Συγκλονιστικός Μπουφόν γράφει γράμμα στον... 17χρονο εαυτό του!

Ο Τζίτζι Μπουφόν σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο σπουδαίους Ιταλός τερματοφύλακας έγραψε γράμμα στον 17χρονο εαυτό του, περιγράφοντας με τρόπο που καθηλώνει όλα όσα έζησε, όλα όσα πέρασε μέχρι να φτάσει στο σημείο της απόλυτης καταξίωσης. Λόγια από καρδιάς, που περιγράφουν το ξεκίνημα, την κατάθλιψη, το λάθος του με την ακροδεξιά και τα όνειρα που συνεχίζουν, ακόμα και στα 41 του χρόνια, να υπάρχουν.

«Ετοιμάζεσαι να γίνεις ποδοσφαιριστής και νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δεν ξέρεις απολύτως τίποτα.

Ενώ θα έπρεπε να είσαι σπίτι, να έχεις πιεί το γάλα σου και να πέφτεις για ύπνο, είχες βγει σε κλαμπ. Ήπιες μια μπύρα και αποφάσισες να ξεφύγεις γιατί πίστευες ότι είσαι άτρωτος. Σύντομα θα είσαι έξω από το κλαμπ, θα τσακώνεσαι με τους αστυνομικούς και σε παρακαλώ, μην κατουρήσεις στην ρόδα του περιπολικού γιατί δεν θα το πάρουν καθόλου καλά ούτε οι αστυνομικοί ούτε οι άνθρωποι του κλαμπ… Θα ρισκάρεις να χάσεις όλα αυτά τα οποία δούλεψες…

Θα τα βάλεις με τρία στοιχεία που μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνα. Τα χρήματα, τη φήμη και τη δουλειά των ονείρων σου.

Από τη μια, είναι αλήθεια πως ένας τερματοφύλακας χρειάζεται αυτοπεποίθηση γιατί ένας προπονητής πάντοτε θα επιλέγει εκείνον που δεν φοβάται, από εκείνον που είναι πιο τεχνικά άρτιος.

Από την άλλη, όμως, ένας άνθρωπος που θεωρεί ότι δεν φοβάται τίποτα, μπορεί να ξεχάσει ότι έχει νου. Έχει μυαλό. Αν σκέφτεσαι μονάχα το ποδόσφαιρο σε όλη σου τη ζωή, τότε η ψυχή σου θα επιδεινωθεί. Θα φτάσεις σε σημείο να πέσεις σε κατάθλιψη και δεν θα θες να φύγεις από το κρεβάτι.

Θα γελάς τώρα που στα λέω, αλλά θα σου συμβεί σε εξαιρετικό σημείο της καριέρας σου. Όταν νομίζεις ότι έχεις τα πάντα στη ζωή. Θα είσαι 26 ετών, ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας. Θα απολαμβάνεις χρήματα και σεβασμό. Ο κόσμος θα σε φωνάζει Σούπερμαν.

Όμως δεν είσαι Σούπερμαν. Είσαι απλά ένας άνδρας όπως οι υπόλοιποι. Και η αλήθεια είναι ότι το επάγγελμα αυτό μπορεί να σε κάνει ρομπότ. Να γίνει… φυλακή η καθημερινότητά σου. Θα πηγαίνεις για προπόνηση, θα γυρίζεις σπίτι, θα βλέπεις τηλεόραση, θα πέφτεις για ύπνο. Και ξανά πάλι την επόμενη μέρα. Είτε χάνεις, είτε κερδίζεις στο γήπεδο. Θα επαναλαμβάνεται. Ένα πρωινό θα σηκωθείς από το κρεβάτι και τα πόδια σου θα τρέμουν. Θα είσαι τόσο αδύναμος που δεν θα μπορείς να οδηγήσεις. Θα πιστέψεις πως είναι κούραση ή ίωση αλλά θα κάνεις λάθος. Το μόνο που θα θέλεις εκείνες τις μέρες είναι να κοιμάσαι.

Στην προπόνηση, κάθε προσπάθεια για κάποια απόκρουση, θα σου φαίνεται τρομερά δύσκολη. Για εφτά μήνες, θα δυσκολεύεσαι να βρεις κάτι ν’ απολαμβάνεις στη ζωή σου…

Στη ζωή δεν είναι το παν η φήμη και τα χρήματα. Πρέπει να φροντίσεις την ψυχή σου. Να βρεις μια έμπνευση μακριά από το ποδόσφαιρο. Αν μπορώ να σου δώσω μια συμβουλή, είναι ν’ ασχοληθείς με τον κόσμο γύρω σου από νεαρότερη ηλικία. Θα σώσεις τον εαυτό σου και θα γλιτώσεις την οικογένειά σου από πολλές ανησυχίες.

Ένας τερματοφύλακας πρέπει να είναι θαρραλέος, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και αλαζόνας.

Στα βαθύτερα σημεία της κατάθλιψής σου, θα σου συμβεί κάτι όμορφο. Ένα πρωινό, αντί για το δρόμο που συνηθίζεις να κάνεις, θα επιλέξεις να πας σε ένα διαφορετικό εστιατόριο στο Τορίνο. Αυτό θα σου δείξει μια άλλη πλευρά της πόλης. Θα περάσεις μπροστά από ένα μουσείο. Η αφίσα θα λέει CHAGALL. Δεν γνωρίζεις από τέχνη, αλλά έχεις ακούσει ξανά το όνομα…

Έχεις πράγματα να κάνεις. Είσαι ο Μπουφόν. Όμως, ποιος πραγματικά είναι ο Μπουφόν. Ποιος είσαι; Ξέρεις;

Αυτό το κομμάτι, είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να μπεις σε αυτό το μουσείο, αυτή τη συγκεκριμένη μέρα. Θα είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πήρες στη ζωή σου.

Όταν θα είσαι νέος, στην Πάρμα, θα κάνεις κάτι που μόνο στην αλαζονεία σου θα οφείλεται. Θα φορέσεις ένα μπλουζάκι πριν από ένα σημαντικό ματς, για να δείξεις στους συμπαίκτες σου και τον κόσμο ότι είσαι ηγέτης. Ότι έχεις προσωπικότητα. Ότι είσαι θαρραλέος. Το μπλουζάκι θα γράφει “Θάνατος στους δειλούς”.

Νομίζεις ότι είναι φράση που δίνει κίνητρο και δεν γνωρίζεις ότι είναι σλόγκαν ακροδεξιάς νοοτροπίας. Είναι ένα λάθος που θα προκαλέσει πόνο στην οικογένειά σου. Όμως, τα λάθη είναι σημαντικά γιατί σου υπενθυμίζουν ότι είσαι άνθρωπος. Θα σου θυμίσουν ξανά και ξανά ότι δεν ξέρεις τίποτα, φίλε μου. Το ποδόσφαιρο θα προσπαθήσει να σου δείξει ότι είσαι ιδιαίτερος, όμως, πρέπει να θυμάσαι ότι δεν ξεχωρίζεις από έναν μπαρτέντερ ή έναν ηλεκτρολόγο, με τους οποίους έχεις και φιλία ζωής.

Αυτό θα σε τραβήξει μακριά από την κατάθλιψη. Δεν θα θυμάσαι ότι είσαι ιδιαίτερος, αλλά το ότι είσαι ίδιος με όλους τους υπόλοιπους. Δεν το αντιλαμβάνεσαι τώρα, αλλά σου λέω ότι το αληθινό κουράγιο είναι να δείχνεις αδυναμία και να μη ντρέπεσαι γι’ αυτό.

Αξίζεις το δώρο της ζωής, Τζίτζι. Να το θυμάσαι… Το μοναδικό για το οποίο έχω μετανιώσει είναι ότι δεν άνοιξα τους ορίζοντες του μυαλού μου νωρίτερα…

Στα 41, αισθάνεσαι την ίδια φωτιά να καίει μέσα σου. Δεν θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ακόμα κι αν έχεις πιάσει στα χέρια σου το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα ψάχνεις τη σεζόν που δεν θα δεχθείς κανένα γκολ! Πάντοτε έτσι ήσουν…».

 • Εμφανίσεις: 11

ΕΟΚ για το νέο Σχέδιο Νόμου: «Αντισυνταγματική παρέμβαση της πολιτείας στο αυτοδιοίκητο»

«Αντισυνταγματική παρέμβαση της πολιτείας στο αυτοδιοίκητο»

Αντισυνταγματική, παρεμβατική και φωτογραφική κατά συγκεκριμένων παραγόντων χαρακτηρίζει η ΕΟΚ την διάταξη του Σχεδίου Νόμου για την διοικητική υπόσταση των ομοσπονδιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Με το Σχέδιο Νόμου που τίθεται προς διαβούλευση επιχειρείται η διατήρηση της άμεσης παρέμβασης της πολιτείας στη διοικητική υπόσταση των Αθλητικών Ομοσπονδιών, με τελικό στόχο τον περιορισμό του κατοχυρωμένου από τους διεθνείς και εθνικούς φορείς αυτοδιοίκητου των αιρετών ανώτατων διοικητικών φορέων του αθλητικού κινήματος.

Η παρέμβαση αυτή επιχειρείται με τη διατήρηση της ρύθμισης που τέθηκε με το ν . 4603 /2019 περί περιορισμού της θητείας μελών του Δ.Σ. που κατέχουν εκτελεστική θέση, με την επιβαρυντική όμως προσθήκη του αναδρομικού χαρακτήρα τους.

Ο περιορισμός που εισάγει ως προς το δικαίωμα του εκλέγεσθαι σε μέλη του προεδρείου των Αθλητικών Ομοσπονδιών είναι αντισυνταγματικός αλλά και ιδιαίτερα προβληματικός, προσβάλλει δε την διεθνώς αναγνωρισμένη και κατοχυρωμένη ανεξαρτησία του ανώτατου διοικητικού φορέα των αθλημάτων, όπως αυτή προσδιορίζεται από την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΧΑΡΤΑ της Δ.Ο.Ε.

Είναι αντισυνταγματικός επειδή καταργεί και μάλιστα με αναδρομική ισχύ το ατομικό δικαίωμα κάθε πολίτη να εκλέγεται σε δημόσιες αιρετές διοικητικές θέσεις (άρθρα 5 παρ. 1, 12, 55 παρ. 1 και 78 παρ.2 του Συντάγματος.

Είναι επικίνδυνος και προβληματικός για το άθλημα επειδή καταλήγει στην στέρηση των υπηρεσιών παραγόντων καταξιωμένων για την προσφορά τους, των οποίων η προσφορά των υπηρεσιών τους έχει αναγνωρισθεί και τιμηθεί από την ελεύθερη βούληση του εκλογικού σώματος της Αθλητικής Ομοσπονδίας, την οποία όμως με αυτή την παρεμβατική ρύθμιση η πολιτεία ανεύθυνα αποδοκιμάζει.

Η είσοδος νέων διοικητικών παραγόντων στο χώρο δεν θα επιτευχθεί με την αποδοκιμασία και εν τέλει τον αποκλεισμό των με επιτυχία δοκιμασθέντων παραγόντων, αλλά με την δική τους δοκιμασία μέσω της δημιουργικής πνοής που θα αποκομίσουν από την συνεργασία τους με την διοικητική εμπειρία αλλά και την αναγνώριση και καταξίωσή τους από τον κόσμο του αθλήματος.

Η αντισυνταγματική αυτή ρύθμιση προσλαμβάνει ένα επί πλέον αρνητικό στοιχείο, το οποίο επιβάλλει την απάλειψή του από το Σχέδιο Νόμου. Το κάθε άλλο παρά σύννομο αυτό στοιχείο είναι ότι η ρύθμιση έχει σαφή φωτογραφικό χαρακτήρα, το οποίο στρέφεται κατά συγκεκριμένων Αθλητικών Ομοσπονδιών και διοικητικών παραγόντων, με προφανή σκοπό την αναγκαστική αποχώρησή τους από το χώρο, που αφιλοκερδώς υπηρέτησαν και επιδοκιμάσθηκαν από τη κοινωνία του αθλήματος και γενικότερα της αθλητικής κοινωνίας».

 • Εμφανίσεις: 13

Μπακασέτας: "Να ακολουθήσουμε όσα θέλει να βάλει στο παιχνίδι μας και στο μυαλό μας ο Φαν Σιπ"

Ο Τάσος Μπακασέτας εκπροσώπησε τους Έλληνες διεθνείς στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Βοσνία και στις δηλώσεις του τόνισε πως πρέπει να υπάρξει υπομονή και στήριξη στο πλάνο του Φαν Σιπ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός:

Και η ομάδα της Βοσνίας όπως και η δική σας έχει αρκετά νέα πρόσωπα και αλλαγές, ποια είναι η άποψη σου για την ομάδα της Βοσνίας;

"Τα τελευταία χρόνια νομίζω πως απαρτίζεται από καλούς ποδοσφαιριστές αλλά νομίζω ποτέ δεν παρουσίαζαν μια ομάδα σαν σύνολο. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς και ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή".

Πόσο σας βοήθησε η εμφάνιση κόντρα στην Ιταλία αναφορικά με το ψυχολογικό κομμάτι και πόσο σημασία έχει για εσάς να επιστρέψετε στις νίκες. Γιατί η ομάδα έχει μπει σε μια λογική χάνει και ξανά χάνει;"Θα συμφωνήσω ότι ήταν σημαντική στο κομμάτι της ψυχολογίας η εμφάνιση που κάναμε αλλά μας άφησε και μια πικρή γεύση γιατί και για εμάς παίζουν ρόλο τα αποτελέσματα. Όπως είπα και πριν είναι σημαντικό το παιχνίδι με τη Βοσνία θα κοιτάξουμε περισσότερο το αποτέλεσμα το οποίο όμως θέλουμε να το συνδυάσουμε με μια νίκη".

Το "πλάνο Κατάρ" όπως το έχει θέσει ο προπονητής σε δυόμιση χρόνια, υπάρχουν αλλαγές σε πρόσωπα και φιλοσοφία, πως το έχετε αφουγκραστεί εσείς οι ποδοσφαιριστές;

"Για αρχή δε νομίζω ότι είναι κάποιος αρμόδιος να κρίνει το πλάνο του. Εμείς πρέπει να το ακολουθήσουμε. Αν σκεφτούμε το ματς με την Ιταλία πλήρως τις οδηγίες και τι πρέπει να κάνουμε και μας άφησε ικανοποιημένους. Θα είναι ένας μακρύς δρόμος γιατί δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τα προκριματικά του EURO. Να ακολουθήσουμε τα πράγματα που θέλει να βάλει μέσα στο παιχνίδι μας και κυρίως μέσα στο μυαλό μας. Υπομονή και στήριξη στα λόγια του προπονητή".

 • Εμφανίσεις: 18

Φαν Σιπ: «Ευκαιρία να αποδείξουν ποιοι θα υπολογίζονται για το πλάνο Κατάρ, για τη νίκη κόντρα στην Βοσνία»

Φαν Σιπ: «Ευκαιρία να αποδείξουν ποιοι θα υπολογίζονται για το πλάνο Κατάρ»

Ο Τζον Φαν Σιπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της Βοσνίας τόνισε πως περιμένει βελτίωση στο κομμάτι της κατοχής της μπάλας, υπογραμμίζοντας ότι αυτά τα ματς αποτελούν ευκαιρία για όλους στο μελλοντικό πλάνο που οικοδομείται με στόχο το Μουντιάλ του 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός:

Για το τι περιμένει στο αυριανό ματς: «Οι δύο ομάδες επιδιώκουν διαφορετικά πράγματα. Η Βοσνία ακόμα παίζει την πρόκρισή της μετά τη νίκη επί της Φινλανδίας. Εμείς παίζουμε με στόχο να δημιουργήσουμε κάτι νέο ξανά. Κάναμε ένα βήμα κόντρα στην Ιταλία. Δείξαμε καλά σημάδια, υπήρχε αμυντική πειθαρχία, τα παιδιά αλληλοϋποστηρίζονταν μέσα στο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε μια ισορροπία μεταξύ άμυνας και κατοχής της μπάλας και να κοιτάξουμε να δυσκολέψουμε τη ζωή της ομάδας της Βοσνίας όσο περισσότερο γίνεται».

Για το αν θα πρέπει να περιμένουμε μια ομάδα με πρωτοβουλίες και κατοχή μπάλας ή ένα πλάνο στο στυλ του αγώνα με την Ιταλία: «Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Αντιμετωπίσαμε την Ιταλία που ήταν πρώτη στον όμιλο και έχει προκριθεί στην τελική φάση του Euro. Παίξαμε πολύ καλά. Η ομάδα λειτούργησε καλά ανασταλτικά και είχε και ευκαιρίες να σκοράρει. Κάναμε καλή δουλειά στον αγωνιστικό χώρο και κρατάμε πράγματα από αυτό το παιχνίδι. Αύριο θέλουμε να μεταφέρουμε τα καλά σημεία που δείξαμε με την Ιταλία. Θα πω στους παίκτες μου να έχουμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας γιατί είναι καλοί παίκτες. Δείξαμε και στο παιχνίδι με την Ιταλία ότι υπάρχει ένας συλλογικός αμυντικός τρόπος λειτουργίας και θα επιδιώξουμε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας στο αυριανό ματς για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την επιλογή του Πασχαλάκη στην ενδεκάδα με την Ιταλία, για τη θέση του Μπακασέτα στο γήπεδο και αν σκέφτεται να δημιουργήσει έναν συγκεκριμένο κορμό στην Εθνική: «Ξεκινώντας με τον Πασχαλάκη, τον γνωρίζαμε από τα δύο πρώτα ματς. Έχει προσωπικότητα, δεν έπαιξε τα δύο τελευταία ματς με τον ΠΑΟΚ και θέλαμε να δούμε και τον Διούδη από τον Παναθηναϊκό. Στην προπόνηση όμως είχε απίστευτη ενέργεια, μας εξέπληξε όλους. Ο Βλαχοδήμος είχε και ένα μικρό πρόβλημα και πάντα κοιτάμε τη συνολική εικόνα. Όταν έρχονται τα παιδιά στην Εθνική δεν πρέπει να έρχονται για διακοπές, πρέπει να δίνουν το 100% στην προπόνηση. Έχω πει ότι χρησιμοποιώ τα ματς αυτά για να δω παίκτες και να οικοδομήσω μία ομάδα. Είναι ευκαιρία και για τα παιδιά να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και ότι μπορούν να συμπεριληφθούν στην ομάδα για το πλάνο Κατάρ. Μας εξέπληξε στις προπονήσεις ο Τάσος, δεν κοιτάζω έναν ποδοσφαιριστή μόνο στον αγώνα αλλά και στις προπονήσεις. Κοιτάζω τη συνολική εικόνα που μου δίνουν τα παιδιά. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού. Θέλω να δω ποιοι θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δεν υπάρχουν μόνο 11 ποδοσφαιριστές, υπάρχουν 25 που πρέπει να αποδείξουν ότι θέλουν να παίζουν με το εθνόσημο».

Για τα πειθαρχικά παραπτώματα: «Υπάρχουν κανόνες τους οποίους οι ποδοσφαιριστές τους συνηθίζουν. Όλα τα παιδιά γνωρίζουν τους κανόνες. Με βάση τον κανόνα πρέπει κάποιες φορές να επιβληθεί κάποια τιμωρία. Έκανε ένα λάθος ο Φετφατζίδης και του επιβλήθηκε μία τιμωρία. Κάνουμε όσα πρέπει να κάνουμε και δεν πρέπει να συμβεί ξανά ένα λάθος. Λάθη γίνονται και μαθαίνουμε όλοι από αυτά. Ο Φετφατζίδης τώρα είναι με την ομάδα και άρα ως μη γενόμενο».

 • Εμφανίσεις: 36

Παραίτηση σοκ στον ΠΑΟΚ, αποχώρησε ο Γιούρι Φιλίποφ!

Σοκ στον ΠΑΟΚ λίγο πριν το πρώτο σερβίς της φετινής Volleyleague!

Ο Γιούρι Φιλίποφ υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του τμήματος βόλεϊ, λόγω εσωτερικών προβλημάτων που υπάρχουν και αφορούν τον σχεδιασμό της ομάδας, αλλά και τους Κουβανούς αθλητές που αποκτήθηκαν φέτος από τον ΠΑΟΚ, για τους οποίους ποτέ δεν ρωτήθηκε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την “κοινή συναινέσει” λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιούρι Φιλίποφ.

Τον ευχαριστεί για όσα προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια την καριέρα του
».

 • Εμφανίσεις: 22

«Κόκκινος συναγερμός» στο Παρίσι για το Γαλλία - Τουρκία

"Κόκκινος συναγερμός" στο Παρίσι για το παιχνίδι υψηλού κινδύνου και έντονης πολιτικής χροιάς στο "Σταντ ντε Φρανς", όπου η Γαλλία θα υποδεχθεί την Τουρκία για την προκριματική φάση του EURO 2020 σε μία στιγμή έντονης διπλωματικής έντασης μεταξύ των δύο χωρών λόγω της επίθεσης των Τούρκων στην Συρία.

Η Γαλλία ζήτησε επισήμως από την Άγκυρα να σταματήσει την στρατιωτική επίθεση στα κουρδικά εδάφη, χωρίς να έχει μέχρι στιγμής αποτελέσματα, κάτι που έχει δημιουργήσει επιδείνωση στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Κάτι που στο Παρίσι αναμένουν να μεταφερθεί από τις κερκίδες και στο αγωνιστικό χώρο του "Σταντ ντε Φρανς".

Αιτία και η αναμενόμενη παρουσία περίπου 30.000 Τούρκων φιλάθλων στις εξέδρες, φτάνοντας από τη Γερμανία και το Βέλγιο, έτοιμοι, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, να αποδοκιμάσουν τον γαλλικό εθνικό ύμνο, αλλά και να επικροτήσουν πιθανή επανάληψη του στρατιωτικού χαιρετισμού των παικτών της εθνικής ομάδας.

 • Εμφανίσεις: 15

Η απάντηση του Ολυμπιακού στα σενάρια για τον Ιατρούδη

Κατηγορηματικά διαψεύστηκαν από τον Ολυμπιακό τα σενάρια πως υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά και προεργασία για την περίπτωση του Γιάννη Ιατρούδη.

Μάλιστα, ο 20χρονος επιθετικός, που είχε απασχολήσει την ΑΕΚ, ανήκει στον Εργοτέλη και μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο όπως φαίνεται δεν ενδιαφέρει τους Πειραιώτες.

Να τονιστεί πως ο Ιατρούδης προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρσι έχοντας 34 συμμετοχές, 8 γκολ και 3 ασίστ. Μάλιστα τα 6 από αυτά τα γκολ τα πέτυχε στο Κύπελλο βρίσκοντας δίχτυα απέναντι σε ΠΑΟΚ, Άρη, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης. Φέτος πρόλαβε να αγωνιστεί σε δύο ματς, ένα Κυπέλλου και ένα στην Super League 2 (που διακόπηκε επ’ αόριστον).

 • Εμφανίσεις: 17

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Παραμένει ως το 2022 στην εθνική Ιταλίας ο Μαντσίνι
 2. Τα εισιτήρια για το ματς της ΑΕΚ με την Ορτέζ
 3. ΓΡΑΦΕΙ Ο Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Να μην αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα αν δεν τελειοποιηθεί το VAR - θα είναι έγκλημα να πάμε γυμνοί στα ντέρμπι
 4. Απρόοπτο με Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης
 5. ΣΚΡΑΤΣ: Το τυχερό «7» του χάρισε 1.000.000 ευρώ
 6. Αυτός αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός του Παναιτωλικού
 7. Φοβερή κίνηση: Φίλαθλοι του Άρη προσφέρουν το διαρκείας τους σε άνεργους!
 8. Μπερλουσκόνι: «Ξαναδώστε μου την Μίλαν να την κάνω μεγάλη»
 9. ΒΙΝΤΕΟ: Μποξέρ έπεσε σε κώμα μετά από σφοδρά χτυπήματα που δέχθηκε από αντίπαλό του
 10. Μήνυμα Καντέρ στα παπούτσια του για την τουρκική εισβολή στη Συρία: «Ελευθερία» (ΦΩΤΟ)
 11. Αυτός είναι ο παίκτης που θέλουν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ (ΦΩΤΟ)
 12. Στα ραντάρ της Βασιλείας ο Ανέστης
 13. Οι ευχές της ΑΕΚ στον Ντέλετιτς (ΦΩΤΟ)
 14. ΒΙΝΤΕΟ: Τερματοφύλακας ξεχάστηκε και έπιασε άνετος τη μπάλα εκτός περιοχής!
 15. Πόζαρε με Σα και Σεμέδο ο Κριστιάνο Ρονάλντο! (ΦΩΤΟ)

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Σ' αναμμένα Κάρβουνα
ΚΕΝΤΡΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
WebCenter - Smart Internet Solutions
Auto Test Ιδιωτικό ΚΤΕΟ

VIDEOS