Θλίψη για την απώλεια του Ζαν Μαρί Σιλά
Θλίψη έχει προκαλέσει στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ελλάδας, αλλά και του ΠΑΣ Γιάννινα η είδηση του θανάτου του πρώην ποδοσφαιριστή Ζαν Μαρί Σιλά. Ήταν μόλις 42 ετών (22/4/1983) και το τελευταίο διάστημα ήταν καθηλωμένος λόγω ασθένειας, όπως έγινε γνωστό.
Ο Σιλά ήρθε επί προεδρίας Αλέξη Κούγια στον ΠΑΣ το 2007 και συνέχισε και με Γιώργο Χριστοβασίλη ως τον Ιανουάριο του 2010, με τη σχέση μεταξύ του ποδοσφαιριστή και των διοικήσεων να περνάει πάντα από διάφορες διακυμάνσεις.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε τα συλλυπητήριά της με την παρακάτω ανακοίνωση
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Ζαν Μαρί Σιλά για τον αδόκητο χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Ο Σιλά είχε έρθει στην Ελλάδα πρώτη φορά για τον Εργοτέλη το 2003. Από εκεί και πέρα έπαιξε στην Ελλάδα σε Καλλιθέα (2005-06), ΟΦΗ (2006-07), Απόλλωνα Καλαμαριάς (2007), ΠΑΣ Γιάννινα (2007-10) και Καλαμάτα (2010).
Γκολ του Σιλά στο 7:08 σε αγώνα με τον Θρασύβουλο
Γκολ με την Καστοριά στο 09:09
Το άρθρο Θλίψη για την απώλεια του Ζαν Μαρί Σιλά εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.











