Αμφίβολος για Σέρρες και Ολυμπιακό ο Τζίνο – Μπήκε ο Έφορντ

Από το… “δόξα τω Θεώ” στο “βοήθα Παναγιά” πάει για μία ακόμα χρονιά η κατάσταση με τους τραυματισμούς στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Φεντερίκο Τζίνο είναι ο νέος “πονοκέφαλος” του Θανάση Στάικου, ο οποίος έχει έναν σπασμό στον οπίσθιο μηριαίο. Παρότι δεν είναι κάτι σοβαρό, μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι τέτοιο, αν ο Ουρουγουανός επιβαρυνθεί μ’ ένα ακόμα παιχνίδι υψηλής έντασης.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχει μεγάλη σκέψη για το τι πρέπει να γίνει και αν μπορεί να βγάλει έστω το ένα ματς από τα δύο, καθώς μετά ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος και θα είναι ευκαιρία αποφόρτισης. Ουσιαστικά, δηλαδή, οι εξελίξεις και μαζί με αυτές και οι αποφάσεις μετατίθενται για αύριο, όπου θα γίνει η τελευταία προπόνηση και θα βγει η αποστολή.

Το καλό για τον προπονητή είναι ότι θα επιστρέψει ο Καραχάλιος, οπότε τουλάχιστον ο ένας από τους δύο βασικούς αμυντικούς χαφ θα είναι στη διάθεσή του, για να μη χρειαστεί να αλλάξουν σημαντικά τα πλάνα για το επόμενο παιχνίδι.

Επίσης, θα είναι κανονικά διαθέσιμος ο Έφορντ, καθώς δεν ήταν κάτι ανησυχητικό η αδιαθεσία που ένιωσε και τέλος επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι Τσαούσης και Τζίμας που είχαν δηλωθεί ως τιμωρημένοι με τον ΠΑΟΚ.

Στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια ρόντο για να ακολουθήσουν παιχνίδια κατοχής, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν με τον ΠΑΟΚ έκαναν παιχνίδι επτά εναντίον επτά.

Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Κύρκος και Ριένστρα.Για τον Κύρκο να σημειώσουμε ότι άφησε πλέον τις πατερίτσες και σε περίπου 10 μέρες αναμένεται να ξεκινήσει ατομικό τρέξιμο.

Επόμενη προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (27/09) με την οποία και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία πριν η ομάδα αναχωρήσει για τις Σέρρες.

Το άρθρο Αμφίβολος για Σέρρες και Ολυμπιακό ο Τζίνο – Μπήκε ο Έφορντ εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


  • Εμφανίσεις: 70

Και με τον Ολυμπιακό μόνο για κατόχους διαρκείας η δυνατότητα αγοράς 2 εισιτηρίων

Όπως έγινε με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, έτσι και στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μόνο οι κάτοχοι διαρκείας του ΠΑΣ Γιάννινα θα παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση των δύο ομάδων, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα αγοράς δύο εισιτηρίων για φίλους ή συγγενείς.

Εξυπακούεται ότι δεν θα δοθούν εισιτήρια σε φιλοξενούμενους, ενώ αναμένεται απόφαση της αστυνομίας και του Υπουργείου Αθλητισμού για απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων ή μεμονωμένων οπαδών του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Η Π.Α.Ε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει πως στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2023-2024 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Εθνικό Στάδιο «οι Ζωσιμάδες» την Κυριακή (01/10, 20:30), δικαίωμα εισόδου θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα αγοράς έως και δύο επιπλέον εισιτηρίων. Τα εισιτήρια θα μπορούν να τα προμηθευτούν αποκλειστικά από τα εκδοτήρια στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο ΠΕΑΚΙ.

Για τον εν λόγω αγώνα θα ισχύσουν οι κάτωθι τιμές εισιτηρίων:

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 -> 30€

ΘΥΡΑ 9 -> 20€

ΘΥΡΑ 3VIP -> 40€

ΘΥΡΑ 5 GOLD -> 50€

Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γέννησης 2007 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9 -> 10€

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ θα είναι: ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από τις 10:00 μέχρι τις 20:00 και ΣΑΒΒΑΤΟ από τις 10:00 μέχρι τις 16:00.

Για την είσοδο στο γήπεδο είναι απαραίτητη η προσκόμιση ΑΜΚΑ και δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων (Αστυνομική Ταυτότητα/ Διαβατήριο).

Για τον λόγο αυτό δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια αγώνα και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστά, ενώ κλειστή θα είναι για τον εν λόγω αγώνα και η διάθεση εισιτηρίων μέσω του Viva.gr.

Με απόφαση της ΠΑΕ δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους και για τους εντός έδρας αγώνες με ΑΕΚ (12η αγωνιστική) και Άρη (22η αγωνιστική) της σεζόν 2023-2024».

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Για την είσοδο στο γήπεδο οποιουδήποτε θεατή, ανεξαρτήτως ηλικίας, απαιτείται έγκυρο, αριθμημένο και ονομαστικό εισιτήριο, πρόσκληση, εισιτήριο ανταλλαγής διαρκείας (εφεξής ‘’Εισιτήριο’’), το οποίο να αντιστοιχεί σε μια θέση καθήμενου θεατή. Απαγορεύεται η προσέλευση και παραμονή του θεατή σε θέση άλλη από εκείνη που αναγράφεται στο εισιτήριο του. Παρακαλούμε κρατήστε το εισιτήριο σας έως το τέλος του αγώνα.
Για την έκδοση του εισιτηρίου και για την είσοδό σας στο γήπεδο απαιτείται η συμπλήρωση του ονοματεπωνύμου και του αριθμού AMKA ή για όσους δεν έχουν ο αριθμός διαβατηρίου καθώς και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων σας.
Ανήλικοι κάτω των δεκατεσσάρων (14) ετών , πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικο, το ονοματεπώνυμο του οποίου αναγράφεται στο εισιτήριο.
Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει διάθεση ή και εμπορία των Εισιτηρίων, καθώς και η προμήθεια εισιτηρίων για λογαριασμό τρίτων στο πλαίσιο εμπορικής δραστηριότητας.
Πριν ή κατά την είσοδο σας στο γήπεδο θα υποβληθείτε σε σωματικό έλεγχο, έλεγχο αποσκευών καθώς και κάθε άλλου αντικειμένου που φέρετε κατά την προσέλευση και είσοδο σας σε αυτό.
Ο χώρος της αθλητικής εγκατάστασης εποπτεύεται από ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης και καταγραφής. Κατά την είσοδο-έξοδο ή παραμονή σας στο γήπεδο ενδέχεται να φωτογραφηθείτε, βιντεοσκοπηθείτε ή ηχογραφηθείτε, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Άρθρο 5 των Γενικών όρων στο γήπεδο.
Ο νόμιμος κάτοχος της θέσης του ονομαστικού εισιτηρίου, είναι υπεύθυνος για τυχόν φθορά της θέσης του.
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση τις ημερομηνίες, τις ώρες, το γήπεδο διεξαγωγής αγώνα, τους συμμετέχοντες και τις αγωνιστικές περιόδους.
Απαγορεύεται η εισαγωγή, κατά την είσοδο και παραμονή στην αθλητική εγκατάσταση, αντικειμένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πράξεις βίας(πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες, οινοπνευματούχα ποτά κ.λ.π.). Ακόμα Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου έχει το δικαίωμα να σας απαγορεύσει την είσοδο ή να σας αποβάλει σε περίπτωση που βρίσκεστε σε κατάσταση μέθης και / ή παρενοχλείτε άλλα άτομα στην αθλητική εγκατάσταση. Επίσης απαγορεύεται οτιδήποτε επικίνδυνο ή ακατάλληλο ή κρίνεται ότι ενδέχεται να διαταράξει την ομαλή παρακολούθηση και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά: α) όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, χημικούς ή εμπρηστικούς μηχανισμούς, δακρυγόνα, μαχαίρια, κοντάρια, ρόπαλα ομπρέλες, και γενικά κάθε αντικείμενο που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, β) ναρκωτικές ή άλλες απαγορευμένες ουσίες, γ) ποδήλατα, μοτοποδήλατα, πατίνια, δ) μπλουζάκια, καπέλα, τσάντες και άλλα αντικείμενα με ευκρινή εμπορικά σήματα εταιρειών καθώς και απομιμήσεις των προϊόντων της Π.Α.Ε., ε) πανό, πινακίδες, προκηρύξεις, φυλλάδια, και εκδόσεις με δυσφημιστικό, προκλητικό ή άσεμνο περιεχόμενο καθώς και οποιοδήποτε έντυπο υλικό πολιτικού, εμπορικού ή διαφημιστικού περιεχομένου κ.α.
Σε περίπτωση συμμετοχή σας σε επεισόδια ή άλλες πράξεις και ενέργειες, όπως περιγράφονται ανωτέρω, οι οποίες δεν συνάδουν με τη φίλαθλη ιδιότητα και / ή αποτελούν δυσφήμιση για τον αγών, το άθλημα, την ΠΑΕ και τους αθλητές της, αυτή διατηρεί το δικαίωμα άμεσης απομάκρυνσης σας από το γήπεδο και/ ή απαγόρευσης εισόδου από μελλοντικούς αγώνες.
Τα εισιτήρια δεν ανταλλάσσονται, το δε αντίτιμο τους δεν επιστρέφεται.
Η Π.Α.Ε. απαλλάσσεται πλήρως από κάθε ευθύνη για οποιαδήποτε τραυματισμό, καταστροφή, απώλεια, αστική ευθύνη των κατόχων-θεατών, που ενδέχεται να συνδέονται με την παρακολούθηση του αγώνα στο γήπεδο με οποιονδήποτε τρόπο, όπως και αν έχουν προκληθεί συμπεριλαμβανομένης της περίπτωσης να συνδέονται με οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη της Π.Α.Ε.
Η Π.Α.Ε. επιφυλάσσεται παντός δικαιώματός της σε περίπτωση που παραβείτε οποιονδήποτε από τους όρους, που περιγράφονται στο παρόν ή εμπλακείτε καθ’ οποιονδήποτε τρόπο σε μια από τις πιο πάνω ενέργειες και / ή πράξεις και ιδιαίτερα προς αποκατάσταση κάθε ζημίας, θετικής και αποθετικής, που αυτή θα υποστεί από τις ενέργειες, πράξεις και την εν γένει συμπεριφορά σας κατά την διάρκεια του αγώνα, συμπεριλαμβανομένων ενδεχόμενων φθορών που τυχόν προκληθούν στην θέση που κατέχετε καθώς και της δικαστικής επιδίωξης του ποινικού κολασμού αξιόποινων πράξεων, που τυχόν λάβουν χώρα πριν, κατά την διάρκεια και την λήξη του αγώνα.
Οφείλεται να τηρείτε τους όρους του παρόντος, καθώς και Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο , που εμφανίζονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση και αναρτώνται στα εκδοτήρια του γηπέδου και στα επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της Π.Α.Ε.
Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου έχει το δικαίωμα να σας απαγορεύσει την είσοδο ή να σας αποβάλει σε περίπτωση που δεν τηρείται τους Όρους Εισόδου στο Γήπεδο.
“Η συλλογή ή/και μετάδοση ή/και παραγωγή και/ή διάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας ή δεδομένων σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα, ή οποιουδήποτε είδους ηχογράφηση οποιουδήποτε ήχου, βίντεο ή οπτικοακουστικού υλικού σε οποιοδήποτε αγώνα (είτε με χρήση ηλεκτρονικών συσκευών είτε με άλλο τρόπο) για σκοπούς οποιασδήποτε μορφής στοιχήματος, τυχερών παιχνιδιών ή εμπορικών δραστηριοτήτων που δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων ή για άλλους σκοπούς που παραβιάζουν τους όρους και προϋποθέσεις συμβατικών συνεργασιών, απαγορεύεται αυστηρά στα Στάδια/Γήπεδα του Πρωταθλήματος , εκτός από τις περιπτώσεις όπου η άδεια χορηγείται ρητά από τη Super League και τη γηπεδούχο Π.Α.Ε. Τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για προσωπική, ιδιωτική χρήση. Σε περίπτωση παραβίασης αυτών των όρων και προϋποθέσεων, οι παραβάτες φίλαθλοι θα πρέπει, στα όρια του εφικτού, να απομακρύνονται από το γήπεδο επιμέλεια της γηπεδούχου Π.Α.Ε., εφόσον κάτι τέτοιο υποπίπτει στην αντίληψή της.”

Το άρθρο Και με τον Ολυμπιακό μόνο για κατόχους διαρκείας η δυνατότητα αγοράς 2 εισιτηρίων εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


  • Εμφανίσεις: 66

Ο Γκορτσίλας διαιτητής στο Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας) θα είναι ο “άρχοντας του αγώνα” του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Πέμπτη (17:30) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο διαιτητής από την ΕΠΣ Μακεδονίας έχει σφυρίξει άλλες 4 φορές παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα στο παρελθόν.

Αναλυτικά:

Βοηθοί του ορίστηκαν οι Κολλιάκος και Νιδριώτης, Τέταρτος θα είναι ο Τσακαλίδης και στο VAR ο Περράκης με AVAR τον Φωτόπουλο.

Το άρθρο Ο Γκορτσίλας διαιτητής στο Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


  • Εμφανίσεις: 83

Του Γιάννη Γιαννάκη: Ένα βήμα μπρος και δύο πίσω η εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ

Θα συμφωνήσουμε με τον κόουτς Στάικο, ότι η ήττα από τον ΠΑΟΚ αφήνει μία περίεργη γεύση. Δεν ξέρουμε πως το ερμηνεύει εκείνος, αλλά για μας -στο τέλος της ημέρας- δεν ξέρουμε αν είναι μία εμφάνιση παρακαταθήκη για το μέλλον στην οποία μπορεί να βασιστεί η ομάδα και να προχωρήσει με αισιοδοξία διορθώνοντας μόνο λεπτομέρειες ή αν ξαφνικά της εμφανίζονται προβλήματα που δεν υπήρχαν ή που ήταν κρυμμένα κάτω από το χαλί των μέτριας ποιότητας φιλικών και των ανέτοιμων αντιπάλων που αντιμετώπισε στις πρώτες αγωνιστικές.

Αν πάρουμε το αισιόδοξο σενάριο, θα πούμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα χθες έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση σε παραγωγή φάσεων απέναντι στον Ευρωπαίο ΠΑΟΚ και έδινε την αίσθηση ότι θα μπορούσε ακόμα και να το γυρίσει το ματς, αφού ειδικά στις στατικές φάσεις έκανε πάρτι! Με Καραχάλιο και έτοιμο Έφορντ (σ.σ. αυτόν που νομίζουμε ότι μπορεί να δούμε αν παίξει όπως στον Εργοτέλη) ή έστω τον καλό Τζίμα, στο ματς αυτό ο ΠΑΣ θα σάρωνε! Με πιο αποτελεσματικό κέντρο και με έναν πιο μπουκαδόρο και γρήγορο παίκτη αντί του Ροσέρο που δεν πετύχαινε με τίποτα συμπαίκτη, θα γίνονταν πιο επικίνδυνες φάσεις για τον ΠΑΣ.

Η δε ιδέα του Στάικου να παίξει ο Γκάρο σε πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μπάλαν σίγουρα έδινε νέα στοιχεία στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα. Αν αυτό το δούμε με δύο καλούς κόφτες πίσω του (Καραχάλιο και Τζίνο), ίσως τον βοηθήσουν περισσότερο να ξεδιπλώσει στοιχεία του παιχνιδιού του.

Αν πάρουμε το απαισιόδοξο σενάριο, θα δούμε ότι δυστυχώς ο Κλέιμαν έχει μία φθίνουσα πορεία σε σχέση με την απόλυτη σιγουριά που έβγαζε στην αρχή, η άμυνα άρχισε πάλι να τρώει από 2-3 γκολ ανά παιχνίδι χωρίς να απειλείται σοβαρά και ότι το βάθος πάγκου είναι σχετικά περιορισμένο. Για παράδειγμα οι Ροσέρο και Μπιλμπάο ήταν μία σκέτη απογοήτευση. Και καλά ο Ισπανός είχε χάσει κάθε επαφή με την ενδεκάδα, οπότε δεν μπορούσες να περιμένεις και πολλά, όμως ο Ροσέρο ήταν μέσα στο ροτέισον της ομάδας και είχε κίνητρο να δείξει ότι μπορεί να διεκδικεί θέση βασικού. Δυστυχώς την έχασε. Ήδη περιμένουν Τζίμας και Έφορντ.

Από Λιάσο και Κιάκο είδαμε πάνω-κάτω αυτά που περιμέναμε, αν και ο Κιάκος ελπίζουμε ότι μπορεί να αποδώσει καλύτερα αν παίξει έναν παρόμοιο ρόλο με αυτόν του Ριένστρα.

Μπαίνουμε, βέβαια, σε πιο εξειδικευμένα πράγματα που αφορούν τον προπονητή και σε πολύ θεωρητικές συζητήσεις με πολλά «αν» και «ίσως».

Σε ό,τι αφορά το τακτικό κομμάτι, είναι ίσως από τις λίγες φορές που ο ΠΑΣ Γιάννινα πάει σε τόσο ανοιχτό παιχνίδι με αντίπαλο από τους Big-5. Το γρήγορο προβάδισμα του ΠΑΟΚ προφανώς και ανάγκασε τον Στάικο να ρισκάρει, αλλά βλέποντας πως εξελίσσεται το ματς και παίρνοντας τα θετικά vibes της εξέδρας, η ομάδα πίστεψε ότι θα νικήσει και παρέμεινε ψηλά στο γήπεδο. Τελικά έφαγε εκείνη γκολ με αντεπιθέσεις. Και φτάνουμε σ’ αυτήν την άβολη στιγμή που είτε σου λένε «τι ξανοίχτηκες μετά το 1-1» ή αν γύρναγες την ομάδα πίσω «τι φοβήθηκες, αυτοί ήταν να φάνε 3 για πλάκα». Έλα όμως που δεν έχεις την ποιότητα να κάνεις τη μισή ευκαιρία γκολ, όπως αντίστοιχα την έχει ο ΠΑΟΚ.

Ο Λουτσέσκου από την πλευρά του, αφού τη σκαπούλαρε μέχρι το 60’, έριξε μέσα τους βασικούς που είχαν παίξει με την Ελσίνκι και «κλείδωσε» τους 3 βαθμούς, μην αφήνοντας τον Κόντε να εκμεταλλευτεί την πειραματική του σύνθεση στην τετράδα της άμυνας.

Και εις άλλα με υγεία και προχωράμε. Το θέμα είναι να πάρει ο ΠΑΣ βαθμούς στα ματς με τις Σέρρες και την Λαμία, δύο αναμετρήσεις που είναι σχεδόν η μισή σωτηρία αν κάνεις 4 πόντους.

Πάμε και στην ατομική κριτική των παικτών:

Μπόρις Κλέιμαν: Ήταν εκτός κλίματος από τη στιγμή που έκανε το μεγάλο λάθος στην αρχή και αγχώθηκε σε όλο το υπόλοιπο ματς. Η εικόνα που είχε μέχρι και τον Παναιτωλικό ήταν αψεγάδιαστη. Στα 3 τελευταία ματς διαφαίνεται μία αργή καθοδική πορεία. Δεν προπονείται καλά; Έχει εφησυχάσει γιατί δεν υπάρχει ανταγωνισμός; Δεν είναι συγκεντρωμένος όσο πρέπει; Το θέμα είναι ότι εκεί που νιώθαμε ήσυχοι για τον τερματοφύλακα, ξαφνικά υπάρχει ανασφάλεια. Ας ελπίσουμε ότι είναι ένα κακό φεγγάρι και ότι θα δώσει άμεσα τις απαντήσεις του μέσα στο χορτάρι. Έκανε 6 λάθη, έδωσε 4 προωθητικές πάσες, 1 απόκρουση και 4 επεμβάσεις.

Κάρλες Σόρια: Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα. Σέρβιρε μισά γκολ στο ματς, μόνο ο Παμλίδης αξιοποίησε μία από τις ασίστ του. Αντίθετα με τον Κλέιμαν εδώ μιλάμε για καλό φεγγάρι που ελπίζουμε να τραβήξει σε μάκρος. Έδωσε μία ασίστ, είχε το εντυπωσιακό 7/15 στα γεμίσματα κυρίως από κόρνερ και φάουλ, έδωσε 2 προωθητικές πάσες, έκανε 2 λάθη, 4 φάουλ και κέρδισε 3.

Γιάννης Κιάκος: Δεν είναι θέση που του ταιριάζει 100%, άφηνε κάποια κενά, υπήρχαν όμως και καλές επιλογές όταν έπαιζε την μπάλα μπροστά. Γενικά χρειάζεται κι άλλα παιχνίδια να βρει έναν ρυθμό, οπότε δεν μπορούμε να του προσάψουμε κάτι. Είχε 1/3 γεμίσματα, έδωσε 5 προωθητικές πάσες, έκανε 3 λάθη και 2 επεμβάσεις.

Ροντρίγκο Εραμούσπε: Ο Εραμούσπε έχει δεθεί τόσο πολύ με την ομάδα που κάποιες φορές παρασύρεται από τον ενθουσιασμό του, ανεβαίνει ψηλά στο γήπεδο, εκεί δίνει λάθος πάσες ή κάνει κάποια αχρείαστα φάουλ όπως αυτό που έκανε στον Κωνσταντέλλια και που του κόστισε την 3η κίτρινη κάρτα. Στις στατικές φάσεις είναι πάντα επικίνδυνος μπροστά, δοκίμασε και κάποιες μακρινές μπαλιές που του βγήκαν και προωθούσε πολύ καλά το παιχνίδι. Αμυντικά δεν θα λέγαμε ότι σε κάποιο από το γκολ θα μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο, κατά τα λοιπά έβαλε και «στοπ» σε 1-2 επικίνδυνα σουτ. Ίσως εν μέρει στο τρίτο που μαρκάρει τον Ζίβκοβιτς να έχει μία μικρή ευθύνη.  Είχε 2 τελικές, έδωσε 7 προωθητικές πάσες, έκανε 3 λάθη, 2 αποκρούσεις και 3 επεμβάσεις.

Νώντας Παντελάκης: Στο 2ο γκολ του Κωνσταντέλλια έχει καλύψει τον χώρο του, έχει πέσει για τάκλιν, η μπάλα τον βρίσκει ελάχιστα και πάει τελείως γωνία, γι’ αυτό και δυσκολεύει τον Κλέιμαν, ο οποίος όμως ούτως ή άλλως πέφτει καθυστερημένα για απόκρουση. Και αυτός επικίνδυνος στις προωθήσεις του και καλός στην άμυνα. Είχε 1 απόκρουση, 3 επεμβάσεις και 2 λάθη.

Άγγελος Λιάσος: Αυτό που μπορεί να δώσει το δίνει πάντα, απλά δεν είναι συγκρίσιμο ως μέγεθος με ό,τι δίνουν Καραχάλιος ή Τζίνο, οπότε η σύγκριση είναι λίγο άδικη κάποιες φορές. Έκανε 3 λάθη.

Φεντερίκο Τζίνο: Με πολλά τρεξίματα και πολύ πάθος στις μονομαχίες του, ήταν από τους διακριθέντες και ο πρώτος που αντιλήφθηκε τι έκανε ο Ζίβκοβιτς και έτρεξε να του ζητήσει να σταματήσει να προκαλεί. Έδωσε 3 προωθητικές πάσες, είχε 0/2 γεμίσματα, έκανε2 κλεψίματα και 4 λάθη.

Χουάν Γκάρο: Δεν έσκισε, αλλά δεν ήταν και άσχημες οι κινήσεις του στο γήπεδο. Κινήθηκε κοντά στον Μπάλαν παίζοντας σαν δεύτερος επιθετικός κατά κύριο λόγο, αλλά βοηθούσε και στα μαρκαρίσματα. Πρέπει να βρει «χημεία» με τους Κόντε και Μπάλαν για να βρει τον ρόλο του μέσα στο γήπεδο, αλλά αυτό πρέπει να γίνει με ρυθμούς εξπρές. Έδωσε 4 προωθητικές πάσες, έκανε 2 επεμβάσεις και 3 λάθη.

Γιώργος Παμλίδης: Σκόραρε, έπαιξε με ανεβασμένο ηθικό, απείλησε επιθετικά, έδωσε τις μάχες του, είχε καλές συνεργασίες με τον Σόρια και ήταν θετικό το πρόσημο. Είχε 1 γκολ σε 3 τελικές,  2 προωθητικές πάσες, έκανε 5 λάθη και παραχώρησε 2 φάουλ.

Κέβιν Ροσέρο: Ενώ κέρδιζε κάποιες μονομαχίες και βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση για να φέρει επικίνδυνα την μπάλα στην περιοχή, έκανε πάντα κακές επιλογές. Κάτω τους μετρίου γενικώς η απόδοσή του, σε ματς που μπορούσε να φωνάξει «παρών» και να εκμεταλλευτεί περισσότερο την ταχύτητά του. Είχε 2/7 γεμίσματα και 5 λάθη.

Κλόντιου Μπάλαν: Δεν απείλησε, απλά έδωσε μάχες στον χώρο του κέντρου για να κρατήσει μπάλα και να μοιράσει.Έδωσε 2 προωθητικές πάσες.

 

Αλλαγές

Πέδρο Κόντε: Όταν μπήκε ο Λουτσέσκου έφτιαξε την άμυνά του μην τον βρει κανένα… κακό, οπότε ο Ισπανός μπήκε στο σημείο που ο ΠΑΟΚ δεν πελαγοδρομούσε.

Λώλης Αλέξανδρος: Δεν πρόκειται να τον βοηθήσουν τέτοιες ολιγόλεπτες συμμετοχές. Όσο μένει στον πάγκο και την εξέδρα τόσο πιο δύσκολο θα είναι να ξαναδούμε εκείνο το παιδί που έκανε πλάκα στους αντιπάλους του σε επίπεδο Κ17 και Κ19.

Ίκερ Μπιλμπάο: Απογοητευτική ολιγόλεπτη παρουσία σαν αυτές που έκανε και πέρυσι μετά τον τραυματισμό του. Είχε 1/2 γεμίσματα, 2 προωθητικές πάσες και 2 λάθη.

 

Προπονητής

Θανάσης Στάικος: Καταρχάς πρέπει να δοθεί μεγάλη έμφαση στο πισωγύρισμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών και τα 5 γκολ που δέχτηκε η ομάδα. Τόσα δεν είχε δεχτεί από τα φιλικά μέχρι τον Παναθηναϊκό. Τυχαία μεν, αλλά οφείλονται εν πολλοίς και σε ατομικά λάθη που έγιναν μαζεμένα.

Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι δεν υπάρχουν τα οικονομικά να αποκτηθεί χαφ και πρέπει να βρει τις λύσεις εκ των έσω.

Με το καλό να επιστρέψουν οι τρεις απόντες της χθεσινής αγωνιστικής, να μπει και ο Έφορντ και μετά τη διακοπή θα δούμε τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας, αλλά και τις πραγματικές αδυναμίες.

Το άρθρο Του Γιάννη Γιαννάκη: Ένα βήμα μπρος και δύο πίσω η εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


  • Εμφανίσεις: 90

Καταρχήν συμφωνία με Καραχάλιο για επέκταση ως το 2027!

Σε συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Ζήση Καραχάλιου βρίσκονταν το προηγούμενο διάστημα οι διοικούντες τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 27χρονος μέσος του ΠΑΣ και εκ των αρχηγών των «κυανόλευκων», αγωνίζεται φέτος για 3η σεζόν στην ομάδα. Πέρυσι είχε ανακοινωθεί η επέκταση του συμβολαίου του ως το 2025, αλλά με την ανάλογη αναπροσαρμογή των αποδοχών του η επέκταση θα πάει ως το 2027, με σκοπό να αποτελέσει έναν παίκτη που γύρω του θα «χτιστεί» ο ΠΑΣ των επόμενων 4 ετών.

Το άρθρο Καταρχήν συμφωνία με Καραχάλιο για επέκταση ως το 2027! εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


  • Εμφανίσεις: 96

Γρήγορη ανασύνταξη στον ΠΑΣ και στροφή στον Πανσερραϊκό – Επιστρέφουν οι Καραχάλιος, Τζίμας και Τσαούσης

Να διαχειριστούν με ψυχραιμία μία ήττα που ενδεχομένως θα κάνουν κι άλλες ομάδες στο πρωτάθλημα θέλουν στον ΠΑΣ Γιάννινα, για να μην υποστούν κάποια άλλη που δυστυχώς θα διορθώνεται πολύ δύσκολα. Έτσι, λοιπόν, ο αγώνας της Πέμπτης (17:30) με τον Πανσερραϊκό αποκτά χαρακτήρα “ντέρμπι”, αφού δεν νοείται ήττα στα λεγόμενα “εξάποντα” ματς.

Υπό αυτό το πρίσμα, το ενδιαφέρον όλων επικεντρώνεται από σήμερα στο παιχνίδι αυτό που ανοίγει έναν “κύκλο” τριών εκτός έδρας αναμετρήσεων στα προσεχή 4 ματς, που είναι όλα πολύ κρίσιμα.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποφόρτιση, ενώ για τους υπόλοιπους το μενού είχε αγωνιστικά παιχνίδια μικρού χώρου και παιχνίδια υψηλής έντασης.

Ο Έφορντ που ένιωσε χθες μία ζαλάδα στη διάρκεια του ματς με τον ΠΑΟΚ θα κάνει κάποιες εξετάσεις, αλλά δεν φαίνεται να έχει κάτι ανησυχητικό. Από αύριο αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα και αν όλα πάνε καλά, πιθανόν να πάρει και χρόνο συμμετοχής στις Σέρρες.

Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψουν οι τιμωρημένοι Τζίμας και Τσαούσης, όπως και ο Καραχάλιος που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στον προσαγωγό και μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα.

Επόμενη προπόνηση το πρωί της Τρίτης (26/09) στο ΠΕΑΚΙ.

Το άρθρο Γρήγορη ανασύνταξη στον ΠΑΣ και στροφή στον Πανσερραϊκό – Επιστρέφουν οι Καραχάλιος, Τζίμας και Τσαούσης εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


  • Εμφανίσεις: 78

Συμπλήρωσε κίτρινες ο Εραμούσπε

Συμπληρώθηκαν 5 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League και ήδη τα προβλήματα με τις απουσίες λόγω καρτών άρχισαν για τον Θανάση Στάικο. Οι Τζίμας και Τσαούσης ήταν οι πρώτοι που συμπλήρωσαν και εξέτισαν ήδη με τον ΠΑΟΚ, ενώ ακολουθεί ο Εραμούσπε, ο οποίος σε μαρκάρισμα που έκανε στον Κωνσταντέλλια αντίκρισε την κίτρινη του Ευαγγέλου συμπληρώνοντας τις πρώτες τρεις κίτρινες στο φετινό πρωτάθλημα.

Βάσει κανονισμών θα πρέπει να δηλωθεί να εκτίσει τιμωρία μίας αγωνιστικής σε κάποιο από τα 4 επόμενα ματς με Πανσερραϊκό (εκτός), Ολυμπιακό (εντός), Λαμία (εκτός) ή Άρη (εκτός).

Επόμενοι που πλησιάζουν το όριο των 3 κίτρινων καρτών είναι οι Τζίνο και Παμλίδης που έχουν από 2.

Το άρθρο Συμπλήρωσε κίτρινες ο Εραμούσπε εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


  • Εμφανίσεις: 103

VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

George Coiffure
Νίκος Τριανταφύλλου
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
Save
Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accept
Decline