Ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης νέος πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Ο μικρότερος γιος του αείμνηστου Γιώργου Χριστοβασίλη, Παναγιώτης, αναλαμβάνει πλέον νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, εισερχόμενος στο Δ.Σ. της ΠΑΕ στη θέση του αποβιώσαντος πατέρα του.

 

 

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ανασυγκροτήθηκε τις τελευταίες μέρες και μέλη του είναι οι:

Χριστοβασίλης Παναγιώτης Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Κώστας Χρήστος Αντιπρόεδρος

Μπέλλος Κωνσταντίνος Μέλος

Ιωάννου Γεώργιος Μέλος

Οικονόμου Γεώργιος Εκπρόσωπος Ερασιτέχνη

Η θητεία του νέου Δ.Σ. ορίστηκε μέχρι τις 10/9/2023 και δύναται να παραταθεί μέχρι την πρώτη Γ.Σ. μετά απ’ αυτήν την ημερομηνία.

Στο μεταξύ, συγκλήθηκε έκτακτη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το επόμενο Σάββατο 3 Ιουνίου και ώρα 14:00 με θέματα τον Διορισμό Νέων Μελών Δ.Σ. και Διάφορα άλλα θέματα.

Μέχρι τα μέσα Ιουνίου κι αφού οργανωθούν και κάποια πρώτα θέματα της ΠΑΕ, όπως το νέο προπονητικό στο ΠΕΑΚΙ, πρώτες ανακοινώσεις στελέχωσης της ομάδας, του τεχνικού επιτελείου, μεταγραφών κτλ, αναμένεται και η πρώτη δημόσια τοποθέτηση των αδερφών Χριστοβασίλη.

Το άρθρο Ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης νέος πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 281

Στις 18 Αυγούστου η σέντρα στην επόμενη Super League

Το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος ενέκρινε η Super Leagie κατά το σημερινό Δ.Σ. που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης. Όπως αποφασίστηκε η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα θα γίνει στις 18-19 Αυγούστου.

Επίσης σήμερα επικυρώθηκε και επίσημα ο βαθμολογικός πίνακας του προηγούμενου πρωταθλήματος, ενώ συστάθηκε επιτροπή που θα αναλάβει το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας.

Τέλος, αποφασίστηκε να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την ΕΠΟ για τη μείωση του ποσοστού που αποδίδουν οι ομάδες στην Ομοσπονδία για κάθε συμβόλαιο και κάθε μεταγραφή.

Αναλυτικά:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

Ομόφωνα εγκρίθηκε το Ετήσιο Συνοπτικό Πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. Η έναρξή του ορίστηκε για τις 18-19-20/8/2023, η διακοπή για την περίοδο των Χριστουγέννων-Νέου Έτους (16η αγ.) ορίστηκε στις 20-21/12/2023, η επανέναρξή του (17η αγ.) στις 3-4/01/2024, η λήξη της κανονικής περιόδου (26η αγ.) στις 03/03/2024. Οι αγώνες κατάταξης (Playoffs και Playouts) θα ξεκινήσουν στις 10/03/2024 και θα ολοκληρωθούν στις 12/05/2024.

Ομόφωνα αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής, αποτελούμενης από τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθ., Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, για το θέμα της Επαγγελματικής Διαιτησίας.

Ομόφωνα αποφασίστηκε η εκκίνηση διαπραγμάτευσης με την Ε.Π.Ο., για τη μείωση του ποσοστού που αποδίδουν οι ΠΑΕ-Μέλη της Super League υπέρ της Ε.Π.Ο., για τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών και προπονητών και για τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Ομόφωνα επικυρώθηκαν οι βαθμολογικοί πίνακες Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2022-23, καθώς και οι βαθμολογικοί πίνακες Πρωταθλημάτων Υποδομών Super League K19 και Κ15 αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Το άρθρο Στις 18 Αυγούστου η σέντρα στην επόμενη Super League εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 395

Έλυσε τη συνεργασία με τον Νιαρχάκο ο Άρης

Τη συνεργασία της με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρη Νιαρχάκο, έλυσε η ΠΑΕ Άρης όπως έκανε γνωστό μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης.

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Δημήτρη Νιαρχάκο.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Δημήτρη Νιαρχάκο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα”.

Τις τελευταίες μέρες είχε αναπτυχθεί η φήμη για πιθανή επιστροφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το άρθρο Έλυσε τη συνεργασία με τον Νιαρχάκο ο Άρης εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 509

Πρόταση Γκόντα στο Δ.Σ. να δοθεί το όνομα του Χριστοβασίλη σε αθλητικό ή άλλο χώρο

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία, κατέθεσε και επισήμως πρόταση να τιμηθεί ο εκλιπών πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης και να δοθεί το όνομά του σε αθλητικό ή άλλο χώρο, αποδίδοντας έτσι την οφειλόμενη τιμή για την μεγάλη προσφορά του στην πόλη μας, σε συνδυασμό με το απαράμιλλο ήθος που επέδειξε κατά την πολυετή θητεία του.

Ικανοποίηση για την παραχώρηση του στρατοπέδου Βελισσαρίου

Σχετικά με το στρατόπεδο Βελισσαρίου, ο κ. Γκόντας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόσφατη εξαγγελία του πρωθυπουργού. Τόνισε ωστόσο, ότι είναι μακρύς και δύσκολος ο δρόμος μέχρι να υλοποιηθεί, θυμίζοντας την επίπονη προσπάθεια που είχε γίνει επί θητείας του και είχε ως αποτέλεσμα την συμφωνία απόδοσης του μεγαλύτερου μέρους του στρατοπέδου ήτοι έκτασης 410 στρεμμάτων με την καταλυτική βοήθεια του Κώστα Τασούλα.

Ωστόσο, η μαξιμαλιστική αντίληψη για παραχώρηση του συνόλου του στρατοπέδου που ακολούθησε, ματαίωσε την παραχώρηση των 410 στρεμμάτων. Δυστυχώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά «όταν μας χαρίζουν γάιδαρο δεν τον κοιτάμε στα δόντια»… Με λίγα λόγια τα λάθη πληρώνονται και δεν πρέπει να επαναληφθούν.

Επίσης, τόνισε την ανάγκη για εκπόνηση επικαιροποιήσεως κυκλοφοριακής μελέτης, με παράλληλη εξεύρεση νέων χώρων στάθμευσης, τονίζοντας ότι «μετά το parking της Κεντρικής Πλατείας και των Παλαιών Σφαγείων -που κατασκευάστηκε επί των ημερών της παράταξής μας και προσέφερε 1.000 θέσεις στάθμευσης σε ζωτικά σημεία της πόλη- δεν προστέθηκε ούτε μια νέα θέση στάθμευσης».

Τέλος, ζήτησε την ενίσχυση τουλάχιστον με δυο επιπλέον υπαλλήλους των ταμείων της ΔΕΥΑΙ για την διευκόλυνση των συμπολιτών μας.

Το άρθρο Πρόταση Γκόντα στο Δ.Σ. να δοθεί το όνομα του Χριστοβασίλη σε αθλητικό ή άλλο χώρο εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 534

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Στάικο – Αρχίζουν οι διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ

Δεδομένη είναι η στήριξη των αδερφών Χριστοβασίλη στον προπονητή Θανάση Στάικο, αφού ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν ξεκίνησε βάσει των δικών του εισηγήσεων για τις διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν στο υπάρχον ρόστερ. Οι δύο πλευρές είναι έτοιμες πλέον να προχωρήσουν στα επόμενα στάδια.

Πρέπει να σημειωθεί εδώ, ότι ο εκλιπών πρόεδρος, Γιώργος Χριστοβασίλης, στήριζε με όλη του τη δύναμη τον Θανάση Στάικο, τον εκτιμούσε ιδιαίτερα και αισθανόταν δικαιωμένος όταν άρχισαν να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα στις αρχές του Β’ γύρου. Αυτό, όμως, δεν απέκλειε το γεγονός ότι θα έπρεπε να περιμένουμε να δούμε τις προθέσεις των αδερφών Χριστοβασίλη και τις όποιες αποφάσεις τους, οι οποίες τελικά ήταν προς την κατεύθυνση της επιβεβαίωσης της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του 42χρονου κόουτς.

Η κεντρική ιδέα των όσων θα γίνουν από εδώ και πέρα είναι ότι οι διοικούντες θα προσπαθήσουν να κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες του κορμού, ο οποίος σίγουρα μπορεί και πρέπει να βελτιωθεί. Όπως και να το δει κανείς, το να έχει μία ομάδα 7 – 8 παίκτες της περσινής της ενδεκάδας είναι μία ασφάλεια για γρήγορη απόκτησης «χημείας», κάτι που δεν είχε πέρυσι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτός ήταν και ο λόγος που είχε προβληθεί αρκετές ως αιτία του ότι η ομάδα μάζεψε μόλις 9 πόντους στον Α’ γύρο, με αποτέλεσμα να μπει σε περιπέτειες.

Με τα ως τώρα δεδομένα, ας ξεκινήσουμε από το ποιοι από τον περσινό κορμό είναι δύσκολο να μείνουν.

Ο Πήλιος φαίνεται να οδεύει προς ΑΕΚ, ο Τσιντώτας έχει σε προτεραιότητα το εξωτερικό και ο Μορέιρα με τα χρήματα που ζήτησε δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει, αφού ούτως ή άλλως στην ομάδα θα έψαχναν κάτι καλύτερο γι’ αυτήν τη θέση και ήθελαν τον μεσοεπιθετικό από τη Γουινέα κυρίως για back up.

Περιφερειακά του βασικού κορμού ήταν και ο Τζίμας που ήταν δανεικός από τον ΠΑΟΚ και θα δούμε αν η ομάδα βρει κάποια φόρμουλα να τον κάνει δικό της, αλλιώς δύσκολα θα μείνει 2η σεζόν ως δανεικός.

Οι υπόλοιποι του περσινού βασικού σχήματος, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα, Παμλίδης, Μπάλαν, Ροσέρο, Λιάσος έχουν συμβόλαια και δεν σκοπεύει να τα «σπάσει» η ομάδα.

Για τον Κόντε, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο είχε πει ο κ. Στάικος στην τελευταία του συνέντευξη μετά τον Λεβαδειακό ότι θα μείνει. Ήταν κάτι που είχε δρομολογηθεί καιρό πριν και θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα ανακοινωθεί σηματοδοτώντας από πλευράς διοίκησης το ότι τιμάει όσους τιμάνε τη φανέλα.

Από εκεί και πέρα, ο Μπιλμπάο, αν και έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, δεν είναι στα πλάνα του προπονητή και επίσης ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για τον Νίνη που κι αυτός έχει συμβόλαιο, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου.

Ο Κιάκος που ήταν τραυματίας από τον Οκτώβριο, αναμένεται να παραμείνει στο ρόστερ. Κι αυτός έχει συμβόλαιο για τη νέα σεζόν και ηλικιακά είναι σε φάση που μπορεί να βοηθήσει, αλλά το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα επιστρέψει κι αν όντως έχει δυναμώσει. Θα φανεί στην προετοιμασία.

Το ίδιο ισχύει και για τον Λέο. Κι αυτός με τους τραυματισμούς που είχε έχασε όλη τη σεζόν και στο ξεκίνημα της χρονιάς θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι.

Δεν αποκλείεται από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ να εξετάσει την περίπτωση να δώσει κάποια νεαρά παιδιά δανεικούς για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψουν στην κατάσταση που ήρθε πέρυσι ο Πήλιος.

Η ομάδα έχει να διαχειριστεί και τους περσινούς δανεικούς της. Ο Γιάννης Ρίζος μόλις τελειώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Θεσπρωτό θα πρέπει να αποφασιστεί αν θα πάρει τη μία από τις δύο θέσεις των αριστερών μπακ στον ΠΑΣ, ενώ ο Λεωνίδας Μίνα που είναι στην Κ19 της Βέρντερ Βρέμης, “παίζεται” τελικά το ενδεχόμενο να παραμείνει άλλη μία χρονιά εκεί ως δανεικός, αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Όσον αφορά τις θέσεις που θα ψάξει η ομάδα για ενίσχυση, αυτές είναι του τερματοφύλακα, αφού μόνο ο Αθανασίου είναι σίγουρος για παραμονή αυτή τη στιγμή, ενός δεξιού μπακ για δεύτερο ρόλο, δύο αριστερών μπακ, αφού ο Ράντου δεν ικανοποίησε, ο δε Πήλιος μάλλον θα πάει στην ΑΕΚ, ενός στόπερ, με τον Μπακαδήμα να έχει περισσότερες πιθανότητες παραμονής αντί του Μπορταγκαράι, δύο εξτρέμ για να καλυφθεί το κενό του Μορέιρα και ίσως και του Τζίμα σε περίπτωση που δεν παραμείνει και θα δούμε τι απόφαση θα παρθεί για σέντερ φορ ή αν η ομάδα θα πιστέψει ότι αρκούν οι Κόντε, Μπάλαν και Λέο.

Επειδή οι συζητήσεις είναι σε πολύ πρωταρχικό στάδιο ακόμα, προφανώς κάποια πράγματα μπορεί να αλλάξουν στη συνέχεια. Οι συζητήσεις διοίκησης και προπονητή θα είναι σε καθημερινή βάση, ειδικά από τη στιγμή που ο κ. Στάικος θα είναι στην Αθήνα ως το τέλος του μήνα, όπου ταυτόχρονα θα παρακολουθεί και τον β’ κύκλο των μαθημάτων της σχολής UEFA Pro. Οπότε σε καθημερινή βάση θα προκύπτουν συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και ειδήσεις.

Το άρθρο Ψήφος εμπιστοσύνης στον Στάικο – Αρχίζουν οι διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 535

Στην Αθήνα για τη Β’ φάση του UEFA Pro ο Στάικος – Συνεχή τα ραντεβού με τη διοίκηση του ΠΑΣ

Στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον Β’ κύκλο για το προπονητικό πτυχίο του UEFA Pro βρίσκεται ο Θανάσης Στάικος, καθώς και όλοι οι υπόλοιποι προπονητές που είχαν καθίσει μαζί του στα… «θρανία» τον περασμένο Μάρτιο.

Από σήμερα ξεκίνησαν και πάλι οι εργασίες και τα μαθήματα για τους προπονητές που βρίσκονται στη διαδικασία της απόκτησης του συγκεκριμένου διπλώματος και η σχολή σ’ αυτή τη φάση θα διαρκέσει για μία εβδομάδα.

Με αφορμή την παρουσία του κ. Στάικου στην Αθήνα, έχουμε ήδη το ξεκίνημα του σχεδιασμού της νέας χρονιάς για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και θα υπάρξουν αρκετές συναντήσεις αυτές τις μέρες με τους αδερφούς Χριστοβασίλη. Δεν είναι γνωστό ακόμα πότε θα έχουμε τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις, αλλά αυτό που λέγεται από την ομάδα είναι ότι αρχίζουν να δρομολογούνται κάποια πράγματα και θα γνωστοποιηθούν όλα στην ώρα τους. Πιθανόν όταν κλείσει όλο το τιμ που θα πλαισιώνει τον κ. Στάικο να έχουμε τα πρώτα χειροπιαστά αποτελέσματα αυτών των συναντήσεων που θα γίνονται από σήμερα και όλες τις επόμενες μέρες.

Από εκεί και πέρα, ο χειρισμός των υποθέσεων των Ν. Λώλη και αδερφών Πήλιου είναι αποκλειστικά θέμα της διοίκησης και δεν υπάρχει ακόμα κάτι ανακοινώσιμο.

Το άρθρο Στην Αθήνα για τη Β’ φάση του UEFA Pro ο Στάικος – Συνεχή τα ραντεβού με τη διοίκηση του ΠΑΣ εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 634

Λήγει το συμβόλαιο του Μορέιρα – Τα δεδομένα για τον παίκτη

Ένα από τα συμβόλαια που λήγουν στον ΠΑΣ Γιάννινα αυτό το καλοκαίρι είναι του Άχμαντ Μορέιρα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός από τη Γουινέα είχε ένα αρκετά γεμάτο πρωτάθλημα, με 31 συμμετοχές, 1 γκολ και 5 ασίστ και ήταν από τους παίκτες του λεγόμενου «βασικού κορμού».

Σύμφωνα με πληροφορίες του super-fm.gr, από την πλευρά της «κυανόλευκης» ομάδας έγινε μία προκαταρκτική συζήτηση προκειμένου να δουν τις διαθέσεις του για την επόμενη σεζόν, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται προκύπτει διαφορά στο οικονομικό, μιας και ο Μορέιρα επιθυμεί αυξημένες απολαβές.

Ούτως ή άλλως το συμβόλαιο του Μορέιρα, μαζί με τις παροχές που είχε, θεωρούταν από τα σχετικά υψηλά μέσα στην ομάδα, οπότε το να πάει και ακόμα ψηλότερα μοιάζει δύσκολο.

Παρ’ όλα αυτά το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμα οριστικά και ίσως υπάρξει και νέα επαφή, ανάλογα και με το τι θα βρεθεί στην αγορά στη συγκεκριμένη θέση.

Το άρθρο Λήγει το συμβόλαιο του Μορέιρα – Τα δεδομένα για τον παίκτη εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 679

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Στοχεύει στον Νίκο Λώλη ο Ολυμπιακός, «πακέτο» Πήλιων θέλει η ΑΕΚ!
 2. Ο Σταύρος Τσουκαλάς στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM για τον αείμνηστο Χριστοβασίλη και τον φετινό ΠΑΣ Γιάννιναν (audio)
 3. Έφεση κατά των αδειοδοτήσεων ΑΕΚ, Άρη, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα για οφειλές των παλιών ΑΦΜ!
 4. Τηλεδιάσκεψη για θέματα διαιτησίας, ποσοστών ΕΠΟ, επικύρωσης βαθμολογίας και κλήρωσης πρωταθλήματος
 5. Για προπονήσεις με την Εθνική Ελπίδων κλήθηκε ο Αλέξανδρος Λώλης του ΠΑΣ Γιάννινα!
 6. Τα λένε τα αδέρφια Χριστοβασίλη με Στάικο – Επί τάπητος όλα τα θέματα
 7. Κρίσιμο στοιχείο η διατήρηση του κορμού στον ΠΑΣ Γιάννινα
 8. Ο ΠΑΣ ήταν η ομάδα με τους λιγότερους σκόρερς στη φετινή Super League
 9. Με τα παιδιά της Ακαδημίας του ΑΟ Γλυφάδας μίλησε ο Παναγιώτης Τσιντώτας
 10. Με καλοκαιρινή όψη οι «Ζωσιμάδες» (pics)
 11. Φανέλες των Ροσέρο και Μπαγκαλιάνη σε δημοπρασία για κοινωνικό σκοπό
 12. Δεν το προχωράει για Πήλιο ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα
 13. Ο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα πήρε θέση για τη δολοφονική ενέδρα των Σεισμοπλήκτων
 14. Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα στον ΠΑΣ Γιάννινα…
 15. Σε ανοδική πορεία τα εισιτήρια του ΠΑΣ τη σεζόν 2022-2023

VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

George Coiffure
Ζιαφέτ' - Τσιπουράδικο και άλλα...
RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
Carbon Off - Ιωάννινα
Save
Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accept
Decline