Δήλωση οικογένειας Χριστοβασίλη: “Καμία πρόταση, ξεκινάμε τον σχεδιασμό”

Μία μεγάλη ευκαιρία για τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης να πάρει την ομάδα και να συνδυάσει το επιχειρηματικό συμφέρον με την αγάπη για την ομάδα και την πόλη, δυστυχώς χάθηκαν, τουλάχιστον προς το παρόν, αφού με γραπτή της δήλωση η οικογένεια Χριστοβασίλη έκανε γνωστό ότι παρότι δεν ζητήθηκε κανένα τίμημα, παρά μόνο η κάλυψη του ανοίγματος που είναι μικρότερο από το ποσό που αγοράστηκε η ομάδα προ 16 ετών, κανένας δεν προχώρησε στην παραμικρή πρόταση.

Η οικογένεια Χριστοβασίλη τονίζει δε ότι δεν θα αφήσει την ομάδα να διαλυθεί, όπως φημολογήθηκε με ανυπόστατα σενάρια τις προηγούμενες μέρες και ότι ξεκινάει άμεσα τον σχεδιασμό της για την επόμενη μέρα.

Τέλος αναφέρει ότι παραμένει ανοιχτή σε οποιαδήποτε μελλοντική πρόταση εξαγοράς έρθει.

Αναλυτικά:

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ένα αποτέλεσμα που στεναχώρησε ιδιαίτερα τόσο εμάς όσο και τον κόσμο της ομάδας, με μερίδα φιλάθλων να ζητάει την αποχώρηση μας και την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου του συλλόγου. Σεβόμενοι απόλυτα την μνήμη του πατέρα μας ο οποίος αναμόρφωσε αυτόν τον σύλλογο, αλλά και την επιθυμία των φιλάθλων, στις 2 Απριλίου προβήκαμε σε μια δήλωση με την οποία γνωστοποιήσαμε την πρόθεση μας να αποχωρήσουμε από τον σύλλογο.

Μάλιστα, στην δήλωση αυτή ξεκαθαρίζαμε πως ήμασταν ανοικτοί σε οποιαδήποτε πρόταση και πως είχε έρθει η ώρα για αλλαγή σελίδας που θα οδηγούσε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην επόμενη ημέρα. Ως αντίτιμο δε για την παραχώρηση των μετοχών της οικογένειας ζητήσαμε να αναλάβει ο νέος επενδυτής την κάλυψη του ανοίγματος της ΠΑΕ χωρίς να ζητάμε κάποιο επιπλέον ποσό. Εδώ να διευκρινίσουμε πως αυτή την στιγμή δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς το οικονομικό σκέλος και το ποσό παραχώρησης παραμένει το ίδιο, το οποίο μάλιστα είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ από όσο κόστισε η αγορά των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 από τον πατέρα μας πριν 16 χρόνια.

Θα περίμενε κανείς πως για μια ομάδα η οποία έχει μια ιδιαίτερη και σημαντική δυναμική και αποτελεί σημείο αναφοράς για την Ήπειρο, θα υπήρχε ενδιαφέρον για την απόκτησή της. Αντίθετα όμως, σχεδόν δύο μήνες μετά την προαναφερθείσα δήλωση μας, δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ουσιαστικά πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, όπως δεν υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε πρόταση στα 16 χρόνια ιδιοκτησίας μας.

Το γιατί δεν έχει υπάρξει πρόταση θα πρέπει να απασχολήσει την κοινωνία των Ιωαννίνων και όσους φώναζαν όλο αυτό το διάστημα να πουλήσουμε και να αποχωρήσουμε, ειδικά από την στιγμή που όλο αυτό το διάστημα ακούγαμε φήμες για διάφορους υποψήφιους που περιμένουν στην γωνία, αλλά και όσους γενικά διατείνονται ότι ενδιαφέρονται και αγαπάνε την ομάδα της πόλης, χωρίς όμως ποτέ να είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Την ίδια ώρα εμείς προτιμήσαμε να μην μιλήσουμε και να περιμένουμε μήπως εμφανιστεί έστω και κάποιος στο 90’ και δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για την ομάδα. Τώρα όμως, μετά το πέρας δύο μηνών κι επειδή ο χρόνος τρέχει, πρέπει να βγούμε μπροστά και να σκεφτούμε την επόμενη ημέρα του συλλόγου γιατί όπως φαίνεται είμαστε και οι μοναδικοί που αγαπάνε και αγωνιούν για το μέλλον του ΠΑΣ Γιάννινα.

Για τον λόγο αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν και να μην αφήσουμε την ομάδα να διαλυθεί, βάζοντας μια και καλή τέλος στις διάφορες σχετικές φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στην πόλη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε σοβαρή πρόταση έρθει. Εμείς άμεσα ανεβάζουμε μανίκια για τον ΠΑΣ Γιάννινα της σεζόν 2024-25 κι ελπίζουμε στη νέα αυτή προσπάθεια αρωγοί να είναι όλοι (φίλαθλοι, επιχειρηματίες, φορείς και τοπικοί άρχοντες) και να βοηθήσει ο καθένας από την θέση του ώστε η επόμενη χρονιά να είναι απλά ένα μικρό διάλειμμα και ο ΠΑΣ Γιάννινα να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Το άρθρο Δήλωση οικογένειας Χριστοβασίλη: “Καμία πρόταση, ξεκινάμε τον σχεδιασμό” εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 41

Μαρτσούκος: «Να παίζει μπαράζ ο 3ος – Θα αναζητήσουμε κι άλλους πόρους για τη Super League 2» (video)

Λίγο πριν κάνει την απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή του Βορείου Ομίλου της Super League 2 στον Λεβαδειακό, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Πέτρος Μαρτσούκος μίλησε στο Action 24 και μεταξύ των όσων ανέφερε ήταν και το τι θα γίνει του χρόνου με τις ανόδους.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Λίγκας, είναι άδικο από ένα πρωτάθλημα των 20 ή 22 ομάδων να ανεβαίνουν μόνο 2 ομάδες και ότι του χρόνου θα γίνει προσπάθεια να έχει μία ευκαιρία και ο τρίτος να ανέβει μέσω μπαράζ με τον 12ο της Super League 1.

Πρόσθεσε δε, ότι θα ξεκινήσει μία μεγάλη προσπάθεια από αύριο κιόλας ώστε εκείνος και οι συνεργάτες του να φέρουν ακόμα περισσότερους οικονομικούς πόρους για τις ομάδες της κατηγορίας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεών τουΤο άρθρο Μαρτσούκος: «Να παίζει μπαράζ ο 3ος – Θα αναζητήσουμε κι άλλους πόρους για τη Super League 2» (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 54

Παράταση στις εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

Αν και αναμενόταν μία εβδομάδα που θα έφερνε κάποιες εξελίξεις στο θέμα προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα, τελικά τίποτα δεν κινείται ακόμα. Οι αδερφοί Χριστοβασίλη θα αφήσουν να περάσει και η επόμενη εβδομάδα, μήπως τυχόν προκύψει κάτι στα διοικητικά που θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα κι αν δεν εμφανιστεί τελικά επενδυτής στο προσκήνιο με επίσημη πρόταση και πραγματικό ενδιαφέρον, τότε ενδέχεται να επανέλθουν με νέα τοποθέτηση να εξηγήσουν στον κόσμο τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα στην ομάδα ή απλά θα αρχίσουν να εφαρμόζουν τον δικό τους σχεδιασμό.

Το σίγουρο, τουλάχιστον όπως προκύπτει από «κύκλους» της ΠΑΕ, είναι ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο δήλωσης συμμετοχής στη Γ’ Εθνική ή διάλυσης ή άλλα τέτοια ευφάνταστα σενάρια, τα οποία διαψεύστηκαν. Η ομάδα θα παίξει στη Super League 2, αλλά το ερώτημα είναι με τι στόχο; Θα κάνει πρωταθλητισμό ή θα έχει ρόλο κομπάρσου;

Ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης στη μοναδική συνέντευξη που παραχώρησε αρχές Απριλίου είχε αναφέρει ότι εκείνος και η οικογένεια θα συνέχιζαν στα χνάρια του πατέρα τους και θα έκαναν τα πάντα για την άμεση επάνοδο. Ωστόσο με τις οικονομικές υποχρεώσεις που υπάρχουν είναι άγνωστο αν πραγματικά εννοούσε όσα έλεγε. Το ποσό των υποχρεώσεων αυτών, βέβαια, έστω και ρυθμισμένων, απέφυγε να το δώσει σ’ εκείνη τη συνέντευξή του ο πρόεδρος, αλλά σίγουρα πρωταθλητισμός και πληρωμές παλιών οφειλών θα σήμαινε διαθέσιμο μπάτζετ πολύ πάνω από 2 εκ. ευρώ για να πετύχει ο συνδυασμός. Υπάρχει; Κοντός ψαλμός, αλληλούια…

Το άρθρο Παράταση στις εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 58

Επίσημο: Η νέα προπονητική “στέγη” του Γρηγορίου – Τέλος ο Ελευθερόπουλος από τη Ν. Βόλου

Ο πρώτος που έφυγε όταν βούλιαξε το… «καράβι» του ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν και ο πρώτος που βρήκε νέα ομάδα! Ο λόγος για τον Μιχάλη Γρηγορίου που ήταν κοινό μυστικό ότι θα συνέχιζε στον Πανσερραϊκό και σήμερα (24/5) ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Σερραίους.

Ο 50χρονος τεχνικός επιστρέφει στον Πανσερραϊκό έπειτα από 11 χρόνια και αποτελεί τον διάδοχο του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου.

O 50χρονος(19/12/1973) τεχνικός επιστρέφει στον Πανσερραϊκό 11 χρόνια μετά τον τελευταίο του αγώνα στον πάγκο των “λιονταριών” και έχοντας καταγράψει έκτοτε, μία άνοδο στην Super League, την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την ομάδα της Κέρκυρας και 272 συνεχόμενους αγώνες στον πάγκο της κορυφαίας κατηγορίας με τον ΑΟΚ, τον Ατρόμητο, τον Πανιώνιο, την Λάρισα, την Λαμία, τον Ιωνικό και προσφάτως τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μάλιστα τις περιόδους 2015-2016 και 2017-2018 καθοδήγησε τον Ατρόμητο αρχικά και στην συνέχεια τον Πανιώνιο σε 8 αγώνες του Europa League, φτάνοντας έως τον 4ο και 3ο γύρο αντίστοιχα.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός καλωσορίζει και πάλι στην οικογένεια της τον κ. Γρηγορίου.

Άλλος ένας “ορφανός” πάγκος στη Super League 2

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον 47χρονο προπονητή (όπως και με τον βοηθό του, Στέλιο Βενετίδη) έπειτα από 1,5 χρόνο κοινής πορείας ανακοίνωσε η ομάδα της Μαγνησίας.

«Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αλλά κι ο Στέλιος Βενετίδης είναι κοσμήματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και αναντίρρητα αποτελούν πολυτέλεια για τη Super League 2», τονίζει η ΠΑΕ, αλλά και: «Μαζί κάναμε βήματα μπροστά. Μαζί χαρήκαμε. Μαζί στεναχωρηθήκαμε. Ως οικογένεια. Όπως γίνεται σ’ όλα τα σπίτια. Ξεκινήσαμε ως συνεργάτες και σήμερα οι επαγγελματικοί δρόμοι μας χωρίζουν για το κοινό καλό όλων μας».

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει απόφαση να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας με τον μέχρι πρότινος τεχνικό μας Δημήτρη Ελευθεροπουλο, όπως επίσης και με τον άμεσο συνεργάτη του Στέλιο Βενετίδη.

Μια συνεργασία που ξεκίνησε πριν από περίπου 1,5 χρόνο και σήμερα μάς βρίσκει όλους απόλυτα ικανοποιημένους για την τότε επιλογή μας. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αλλά κι ο Στέλιος Βενετίδης είναι κοσμήματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και αναντίρρητα αποτελούν πολυτέλεια για τη Super League 2.

Αυτές οι δύο τόσο σημαντικές προσωπικότητες για το ποδόσφαιρό μας αλλά κυρίως για την κοινωνία μας αντιπροσωπεύουν στο ακέραιο τις αξίες τις οποίες πρεσβεύει η οικογένεια της ΝΙΚΗΣ μας.

Μαζί κάναμε βήματα μπροστά. Μαζί χαρήκαμε. Μαζί στεναχωρηθήκαμε. Ως οικογένεια. Όπως γίνεται σ’ όλα τα σπίτια. Ξεκινήσαμε ως συνεργάτες και σήμερα οι επαγγελματικοί δρόμοι μας χωρίζουν για το κοινό καλό όλων μας. Ως φίλοι αληθινοί, έχοντας χτίσει σχέσεις που δεν αλλοιώνονται ούτε με το πέρασμα του χρόνου.

Δημήτρη και Στέλιο σάς ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την επαγγελματική σας επάρκεια, για την αφοσίωσή σας, για την εργατικότητα της, για το ήθος σας, για την προσωπικότητά σας αλλά κυρίως για την αγάπη σας προς τη ΝΙΚΗ μας.

Είμαστε βέβαιοι πως τα επαγγελματικά σας βήματα, οποία κι αν είναι αυτά, θα συνεχίσουν να φωτίζουν το σκοτεινό τοπίο του ελληνικού ποδοσφαίρου και πάντα θα αποτελείτε το σωστό λόγο για να αναφέρεται κάποιος στο όνομά σας.

Το άρθρο Επίσημο: Η νέα προπονητική “στέγη” του Γρηγορίου – Τέλος ο Ελευθερόπουλος από τη Ν. Βόλου εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 72

Με πρόστιμο «αποχαιρέτισε» η πειθαρχική την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Πρόστιμο επιφύλαξε στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα η πειθαρχική της Super League ως αποχαιρετιστήριο… «ενθύμιο». Για τους πυρσούς που άναψαν την τελευταία αγωνιστική με τον Βόλο, η «κυανόλευκη» ομάδα θεωρήθηκε υπότροπη και τιμωρήθηκε με 3.000 ευρώ πρόστιμο.

Αρ. Απόφ. 134/23-5-2024

ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τη χρηματική ποινή των τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ για την ως άνω πράξη την οποία τέλεσε καθ’ υποτροπήν, δεδομένης της καταφάσεως της πειθαρχικής της ευθύνης για όμοια πράξη σε έναν προγενεστέρως διενεργηθέντα αγώνα της ιδίας αγωνιστικής περιόδου, δυνάμει της υπ’ αριθ. 296/10-11-2023 τελεσίδικης αποφάσεως του παρόντος πειθαρχικού οργάνου (παράβαση άρθρων (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 2 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ).

(αγώνας της 11-5-2024 με την ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ)

 Η Αθλητική Δικαστής        Ο Γραμματέας

Αντιγόνη Σταμολέκα           Στυλιανός Βασιλειάδης

Το άρθρο Με πρόστιμο «αποχαιρέτισε» η πειθαρχική την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 84

Τελευταία… πράξη για τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 1 – Επικυρώθηκε η τελική βαθμολογία

Τελευταία πράξη σήμερα για τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 1. Η βαθμολογία επικυρώθηκε ομόφωνα με τους Ηπειρώτες και την Κηφισιά να είναι οι δύο ομάδες που αποχαιρετούν την κατηγορία.

Επίσης αποφασίστηκε όπως το επόμενο πρωτάθλημα της Super League 1 ξεκινήσει το διήμερο 17 και 18 Αυγούστου.

Αναλυτικά οι σημερινές αποφάσεις του Δ.Σ.:

Κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο επικύρωσε τον τελικό βαθμολογικό πίνακα Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Ομόφωνα εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ., όπως προβεί σε όλες τις δέουσες θεσμικές και νομικές ενέργειες (επικοινωνία με αρμόδιους φορείς), ώστε η έναρξη για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League αγων. περιόδου 2024-25, να πραγματοποιηθεί στις 17-18 Αυγούστου.

Ομόφωνα εγκρίθηκαν οι προτάσεις που συνέταξε η αρμόδια επιτροπή της Super League, για το νέο αθλητικό νόμο και για τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο.

Ομόφωνα αποφασίστηκε να συνταχθεί Σχέδιο Κανονισμού Γηπέδων Super League 1.

Ομόφωνα εγκρίθηκε η δέσμευση χορηγικών παροχών υπέρ του Συνεταιρισμού, βάσει του άρθρου 8 παρ. 10 του Κ.Α.Π.

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ορισμός των μελών της Επιτροπής Συμβολαίων του Συνεταιρισμού.

Το άρθρο Τελευταία… πράξη για τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 1 – Επικυρώθηκε η τελική βαθμολογία εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 63

Ούτε καν “αντίο” δεν είπαν οι παίκτες που αποχωρούν από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Το τελείωμα του εκάστοτε πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια συνοδευόταν συνήθως από τις πρώτες συζητήσεις της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννινα με το ρόστερ και το τεχνικό επιτελείο για το ποιοι θα έμεναν, ποιοι θα έφευγαν, είχαμε αποχαιρετιστήριες ανακοινώσεις και ευχαριστήρια ή αναρτήσεις παικτών στα social media.

Τίποτα όμως φέτος δεν θυμίζει τις προηγούμενες χρονιές! Αν εξαιρέσουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ότι έλυσε το συμβόλαιό του ο Κλέιμαν, η οποία ήταν μία τελείως τυπική ανακοίνωση 15 λέξεων χωρίς καν τα συνηθισμένα «τον ευχαριστούμε» ή «του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», όλα τα υπόλοιπα δείχνουν την απόλυτη στασιμότητα και αποξένωση της ομάδας με την πόλη!

Κανένας από τους παίκτες δεν έγραψε έστω ένα «αντίο» για τους φιλάθλους στα social media, λες και θα αφήσουν… “αποδεικτικά στοιχεία” του “ναυαγίου” της σεζόν.

Από την πλευρά της η διοίκηση δεν έχει περάσει στο… «παρασύνθημα» πέρα από τις αρχικές βολιδοσκοπήσεις προθέσεων και ακόμα και το παραχωρητήριο που έχει μπει για τις μετοχές της ΠΑΕ δεν έχει συναντήσει απήχηση, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις ότι θα εκδηλωνόταν ενδιαφέρον.

Τοπικός επιχειρηματίας που έκανε μία προσπάθεια να συσπειρώσει κι άλλους επιχειρηματίες της πόλης για να προχωρήσουν στην απόκτηση της ΠΑΕ, δεν συνάντησε την ανταπόκριση που ανέμενε, οπότε ακόμα κι αυτό το εγχείρημα έχει μείνει στάσιμο και βλέπουμε αν αλλάξει κάτι προσεχώς.

Εν τω μεταξύ, όσο δεν επισημοποιείται η αποχώρηση παικτών τόσο δεν προχωράει και κάτι στα μεταγραφικά. Ούτως ή άλλως, βέβαια, ο σχεδιασμός, όπως γράφαμε και χθες, πρέπει να γίνει με τη σύμφωνη γνώμη του επόμενου προπονητή, θέμα που ούτε αυτό έχει προχωρήσει σημαντικά.

Πάντως, πέραν του κ. Γεωργουλόπουλου, που είναι ένας από τους υποψήφιους για τον πάγκο, «παίζει» και το ενδεχόμενο συνεργασίας με προπονητή από την ξένη αγορά. Αυτό σημαίνει ότι σενάρια συνεργασίας του ΠΑΣ με κάποιον με προπονητή απ’ αυτούς που έχουν κάνει πρωταθλητισμό τα τελευταία χρόνια στη Super League 2, δεν φαίνεται να έχουν βάση.

Από την άλλη μεριά, όμως, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι ακόμα δεν ολοκληρώθηκε η Super League 2, οπότε δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο για το ποιοι προπονητές μένουν ή φεύγουν από τις ομάδες τους, ποιοι παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι κ.ο.κ. Και φυσικά δεν θα δοθούν οι απαντήσεις σήμερα ή αύριο, αλλά ενδέχεται να περάσουν 10-15 μέρες ακόμα ή και περισσότερες μέχρι να ξεκαθαριστούν οι προθέσεις όλων των ομάδων.

Υπό το πρίσμα αυτό, χρόνος υπάρχει, απλά στον ΠΑΣ κάθε μέρα που περνάει χωρίς να γίνεται κάτι, μοιάζει με αιώνας, επειδή δεν έχει γίνει ακόμα πλήρως κατανοητό τι σημαίνει ο υποβιβασμός και αν μπορεί να εγγυηθεί η παρούσα διοίκηση την άμεση επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, ώστε να υπάρχει εμπιστοσύνη σ’ αυτό που θα «χτιστεί».

Το άρθρο Ούτε καν “αντίο” δεν είπαν οι παίκτες που αποχωρούν από τον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


 • Εμφανίσεις: 142

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Πανηπειρωτικό τουρνουά υποδομών με την ονομασία “Γεώργιος Χριστοβασίλης” τον Ιούνιο
 2. Εραμούσπε και Σόρια στη λίστα του Αστέρα Τρίπολης!
 3. Σε αναμονή για την… κήρυξη έναρξης του σχεδιασμού
 4. Την Πέμπτη η επικύρωση της βαθμολογίας της Super League
 5. Προτεραιότητα στο θέμα προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα από την επόμενη εβδομάδα
 6. Αδειοδοτήθηκε από την ΕΠΟ η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα
 7. Αντιπρόεδρος Super League 2: Σ’ έναν όμιλο το νέο πρωτάθλημα – Ενδιαφέρον από NOVA και Cosmote!
 8. Μήνυμα ισότητας, ελευθερίας και δικαιοσύνης από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα
 9. Προκαταρκτικές συζητήσεις για το ρόστερ, από εβδομάδα όμως περισσότερες εξελίξεις
 10. Λύθηκε η συνεργασία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Κλέιμαν
 11. Πληρώθηκε και δεν έχει δικαίωμα προσφυγής ο Σόρια
 12. Μ. Οικονόμου: «Λυπηρό ο ΠΑΣ να είναι στη Β’ κατηγορία»
 13. Κόντε στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM: «Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση, θέλω να μείνω» (audio)
 14. ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για Γ. Χριστοβασίλη: «Ένα χρόνο μακριά μας, αλλά για πάντα δίπλα μας»
 15. Ένας χρόνος χωρίς τον Γιώργο Χριστοβασίλη

VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

George Coiffure
ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.
Ποδήλατο Γιαννούλη
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
Save
Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accept
Decline