Ηπειρωτικα Νεα

32 νέα κρούσματα στην Ήπειρο, τα 28 στην Π.Ε. Ιωαννίνων

Στα ίδια επίπεδα με χθες είναι ο αριθμός των νέων κρουσμάτων που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στην Ήπειρο, επιβεβαιώνοντας την αναφορά στην καθιερωμένη ενημέρωση για τάσεις σταθεροποίησης του επιδημιολογικού φορτίου, ωστόσο εμφανίζεται και πάλι αύξηση στα κρούσματα της περιφερειακής ενότητας Ιωαννίνων.

Δυνατότητα εκκλησιασμού με 20 πιστούς και με ραντεβού

Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή έως 20 πιστών (πέραν των συνεργατών του ιερού ναού, επιτρόπων και ιεροψαλτών), με αντιστοιχία ένα άτομο ανά 25 τετραγωνικά μέτρα και ελάχιστη απόσταση δύο μέτρων μεταξύ τους, θα τελεστεί αύριο Κυριακή Δ΄ των Νηστειών στους ιερούς ναούς των Ιωαννίνων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης και με βάση τα οριζόμενα στο τελευταίο ΦΕΚ.

Δύο συλλήψεις και πρόστιμα πολλών χιλιάδων ευρώ

Σε δύο συλλήψεις και στην επιβολή προστίμων πολλών χιλιάδων ευρώ προχώρησαν την Παρασκευή οι υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

336 rapid test στο κέντρο, μόλις τέσσερα πιθανά κρούσματα

Μόλις τέσσερα θετικά δείγματα και αυτά όχι με απόλυτη βεβαιότητα προέκυψαν από τους σημερινούς ελέγχους από τις Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ στο κέντρο της πόλης.

VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Τάτσης Άγγελος - Τζίμα Αριστέα - Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο
Φροντιστήριο Κλασικό
George Coiffure
Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο