Ο ΠΑΟΚ για τον Τζόλη: «Συνέχισε να πετάς ψηλά»
Η σπουδαία μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη στην Άρσεναλ δεν έμεινε ασχολίαστη από τον ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να στέλνει το δικό της μήνυμα για τον διεθνή εξτρέμ.
Ο 24χρονος άσος ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στους «κανονιέρηδες», ανταμειβόμενος για την εξαιρετική περσινή σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Κλαμπ Μπριζ.
Ο ΠΑΟΚ, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε την υπερηφάνειά του για την πορεία του Έλληνα διεθνούς, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη διαδρομή του στα «ασπρόμαυρα», από τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες μέχρι την καθιέρωσή του στην πρώτη ομάδα.
«Πάντα περήφανοι για τα παιδιά μας. Συνέχισε να πετάς ψηλά, Χρήστο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δικέφαλος, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στήριξης σε έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί ακόμη μία επιτυχία της ακαδημίας του συλλόγου.