Logo

F1: Η συγνώμη του Αλόνσο και το δώρο του Χάμιλτον

F1: Η συγνώμη του Αλόνσο και το δώρο του Χάμιλτον
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά το ατύχημα στην πίστα του Βελγίου, Λιούις Χάμιλτον και Φερνάντο Αλόνσο φαίνεται πως τα βρήκαν.

Αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, ο Λιούις Χάμιλτον και ο Φερνάντο Αλόνσο φαίνεται πως συζήτησαν και τα βρήκαν μετά το ατύχημα στο Βελγικό Γκραν Πρι, το οποίο έκανε και τους δύο να βγουν εκτός ελέγχου.

Το συγκεκριμένο… δίδυμο συγκρούστηκε όταν ο Χάμιλτον επιχείρησε ένα προσπέρασμα από την εξωτερική της στροφής «Les Combes» στον πρώτο γύρο του αγώνα, με τη Mercedes να σηκώνεται στον αέρα και να υφίσταται τόσο σοβαρή ζημιά που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

{https://twitter.com/F1/status/1563921347859849223}

Ο Αλόνσο συνέχισε κανονικά στον αγώνα και τελικά τερμάτισε πέμπτος, όμως μετά την στιγμή της επαφής τους είπε στο team radio απευθυνόμενος στον μηχανικό του: «Τι ανόητος. Κλείσιμο της πόρτας από έξω... Είχαμε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, αλλά αυτός ο τύπος ξέρει μόνο να οδηγεί και να εκκινεί πρώτος».

Μετά τον αγώνα, ο Ισπανός είπε ότι μίλησε την στιγμή που η ένταση ήταν στα… κόκκινα, γι’ αυτό θέλησε να βρει τον Χάμιλτον, να μιλήσουν και να του ζητήσει συγνώμη.

«Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί του και τρέφω τεράστιο σεβασμό για αυτόν. Ο Λιούις είναι ένας θρύλος της εποχής μας. Η στιγμή, η αδρεναλίνη της στιγμής, με έκανε να πω εκείνα που δεν έπρεπε να πω», τόνισε ο Αλόνσο.

Μερικές ώρες μετά τον αγώνα κυκλοφόρησε μια φωτογραφία με ένα καπέλο της Mercedes το οποίο είχε υπογράψει ο Χάμιλτον με την αφιέρωση «Στον Φερνάντο».

Εν τέλη ο Ισπανός πιλότος της Alpine επισκέφθηκε το γκαράζ της Mercedes σήμερα και παρέλαβε το καπέλο από τα χέρια του Χάμιλτον, ζητώντας του συγνώμη για τα όσα είπε στον Κυριακάτικο αγώνα στο Βέλγιο.

hamilton alonso cap f1

Μπορεί οι δυο τους να φαίνονται χαμογελαστοί αλλά η κόντρα τους είχε ξεκινήσει από το 2007 όταν βρέθηκαν στην McLaren Mercedes, με τον Αλόνσο να είναι ήδη 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και τον Χάμιλτον να κάνει το ντεμπούτο του στην F1.

Έκτοτε οι μονομαχίες τους εντός πίστας και η «ένταση» που είχαν μεταξύ τους όταν έβγαιναν από τα μονοθέσια, ήταν αρκετά γνωστές στα πάντοκ, όμως πολλές φορές ο ένας εκθείαζε τα επιτεύγματα του άλλου. Ίσως ήταν για… τα μάτια του κόσμου και για τα media, όμως πλέον η κατάσταση φαίνεται να… εξομαλύνεται.

{https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/1565352762304774146}



ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.gr


Powered by Versicherungsvergleich


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter