ΠΑΟΚ: Τα νεότερα για Κένι και Μεϊτέ με φόντο τη Λεωφόρο
Στην τελική ευθεία μπαίνει η ούτως ή άλλως σύντομη προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Υπενθυμίζεται πως οι Θεσσαλονικείς θέλουν μόνο νίκη σε συνδυασμό με απώλεια του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ για να τερματίσουν δεύτεροι.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει κανονικά στους Κένι (που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά δεν έχει κάτι ανησυχητικό) και Μεϊτέ, ενώ στη διάθεσή του θα βρίσκεται και ο Ζαφείρης που εξέτισε την τιμωρία του.
O Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λόβρεν, Καμαρά και Ντεσπόντοφ. Αντίθετα, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Γιακουμάκη, που θα είναι σε καλύτερα επίπεδα ετοιμότητας μετά τον τραυματισμό του.
Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί σήμερα και αύριο το μεσημέρι, ενώ ακολούθως θα ταξιδέψει με προορισμό την Αθήνα με πτήση τσάρτερ.