Logo

Super League: Γιαμπλόνσκι στην Τούμπα, Ομπρένοβιτς στο Φάληρο

Τους ορισμούς των διαιτητών για τα παιχνίδια της εμβόλιμης 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ και 8ης των πλέι άουτ της Super League ανακοίνωσε η ΚΕΔ. Στα δύο μεγάλα ντέρμπι σε Καραϊσκάκη και Τούμπα έρχονται elite διαιτητές από την Σλοβενία και την Γερμανία αντίστοιχα.

Γνώριμοι στο ελληνικό κοινό αμφότεροι, ο 36χρονος Γερμανός Σβεν Γιαμπλόνσκι, που ορίστηκε στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, διηύθυνε φέτος το Άρης-Ολυμπιακός 0-0 της regular season και την περασμένη διετία τα παιχνίδια Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-0 (4/2/24), ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-3 (10/11/24), ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-1 (2/3/25).

Όσο για τον 35χρονο Σλοβένο Ράντε Ομπρένοβιτς, που ορίστηκε στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, φέτος τον είδαμε στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 4-0 της κανονικής διάρκειας και παλαιότερα στα ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (20/10/24), ΠΑΟΚ-Άρης 0-1 (10/3/24), Άρης-Ολυμπιακός 1-1 και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 4-2, με τα τρία τελευταία να είναι για τα πλέι οφ.

Αναλυτικά οι διαιτητές της αγωνιστικής:

12/5, 19:00 Παναιτωλικός-ΑΕΛ: Τσακαλίδης (Παπαδάκης, Νταβέλας, 4ος Τσιμεντερίδης, VAR: Παπαδόπουλος, Γιουματζίδης)

12/5, 19:00 Κηφισιά-Ατρόμητος: Φωτιάς (Μεϊντάνας, Διαμαντής, 4ος Κόκκινος, VAR: Κουμπαράκης, Ματσούκας)

12/5, 19:00 Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός: Παπαπέτρου (Δημητριάδης, Δέλλιος, 4ος Μόσχου, VAR: Ευαγγέλου, Πουλικίδης)

13/5, 17:00 Λεβαδειακός-ΟΦΗ: Κουκουλάς (Βαλιώτης, Νίκζας, 4ος Γιουματζίδης, VAR: Τσακαλίδης, Κατσικογιάννης)

13/5, 17:00 Βόλος-Άρης: Σιδηρόπουλος (Σπυρόπουλος, Κορωνάς, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Τσιμεντερίδης, Μόσχου)

13/5, 19:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ομπρένοβιτς (Γκάμπροβετς, Κόρντεζ, 4ος Πολυχρόνης, VAR: Γιουγκ, Πέριτς)

13/5, 19:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Γιαμπλόνσκι (Μπαϊτίνγκερ, Μίλερ, 4ος Βεργέτης, VAR: Στορκς, Βίλνμποργκ)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter