Μείωση επιπέδου Super League 1 και όχι 2 για ΠΑΣ, Απόλλωνα και Λεβαδειακό

Ακόμα μικρότερης μείωσης θα τύχουν από την ΕΡΤ οι τρεις ομάδες που υποβιβάστηκαν στη Super League 2, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Απόλλων Σμύρνης και ο Λεβαδειακός και θα είναι στα ποσοστά του 30% και όχι του 40% και φυσικά όχι του αρχικού 60%. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του dikisports.blogspot.com σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος ότι έρχεται βελτιωμένη […]

Ακόμα μικρότερης μείωσης θα τύχουν από την ΕΡΤ οι τρεις ομάδες που υποβιβάστηκαν στη Super League 2, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Απόλλων Σμύρνης και ο Λεβαδειακός και θα είναι στα ποσοστά του 30% και όχι του 40% και φυσικά όχι του αρχικού 60%. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του dikisports.blogspot.com σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος ότι έρχεται βελτιωμένη πρόταση της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά.

Αν μάλιστα η κυβέρνηση, όπως είπε προ ημερών ο κ. Αυγενάκης, προχωρήσει τον Σεπτέμβριο και στη μείωση του φόρου των συμβολαίων που τώρα είναι στα επίπεδα του 40%-45%, τότε οι ομάδες που υποβιβάστηκαν θα έχουν τελικά ελάχιστη «χασούρα».

Το δημοσίευμα αναφέρει:

Τρεις ομάδες της SL2 θα έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από την ΕΡΤ σε σχέση με τις υπόλοιπες.

Γιάννενα-λεβαδειακός εγκατέλειψαν συμβόλαιο της Nova, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης είχε ήδη υπογράψει για τη νέα χρονιά με τη Δημόσια Τηλεόραση.

Γι’ αυτούς θα ισχύσει η μείωση της SL1: 30% και όχι 40% (πάντα σύμφωνα με το σχέδιο της επόμενης εβδομάδας)


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

WebCenter - Smart Internet Solutions
Xylotexnima.gr
George Coiffure
Τάτσης Άγγελος - Τζίμα Αριστέα - Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο