Μεταξάς: «Σήμερα οι μπαταρίες μας ήταν άδειες από την αρχή»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπόρεσε σήμερα να είναι ανταγωνιστικός και δεν είχε σχέση με κανένα άλλο παιχνίδι των πλέι οφ. Ο κ. Μεταξάς δεν δικαιολογήθηκε με τις απουσίες που υπήρχαν, αλλά τόνισε ότι είχαν αδειάσει από νωρίς οι… μπαταρίες της ομάδας, ενώ ο ίδιος δεν θέλησε να γυρίσει πιο γρήγορα την ομάδα σε αμυντικό σχηματισμό, θέλοντας να δει αν θα μπορούσε να απειλήσει επιθετικά για να γυρίσει το ματς.

Για το ότι ο ΠΑΣ με εξαίρεση μία καλή ευκαιρία του Περέα στην αρχή, μετά κατέρρευσε: «Νομίζω και αυτό το γκολ να βάζαμε και δεύτερο να βάζαμε, σήμερα δεν θα έφτανε. Σήμερα καταλάβαμε ότι οι μπαταρίες μας ήταν άδειες από την αρχή. Οι ευκαιρίες με κάνανε κι εμένα να αφήσω αυτό το επιθετικό σχήμα, ενώ είδα ότι έχουμε όλες τις ‘πόρτες’ ανοιχτές σήμερα και σκέφτηκα να τις κλείσω, να μην τις κλείσω, αλλά ήθελα να βγάλουμε κι άλλες ευκαιρίες. Δεν μας βγήκε, αλλά δεν έχω κανένα παράπονο σήμερα, γιατί μας έδωσαν τόσες χαρές τα παιδιά. Χάσαμε δίκαια».

Για το ότι δεν μπορούσε να βρει τις λύσεις, παρά το γεγονός ότι έβλεπε το πρόβλημα αμυντικά με τις ‘ανοιχτές πόρτες’: «Είχαμε σκεφτεί μία λύση, αλλά δεν την εφαρμόσαμε. Μπορούσα να κάνω λίγο πιο γρήγορα την τακτική αλλαγή, αλλά δεν ήθελα να χάσω  τον παίκτη μπροστά για να μπορούμε να κάνουμε κι εμείς τις ευκαιρίες μας. Κι έτσι διαμορφώθηκε τελικά το παιχνίδι».

Το άρθρο Μεταξάς: «Σήμερα οι μπαταρίες μας ήταν άδειες από την αρχή» εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


Powered by Preisvergleich


VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ACS ...σημαίνει courier
Ποδήλατο Γιαννούλη
Tzimas Home Accessories
WebCenter - Smart Internet Solutions