F1: Αλλαγή εποχής για την Mercedes

F1: Αλλαγή εποχής για την Mercedes
Η Mercedes πρέπει να αλλάξει νοοτροπία, καθώς πλέον δεν είναι η ομάδα της F1 Που θέτει τον ρυθμό αλλά καλείται να ακολουθήσει τους πιο γρήγορους.

Ανάμεικτα συναισθήματα είχε ο Τότο Βόλφ μετά το Γκραν Πρι του Μαϊάμι, παρά το γεγονός ότι και οι δύο οδηγοί του είχαν κερδίσει πόντους στο πρωτάθλημα της F1, το αφεντικό της Mercedes είχε δηλώσει ότι η ομάδα του πρέπει να αναλύσει την πτώση του ρυθμού της από την Παρασκευή έως την Κυριακή.

Οι αλλαγές των κανονισμών έφεραν τα… πάνω – κάτω στην πρωταθλήτρια ομάδα, καθώς το ισχυρό, σταθερό και γρήγορο μονοθέσιο που είχε τα προηγούμενα χρόνια αντικαταστάθηκε από ένα το οποίο συνεχώς παρουσιάζει προβλήματα.

Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για όλη την ομάδα καθώς τα «ασημένια βέλη» είχαν συνηθίσει να θέτουν εκείνα τον πήχη στους αγώνες, όμως φέτος πρέπει να προσαμοστούν σε μία νέα πραγματικότητα.

«Γιατί δεν είμαστε στην κορυφή;»

Το γεγονός αυτό προκαλεί πολλά εσωτερικά προβλήματα στην ομάδα, καθώς ο Λιούις Χάμιλτον κάνει συνεχώς παράπονα στην ομάδα αναφορικά με την σταθερότητα του μονοθεσίου αλλά και για ορισμένα άλλα τεχνικά μέρη όπου συναντά δυσκολίες.

Αν και προσπάθησε να αποφύγει να κάνει «πρωτοσέλιδα» με τα σχόλιά του μετά το Μαϊάμι, ο Βολφ ήταν ειλικρινής σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της Mercedes, και υποστήριξε ότι προσπαθούν να ανακτήσουν την απόδοση που έχασαν μετά την αλλαγή των κανονισμών.

«Είμαστε σε…θολά νερά από την αρχή της σεζόν. Είναι σαφές ότι υπάρχει δυνατότητα στο αυτοκίνητο, αλλά απλώς δεν καταλαβαίνουμε πώς να ξεκλειδώσουμε τις δυνατότητές του. Είναι πιθανώς ένα αυτοκίνητο που είναι εξαιρετικά δύσκολο στην οδήγηση, και πιστεύω ότι οι πιλότοι το ξέρουν καλύτερα απ’ ότι εμείς που είμαστε έξω από την πίστα», τόνισε.

{https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/1524708608721760258}

Ο Αυστριακός αρχηγός της Mercedes εξήγησε ότι πρέπει να αναλύσουν τα δεδομένα και να καταλάβουν για ποιον λόγο δεν μπορούν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητές του, με αποτέλεσμα να ανέβουν ξανά στην κορυφή.

«Στο τέλος της ημέρας δεν υπάρχει καμία ευτυχισμένη ή μη χαρούμενη στιγμή. αυτή τη στιγμή είναι λίγο βαρετό. Είμαστε τρίτοι πιο γρήγοροι στην πίστα. Πρέπει να αναλύσουμε γιατί γίνεται αυτό και μετά να επιστρέψουμε στις πρώτες θέσεις», τόνισε.

«Τα αποτελέσματα θα φανούν στην πίστα»

Ανυπομονώντας για την Ισπανία, ο Βολφ είπε ότι το Γκραν Πρι στις 22 Μαΐου θα χρησιμεύσει ως μια αποτελεσματική περίοδος δοκιμών για τις τελευταίες αναβαθμίσεις της ομάδας, τις οποίες έφεραν στο Μαϊάμι σε μια προσπάθεια να ανεβάσουν την απόδοσή τους.

«Πρέπει να δώσουμε στους πιλότους μας ένα ακόμη καλύτερο όχημα και πιστεύω πως η Βαρκελώνη έρχεται σε μια χρονική στιγμή όπου μπορούμε να μαζέψουμε πολλά περισσότερα δεδομένα και να δουλέψουμε πάνω σε αυτό.

Επίσης, με ενοχλεί να λέω τα ίδια πράγματα συνέχεια. Ξέρετε ότι πρέπει να συλλέγω δεδομένα και να κάνω… πειράματα. Τα αποτελέσματα θα φανούν στην πίστα», συμπλήρωσε.

 {https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/1524838286325424128}ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ΗΠΕΙΡΟΣ OIL
Tzimas Home Accessories
ACS ...σημαίνει courier
Ποδήλατο Γιαννούλη