Ciao Italia | 13 Φεβρουαρίου στους Κινηματογράφους

ciao new 728

Μίνι απολογισμός και εθνικές!

Χαίρετε φίλοι! Κυριακή σήμερα, ημέρα ξεκούρασης. Παρόλα αυτά βρήκα τη διάθεση για να γράψω έναν μικρό απολογισμό για αυτό το πρώτο κομμάτι της περιόδου που διανύσαμε (στοιχηματικά). Πέραν τούτου, επειδή δεν θα ανεβάσω αύριο, θα δείτε μια μικρή ανάλυση για τα παιχνίδια της Γερμανίας και της Αυστρίας. Στήλη πάλι την Παρασκευή με φουλ πρόγραμμα. Γεμάτος ο Σεπτέμβρης από την Παρασκευή και έπειτα.

Την Παρασκευή περίμενα μια Γερμανία αχούρι, όμως όχι τόσο αχούρι. Η έμπνευση μου για πολλά γκολ επιβεβαιώθηκε, όμως όχι ακριβώς όπως το περίμενα. Το 4-2 για μένα ήταν πιο εφικτό από το 2-4. Κάκιστη αμυντικά η Γερμανία, μηδέν χημεία, κάτι που έχει αντίκτυπο και στην επίθεση. Στο άλλο ματς επιβεβαιώθηκαν τα κόρνερ που είχα κυκλώσει, όμως δεν είχα ποντάρει.

Βόρειος Ιρλανδία – Γερμανία

Σίγουρα το 11,00 στον άσο προκαλεί, όμως πίσω από αυτό κρύβεται μια εξήγηση. Η Βόρειος Ιρλανδία έχει 4-0-0 μέχρι στιγμής, όμως έχει παίξει μόνο με τις αδύναμες του ομίλου. Ακόμα δεν έχει παίξει με την Ολλανδία και τη Γερμανία. Για αυτό βλέπουμε και το συγκεκριμένο σετ. Το πρώτο λοιπόν σοβαρό τεστ για τους Βόρειο Ιρλανδούς. Αν κάτι αξίζει σε αυτό το ματς είναι το γκολ/γκολ στο 2,00, δεν θα το έδινα πάνω από 1,70, αφού η Γερμανοί είναι εντελώς ασταθής στα μετόπισθεν.

Πολωνία – Αυστρία

Οι Πολωνοί έχουν τεράστιες επιθετικές αρετές, το ίδιο και οι Αυστριακοί, που μετά από πολλά χρόνια δείχνουν να έχουν ένα πάρα πολύ δυνατό ρόστερ. Πολλά από τα παιχνίδια της Πολωνίας επιβεβαιώνουν το no goal, όμως αυτό είναι ένα τυχαίο γεγονός, ιδίως από την στιγμή που δέχεται η άμυνα τους πάνω από 7 κλασσικές φάσεις μέσο όρο ανά ματς. Οι Αυστριακοί μπορούν να σκοράρουν αρκετά εύκολα, το ίδιοι βέβαια και οι Πολωνοί, ενώ αντίστοιχα οι άμυνες δεν εμπνέουν σιγουριά. Ρισκάρω στο γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 5,00. Επίσης θεωρώ το 3,80 στο διπλό ελαφρώς μεγάλο για την καλά δουλεμένη Αυστριακή ομάδα.

Ο μέχρι τώρα «έλεγχος» προόδου

Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι μέχρι στιγμής από την πορεία της στήλης. Το profit ανέρχεται στο +370 για αυτόν τον ενάμιση μήνα, με ROI 160%. Ο μέσος όρος αποδόσεων είναι στο 5,56. Επιλέξαμε μέχρι στιγμής 62 παιχνίδια, από τα οποία επαληθεύτηκαν τα 23 (37%), κάτι που δικαιολογεί και απόλυτα αυτούς τους εξαιρετικούς αριθμούς. Μεγαλύτερη απόδοση παραμένει το 8,5 της Κλάγκενφουρτ, ενώ για λίγο δεν επαληθεύτηκε το 15,00 στο draw no bet της Χέρτα (επιστροφή πονταρίσματος).

Μέχρι στιγμής αυτός που ακολουθεί όλες τις προτάσεις μου μονές, με 10 units flat stake, έχει profit 191,3 μονάδες με 30,85% yield. Σχεδόν 200 μονάδες λιγότερες από κάποιον που ακολουθεί επακριβώς τις προτάσεις μου. Το τρομερό στατιστικό υπάρχει στα γκολ/γκολ ημιχρόνων. Πέρυσι δοκίμασα κάτι τους τελευταίους 4 μήνες, τελικά πείστηκα και εισχώρησα στο παιχνίδι μου αυτό το περίεργο στοίχημα, που με αρκετή μελέτη πριν τα ματς, δείχνει να αποδίδει τα δέοντα. Για κάποιον που έπαιξε όλα μου τα γκολ/γκολ ημίχρονο με ίδια μίζα (10 units για παράδειγμα), θα είδε το τρομερό 207% ROI στην κάβα του, με profit 194,1 μονάδες. Μέσος όρος απόδοσης ήταν το 4,06. Επιλέχτηκαν συνολικά 18 γκολ/γκολ ημιχρόνων και επαληθεύτηκαν τα 9 (50%)!

Αυτά τα ολίγαν. Να περνάτε καλά, ραντεβού την Παρασκευή!

Το παιχνίδι μου

Μονό:
09/09 – 21:45 – Πολωνία – Αυστρία : γκολ/γκολ ημιχρόνου (5,00) επί 10 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2.370 μονάδες

Επιστροφές από 06/09: 0 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 09/09: 10 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το Betmarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: BETMARKET.GR


Powered by Preisvergleich


Δείτε επίσης...