Τζο Μπάιντεν: Σαρδάμ σημάδεψαν (ξανά) τις ανακοινώσεις – Μπέρδεψε την Ουκρανία με τη Ρωσία (Βίντεο)

Τζο Μπάιντεν: Σαρδάμ σημάδεψαν (ξανά) τις ανακοινώσεις – Μπέρδεψε την Ουκρανία με τη Ρωσία (Βίντεο)
Έφυγε… τρέχοντας στις ερωτήσεις δημοσιογράφων ο Τζο Μπάιντεν.

Νέα μεγάλη βοήθεια προς την Ουκρανία και συγκεκριμένα πακέτο 31 αρμάτων μάχης M1 Abrams ανακοίνωσε ο Τζο Μπάιντεν σε ομιλία που συνοδεύτηκε από σαρδάμ.

Αναφερόμενος στη βοήθεια που παράσχουν διάφορες χώρες ο Τζο Μπάιντεν έφτασε και στην Φινλανδία που όπως είπε προσφέρει το μεγαλύτερο πακέτο της σε βοήθεια προς την Ουκρανία.

«Θυμάστε όταν ρωτήθηκα τι θα συνέβαινε (…) Θεωρούσαν θα υπάρξει Φινλανδοποίηση της Ευρώπης αλλά όχι έχουμε ΝΑΤΟποίηση της Φινλανδίας», είπε ο Τζο Μπάιντεν με διαδοχικά σαρδάμ και διακοπές (δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 5:30 του βίντεο).
Όμως ο Τζο Μπάιντεν έκανε μία ακόμα γκάφα αφού μίλησε για «αντιμετώπιση της Ουκρανικής επιθετικότητας» εννοώντας προφανώς την αντιμετώπιση της ρωσικής επιθετικότητας.

Κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι ο Τζο Μπάιντεν αποχώρησε από την ενημέρωση των δημοσιογράφων καθώς οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να ρωτήσουν τον Πρόεδρο για το περιεχόμενο των απόρρητων εγγράφων που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ο Λευκός Οίκος επιβεβαίωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι είχαν ανακτηθεί αρχεία με την ένδειξη «απόρρητο» σε ένα πρώην γραφείο του στην Ουάσινγκτον και στο σπίτι του στο Ντέλαγουερ. Όμως ο πρόεδρος αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη συνεχιζόμενη έρευνα, αποχωρώντας από τη σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Στα πλάνα από τη συνέντευξη Τύπου- κατά τη διάρκεια του οποίου ανακοίνωσε την παράδοση 31 αρμάτων μάχης Abrams στην Ουκρανία - ο Μπάιντεν φαίνεται να βγαίνει γρήγορα από την πόρτα, καθώς οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν να κάνουν ερωτήσεις.

Η πόρτα κλείνει πίσω από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, καθώς ακολουθούν ο Υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν και ο Υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν.

Ένας δημοσιογράφος ακούγεται να ρωτάει: «Κύριε, έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες στα σπίτια σας;»

Ένας άλλος ανταποκριτής του Λευκού Οίκου ακούγεται επίσης να ρωτά: «Θα ερευνήσουν το Rehoboth;».

{https://twitter.com/POTUS/status/1618292920053891072}ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

George Coiffure
Tzimas Home Accessories
WebCenter - Smart Internet Solutions
Ποδήλατο Γιαννούλη