Πωλειται επιχειρηση αρτοποιίας
 Στην Ανατολη Ιωαννινων  απο το 2001, με πληρη εξοπλισμο γιατι την παραγωγη απο την επομενη κιολας ημερα.Αψογη λειτουργια των μηχανηματων και αψογη η κατασταση του πωλητηριου.Δεκτη η επισκεψη καθε ενδιαφερομενου...Μονο πολυ σοβαρες προτασεις...
 .Πληροφοριες στο 6947371996

Eurojackpot στην Ελλάδα - Κληρώσεις ως 120 εκατ. ευρώ

Eurojackpot στην Ελλάδα - Κληρώσεις ως 120 εκατ. ευρώ
Έρχεται και στην Ελλάδα η κλήρωση Eurojackpot από τον ΟΠΑΠ.

Με χρηματικό έπαθλο από τα 10 εκατ. ευρώ που φτάνει μέχρι τα 120 εκατ. ευρώ έρχεται το  Eurojackpot στην Ελλάδα. Είναι το πανευρωπαϊκό Lotto που μοιράζει μεγάλα ποσά.

Πλέον είναι επίσημο, μετά και την απόφαση εισαγωγής του νέου τυχερού παιχνιδιού στη χώρα μας ήρθε από το υπουργείο Οικονομικών και η διεξαγωγή του χορηγείται με δεκαετή άδεια στον ΟΠΑΠ έναντι ανταλλάγματος.

Ως έναρξη ισχύος καθορίζεται η ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης κλήρωσης. Όπως αναφέρεται στην τροπολογία, η συμμετοχή του Δημοσίου στα έσοδα από τη διεξαγωγή του Eurojackpot καθορίζεται σε 30% επί του μεικτού κέρδους του ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η συμμετοχή του ελληνικού δημοσίου στα έσοδα από τη διεξαγωγή του παιχνιδιού eurojackpot καθορίζεται σε ποσοστό 30% επί του μεικτού κέρδους του ΟΠAΠ και αποδίδεται στο ελληνικό δημόσιο.

Πώς παίζεται το Eurojackpot

eurojackpot ελλάδα, κλήρωση, οπαπ

Μοιάζει ουσιαστικά με το δικό μας «Τζόκερ». Στο δελτίο συμπληρώνετε πέντε αριθμούς από ένα εύρος 1-50 αριθμών αλλά και δύο επιπλέον αριθμούς από τους διαθέσιμους «ευρωαριθμούς» από το 1-12.

Εάν καταφέρετε να ταιριάξετε και τους πέντε βασικούς αριθμούς και τους δύο επιπλέον αριθμούς, κερδίσατε το τζάκποτ!

Η πρώτη κλήρωση του Eurojackpot στην Ελλάδα 

Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, να γίνει η πρώτη κλήρωση στη χώρα μας.

Οι τυχεροί αριθμοί της πανευρωπαϊκής κλήρωσης του Eurojackpot κληρώνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο Ελσίνκι, στις 20:00 τοπική ώρα, που είναι η ίδια ώρα με την Ελλάδα.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

George Coiffure
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
Galaxy Hotel
Νίκος Τριανταφύλλου