Τι υποστήριξε ο Ζλάταν για την αποβολή του κόντρα στην Πάρμα

Τι υποστήριξε ο Ζλάταν για την αποβολή του κόντρα στην Πάρμα 10/04/2021
Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έκανε τα πάντα κόντρα στην Πάρμα, καθώς σημείωσε γκολ, μοίρασε ασίστ, αλλά και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Ο 39χρονος φορ της Μίλαν είχε έντονο διάλογο με τον διαιτητή του ματς και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται περί παρεξήγησης.

Στο τέλος του διαλόγου τους, ο Ίμπρα είπε προς τον διαιτητή "μου φαίνεται παράξενο που δεν σε νοιάζει (τι λέω)", με τον διαιτητή να καταλαβαίνει πώς αντί για την παραπάνω φράση ο Ζλάταν του είπε "είσαι μπάσταρδος".

Ο τεχνικός της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το ματς ανέφερε: "Είχα μια κουβέντα με τον Ζλάταν, μου είπε ότι συζήτησε με τον διαιτητή για ένα διάστημα και ότι δεν τον έβρισε ούτε τον πρόσβαλε".

Η τελευταία φράση που είπε ο Ίμπρα στον διαιτητή θα ήταν η εξής (αν την έλεγε ολόκληρη) από αυτά που μου είπε θα ήταν «ώστε πραγματικά δεν νοιάζεσαι γι' αυτά που σου λέω»". Η Μίλαν θα ζητήσει να μην ισχύσει η κόκκινη κάρτα, αφού θεωρεί ότι την δέχθηκε άδικα.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


Powered by Preisvergleich


VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Ποδήλατο Γιαννούλη
Νίκος Τριανταφύλλου
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
Τάτσης Άγγελος - Τζίμα Αριστέα - Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο