Σερέλης: «Βασικότερο πρόβλημα μας, η άμυνα»

Σερέλης: «Βασικότερο πρόβλημα μας, η άμυνα» 10/04/2021
Σερέλης

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, στάθηκε στην κακή αμυντική εικόνα της ομάδας του, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Επίσης εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση του Πέτρου Γερομιχαλού, που τραυματίστηκε.

«Ο τραυματισμός του Πέτρου είναι ο κυριότερος λόγος που είμαστε στεναχωρημένοι. Ενδεχομένως να έχει κάτι σοβαρό... Ήταν ένα παιχνίδι που πήραμε πολλά μαθήματα. Αμυντικά δεν μπήκαμε στο πνεύμα, επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να σκοράρει όπως ήθελε στην αρχή. Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και δέχεσαι 55 πόντους στο ημίχρονο, είναι βέβαιο ότι θα χάσεις το παιχνίδι» δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Σερέλης, για να συμπληρώσει:

«Το βασικότερο πρόβλημα ήταν η άμυνα μας. Δεν τους αγγίξαμε, δεν ήμασταν δυνατοί, δεν χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ και αυτό έπαιξε ρόλο και στην αυτοπεποίθηση μας επιθετικά. Δεν κυκλοφορήσαμε τη μπάλα όπως θέλαμε και ο αντίπαλος μας έκλεισε σχεδόν όλους τους διαδρόμους, αναγκάζοντας μας να κάνουμε μεγάλο αριθμό λαθών, κάτι που συμβαίνει σπάνια στα παιχνίδια μας. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα ως το τέλος της κανονικής περιόδου και θέλουμε να παραμείνουμε στη δεύτερη θέση».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο
Ζιαφέτ' -  Τσιπουράδικο και άλλα...
George Coiffure
Carbon Off - Ιωάννινα