«Βολές» εναντίον Αυγενάκη στη συνεδρίαση της ΕΠΟ - Αγραφιώτης κατά Κοντονή

«Βολές» εναντίον Αυγενάκη στη συνεδρίαση της ΕΠΟ - Αγραφιώτης κατά Κοντονή 23/02/2021
«Βολές» εναντίον Αυγενάκη στη συνεδρίαση της ΕΠΟ - Αγραφιώτης κατά Κοντονή

Την έντονη αντίδρασή τους στα νομοθετήματα του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, που αφορούν τις εκλογές της ΕΠΟ, εξέφρασαν παράγοντες της ομοσπονδίας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΕΠΟ.

Ο Σταύρος Ψαρρόπουλος, που είχε θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΠΟ, έκανε λόγο για ωμή παρέμβαση και εκβιασμό προς την ΕΠΟ και πρόσθεσε ότι η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα μπορούσε να έχει προβλεφθεί πριν από μήνες.

Ο Νίκος Βακάλης είπε: «Βιώνουμε πρωτοφανείς κ απροκάλυπτα παρεμβατικές συμπεριφορές. Σε καμιά ευνομούμενη δημοκρατική χώρα δεν έχουν γίνει τόσες ωμές παρεμβάσεις στις καταστατικές διαδικασίες».

Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης τόνισε ότι ο Αυγενάκης θα μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που κατέστρεψε το ποδόσφαιρο.

Υπήρξαν κι άλλες διαμαρτυρίες για τον τρόπο που ο υφυπουργός Αθλητισμού πολιτεύεται, αρνούμενος να συζητήσει με την ΕΠΟ και τις FIFA-UEFA για τις διατάξεις του αθλητικού νόμου που, σύμφωνα με την πλευρά του ποδοσφαίρου, θίγουν το αυτοδιοίκητο.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκη Αγραφιώτης, αρχικά πρότεινε η ΕΠΟ να ζητήσει για τρίτη φορά συζήτηση με τον Αυγενάκη και όταν η πρόταση δεν πέρασε, θυμήθηκε τον Κοντονή λέγοντας: «Τις παρεμβάσεις του Κοντονή τις ξεχάσατε;».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Νίκος Τριανταφύλλου
Φροντιστήριο Κλασικό
Ζιαφέτ' -  Τσιπουράδικο και άλλα...
Galaxy Hotel