Μπλατ: «Τα αποτελέσματα θα έρθουν, δεσμεύομαι στον κόσμο»

Μπλατ

Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ δεν γινόταν να απουσιάζει από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και την παρουσίαση της νέας φανέλας των Πειραιωτών. Στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας της ομάδας λοιπόν, ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στο ρόστερ του, έκανε ειδική αναφορά στην «αφοσίωση στην τελειότητα» και δεσμεύτηκε τόσο απέναντι στην ομάδα όσο και απέναντι στους οπαδούς των Πειραιωτών ότι τα επιθυμητά αποτελέσματα θα έρθουν!

«Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι να αρχίσει αυτή η ξεχωριστή χρονιά. Ως προπονητής είναι σπουδαίο συναίσθημα να έχεις ποιότητα από πλευράς εμπειρίας και υψηλής απόδοσης, στα οποία μας έχει συνηθίσει αυτή η σπουδαία ομάδα, συν την ποιότητα που προστέθηκε από διάφορα μέρη της Ευρώπης και από το ΝΒΑ”, δήλωσε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ για να συμπληρώσει:

“Θα παλέψουμε για να πετύχουμε τους υψηλότερους δυνατούς στόχους! Πάντα λέω πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι η αφοσίωση όλων στην τελειότητα, να κάνουν τα πάντα με τον σωστό τρόπο, γιατί τα αποτελέσματα δεν προηγούνται, ακολουθούν.

Το να πεις ‘θα πρέπει να κάνεις αυτό κι εκείνο’ μου ακούγεται λίγο κενό! Εάν έρχεσαι κι είσαι αφοσιωμένος στην τελειότητα επί καθημερινής βάσης, τα αποτελέσματα θα έρθουν και δεσμεύομαι για αυτό στον κόσμο και στην ομάδα».ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ΗΠΕΙΡΟΚΑΤ ΑΕ - Ηπειρωτική Κατασκευαστική Α.Ε.
Σχολή Οδηγών Κούκος Ηλίας
ΚΕΝΤΡΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
Φροντιστήριο Κλασικό

VIDEOS