Οι λεπτομέρειες της συνάντησης Τσέφεριν-Αυγενάκη

AYGENAKHS-TSEFERIN

Τις σχεδιαζόμενες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης προκειμένου η χώρα μας να ξαναγίνει τόπος ποιοτικού ποδοσφαίρου παρέθεσε ο Λευτέρης Αυγενάκης στον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, σε συνάντηση που είχαν στην Τουρκία το απόγευμα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη προσκεκλημένος του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για να παρακολουθήσει το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα, εξελιχθηκε σε ωριαία συζήτηση ουσίας και ο κ. Αυγενάκης, μεταξύ άλλων, ανέλυσε τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου με φορολογικά κίνητρα, με γρηγορότερες και καλύτερες συνθήκες για διεξαγωγή διοργανώσεων της UEFA , το πλάνο για εκσυγχρονισμό και αναμόρφωση των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων, τις δράσεις που δρομολογούνται κόντρα στη γηπεδική βία και στους προσυνεννοημένους αγώνες κ.α.

Ο κ. Τσέφεριν, από την πλευρά του, σύμφωνα με την ενημερωση από το υφυπουργείο Αθλητισμού, δεσμεύτηκε ότι η UEFA θα σταθεί αρωγός σ' όλες αυτές τις πρωτοβουλίες του υφυπουργείου, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις υποδομές, στην προστασία και στην ανάπτυξή τους ώστε να δρέψουμε καρπούς τα αμέσως προσεχή χρόνια και αναμένεται άμεσα να υπάρξει περαιτέρω εξειδίκευση, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της συνεργασίας με τη ευρωπαϊκή συνομοσπονδία.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grΕπίσης σας Προτείνουμε...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS