ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ

lampridis lgΠασχίδη Θωμά 42  Αμπελόκηποι Ιωαννινα
2651028774 

Οπλ. Πουτέτση 12 Ιωάννινα 2651074805

ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων 2651057910

www.lampridis.gr 
https://www.facebook.com/Λαμπρίδης-Επιχειρήσεις-Παιχνιδιών-ΑΕ

 

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο του παιχνιδιού τα τελευταία 30 χρόνια !

Λειτουργούν δυο καταστήματα λιανικής πώλησης, στη Θ. Πασχίδη 42 στους Αμπελόκηπους και στη Πουτέτση 12 στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων ενώ παράλληλα λειτουργεί και τμήμα χονδρικής πώλησης στη ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων με δίκτυο πωλήσεων που καλύπτει ολόκληρη τη δυτική Ελλάδα καθώς και τα Επτάνησα.

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας προσφέρουμε συνεχώς τα καλύτερα ποιοτικά παιχνίδια που κυκλοφορούν στο εμπόριο, τόσο από αισθητικής όσο και από εκπαιδευτικής άποψης, παγκοσμίως γνωστών εταιριών και μη, σε τιμές Απολύτως Ανταγωνιστικές με τα μεγαλύτερα καταστήματα παιχνιδιών ανά την Ελλάδα.

Η εξυπηρέτηση στα καταστήματά μας μέσω του έμπειρου προσωπικού μας , κάνουν τις αγορές σας τόσο εύκολες όσο και ευχάριστες ενώ παράλληλα σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ το περιτύλιγμα των δώρων σας, με χαρτί διακοσμημένο ανάλογο με τις εποχές και τις εορτές του έτους.

Σημαντικό είναι επίσης κλείνοντας ν’αναφέρουμε και να υπενθυμίσουμε στο καταναλωτικό κοινό της πόλης των Ιωαννίνων και όχι μόνο, πως είναι αναγκαίο να στηριχθεί η τοπική αγορά!

Μια αγορά η οποία έχει κυρίως πρόσωπο και όνομα!