Στο νοσοκομείο Ινσούα και Κουρμπέλης

Δεν ήταν έφτανε η ήττα από τον ΠΑΣ για τον Παναθηναϊκό, με 1-0 στους «Ζωσιμάδες» ήρθαν και τρεις τραυματισμοί ποδοσφαιριστών του, με τους δύο μάλιστα να επισκέπτονται μετά το παιχνίδι το νοσοκομείο των Ιωαννίνων να κάνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα… Ο λόγος για τους Εμάνουελ Ινσούα και Δημήτρη Κουρμπέλη, για τους οποίους υπάρχουν φόβοι ότι έχουν υποστεί κάταγμα. Ο μεν Αργεντινός αμυντικός στο ζυγωματικό, μετά την αγκωνιά του Σκόνδρα, ο δε αρχηγός του «τριφυλλιού» στη μύτη από την σύγκρουσή του με τον Κάστρο! Παράλληλα, όπως φαίνεται θλάση έχει υποστεί και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, που ήταν και η πρώτη χρονικά απώλεια του Παναθηναϊκού μέσα στο παιχνίδι.

Δεν ήταν έφτανε η ήττα από τον ΠΑΣ για τον Παναθηναϊκό, με 1-0 στους «Ζωσιμάδες» ήρθαν και τρεις τραυματισμοί ποδοσφαιριστών του, με τους δύο μάλιστα να επισκέπτονται μετά το παιχνίδι το νοσοκομείο των Ιωαννίνων να κάνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα…

Ο λόγος για τους Εμάνουελ Ινσούα και Δημήτρη Κουρμπέλη, για τους οποίους υπάρχουν φόβοι ότι έχουν υποστεί κάταγμα. Ο μεν Αργεντινός αμυντικός στο ζυγωματικό, μετά την αγκωνιά του Σκόνδρα, ο δε αρχηγός του «τριφυλλιού» στη μύτη από την σύγκρουσή του με τον Κάστρο!

Παράλληλα, όπως φαίνεται θλάση έχει υποστεί και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, που ήταν και η πρώτη χρονικά απώλεια του Παναθηναϊκού μέσα στο παιχνίδι.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr


Powered by Preisvergleich


+ Σας ενδιαφερουν...

Eternity: The Last Unicorn Review

27-03-2019 ==> ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣΤεχνολογία

Corsair Dark Core RGB SE Review

27-03-2019 ==> ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣΤεχνολογία

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS