Παραμένει το χάσμα Βασιλειάδη – Super League

Ακόμη μεγαλύτερη σημασία αποκτά το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις15:00. Σε συνάντηση μεταξύ του προέδρου της, Βαγγέλη Μπαταγιάννη και του Γιώργου Βασιλειάδη η οποία προηγήθηκε δεν υπήρξε καμία θετική εξέλιξη σχετικά με τις συζητήσεις για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων με την επιδότηση της πολιτείας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πλευρά του συνεταιρισμού επέμεινε στο πρωτάθλημα με 14 ομάδες, την στιγμή που ο υφυπουργός ήταν ξεκάθαρος ότι η πρότασή του ισχύει μόνο με 12 ομάδες. Πλέον, μετά τη συνάντηση αυτή, θα πρέπει να περιμένουμε εάν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση στη θέση των ομάδων μετά τη συνεδρίαση που θα γίνει. Εάν δεν υπάρξει τότε οδηγούμαστε σε ναυάγιο [...]

Ακόμη μεγαλύτερη σημασία αποκτά το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις15:00. Σε συνάντηση μεταξύ του προέδρου της, Βαγγέλη Μπαταγιάννη και του Γιώργου Βασιλειάδη η οποία προηγήθηκε δεν υπήρξε καμία θετική εξέλιξη σχετικά με τις συζητήσεις για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων με την επιδότηση της πολιτείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πλευρά του συνεταιρισμού επέμεινε στο πρωτάθλημα με 14 ομάδες, την στιγμή που ο υφυπουργός ήταν ξεκάθαρος ότι η πρότασή του ισχύει μόνο με 12 ομάδες.

Πλέον, μετά τη συνάντηση αυτή, θα πρέπει να περιμένουμε εάν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση στη θέση των ομάδων μετά τη συνεδρίαση που θα γίνει. Εάν δεν υπάρξει τότε οδηγούμαστε σε ναυάγιο το οποίο κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι αντιδράσεις θα φέρει από τις ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο.

[Πηγή: sport-fm.gr]

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS