Με… φόρα μπήκαν νέοι και παλιοί

Το βασικό στάδιο της

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας κάθε ομάδας θεωρείται πως είναι το κριτήριο για την διαμόρφωση της καλύτερης δυνατής άποψης του προπονητή για το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του.

Αυτό υποστηρίζουν βέβαια εκείνοι που παρακολουθούν από μακριά τα πράγματα, γιατί οι προπονητές διαμορφώνουν εικόνα από τις πρώτες κιόλας ημέρες της προετοιμασίας.

Έτσι, ο Γ. Πετράκης και οι συνεργάτες του δείχνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι αφενός από τη διάθεση των παικτών στις πρώτες προπονήσεις και αφετέρου από το ότι η θετική διάθεση και η όρεξη για δουλειά δεν αφορά μόνο τους νεοαποκτηθέντες, αλλά και τις «παλιοσειρές» της ομάδας.

Είναι αρκετά νωρίς φυσικά για να κάνει κάποιος εκτιμήσεις ή αναλύσεις για το ρόλο που μπορεί να έχει κάθε παίκτης, ίσως όμως είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που ο Γ. Πετράκης έχει στη διάθεσή του ένα πλήρες ρόστερ για τη συνέχεια.

Με εξαίρεση δύο κενά στη μεσαία και την επιθετική γραμμή ενδεχομένως και ένα ακόμη στη θέση του τερματοφύλακα, ο ΠΑΣ πριν καν ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του εμφανίζεται υπερπλήρης σε όλες τις θέσεις.

Όπως γράφαμε και χθες όμως, πολλά θα εξαρτηθούν από την υπόθεση μεταγραφής του Κόντε και το εάν ο Ισπανός φορ θα αποχωρήσει από την ομάδα, ενδεχόμενο εξαιρετικά πιθανό, που μπορεί όμως να προκύψει ακόμη και στις 31 Αυγούστου.

Από εκεί και ύστερα, στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι νεοαποκτηθέντες Κούζικ, Λέο και Κακούμπα, χωρίς ωστόσο να εμπνέει ανησυχία η κατάστασή τους, αλλά προτιμήθηκε αυτή η προσέγγιση ώστε να συμμετέχουν κανονικά από την αρχή του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ELE.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS