27 χρόνια Zagori Basketball Camp

Εκατοντάδες μικροί

Εκατοντάδες μικροί φίλοι του μπάσκετ, ηλικίας 6-16 ετών βρέθηκαν στο 27ο Zagori Basketball Camp & Tournament.  Ως Επίσημος Χορηγός και θερμός υποστηρικτής του μακροβιότερου Βasketball Camp της Ελλάδας,  το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Ζαγόρι» προσέφερε δροσιά και ενυδάτωση, σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, σε προπονητές, επαγγελματίες αθλητές και πάνω από όλα στους νεαρούς και νεαρές αθλητές και αθλήτριες, που συμμετείχαν. 

Η καινοτομία της φετινής διοργάνωσης ήταν η παρουσία του προπονητικού επιτελείου του “Florida Saint Leo University”. Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Anthony Grocitto και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Vince Alexander  παρουσίασαν 2 τετράωρα προγράμματα προπόνησης επιλεγμένων παικτών από όλη την Ελλάδα. Επίσης δίδαξαν σε σεμινάριο που παρακολούθησαν προπονητές από τη Δυτική Ελλάδα. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου ο καθηγητής αθλητικής ψυχολογίας Νίκος Γεωργιάδης ανέπτυξε θέμα με τίτλο «Διαχείριση Ομάδας μπάσκετ μετά από σερί διαδοχικών νικών και διαδοχικών ηττών.   

Παράλληλα έδωσαν το παρών όπως κάθε χρόνο, σημαντικοί διάσημοι Έλληνες και ξένοι, προπονητές και καλαθοσφαιριστές, για να στηρίξουν τη διοργάνωση και να επιβραβεύσουν την αξία της συμμετοχής σε ένα από τα καλύτερα basketball Camp της χώρας. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού μπάσκετ όλων των εποχών, ο Κώστας Μίσσας, τεχνικός διευθυντής του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ, καθώς και ο Γιάννης Μπουρούσης, αρχηγός  της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, που τιμά με την παρουσία του την πόλη των Ιωαννίνων και τη διοργάνωση για 5η συνεχόμενη χρονιά. 

«Το Φυσικό Μεταλλικό «Ζαγόρι», με 27 χρόνια αδιάκοπης, υπερήφανης παρουσίας και δημιουργικής συμβολής στο Zagori Basketball Camp & Tournament, αποδεικνύει έμπρακτα την προσήλωσή του στις αξίες του αθλητισμού, συμβάλλοντας στην εκπαίδευση αυριανών πρωταθλητών, στον αθλητισμό και στη ζωή», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ELE.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS