Λίγος ο χρόνος προετοιμασίας του ΠΑΣ για ΑΕΚ

Στις προπονήσεις επέστρεψαν και πάλι οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη, με το πρόγραμμα μετά από κύπελλο να περιλαμβάνει αποκατάσταση και μετά τεχνική ενημέρωση για τον χθεσινό αγώνα. Όσοι δεν αγωνίστηκαν έκαναν ενδυνάμωση και δούλεψαν σε στατικές φάσεις. Για το τελείωμα ακολούθησε χαλαρό οικογενειακό διπλό. Για αύριο η ομάδα έχει ρεπό από την προπόνηση με ορισμένους να ακολουθούν ατομικά προγράμματα. Έτσι τα τελικά πλάνα για ΑΕΚ θα γίνουν το Σάββατο, λίγο πριν η ομάδα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν και πάλι οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη, με το πρόγραμμα μετά από κύπελλο να περιλαμβάνει αποκατάσταση και μετά τεχνική ενημέρωση για τον χθεσινό αγώνα.

Όσοι δεν αγωνίστηκαν έκαναν ενδυνάμωση και δούλεψαν σε στατικές φάσεις. Για το τελείωμα ακολούθησε χαλαρό οικογενειακό διπλό.

Για αύριο η ομάδα έχει ρεπό από την προπόνηση με ορισμένους να ακολουθούν ατομικά προγράμματα. Έτσι τα τελικά πλάνα για ΑΕΚ θα γίνουν το Σάββατο, λίγο πριν η ομάδα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS