ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εκδήλωση Ιατρικού Συλλόγου Άρτας για τους εθελοντές αιμοδότες

Εκδήλωση Ιατρικού Συλλόγου Άρτας για τους εθελοντές αιμοδότες

Εκδήλωση αφιερωμένη στον εθελοντή αιμοδότη, διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Άρτας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του νομού. Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο, 11.30 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο της μητρόπολης θα μιλήσουν η Ελένη Παππά, βιοπαθολόγος – διευθύντρια νοσοκομειακής υπηρεσίας Αιμοδοσίας, με θέμα «Οι ανάγκες σε αίμα στο νομό μας»

www.ert.gr


Εκδήλωση Ιατρικού Συλλόγου Άρτας για τους εθελοντές αιμοδότες

Εκδήλωση αφιερωμένη στον εθελοντή αιμοδότη, διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Άρτας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του νομού.
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο, 11.30 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο της μητρόπολης θα μιλήσουν η Ελένη Παππά, βιοπαθολόγος – διευθύντρια νοσοκομειακής υπηρεσίας Αιμοδοσίας, με θέμα «Οι ανάγκες σε αίμα στο νομό μας» και η Φρειδερίκη Κουτσούκα, παθολόγος – επιμελήτρια Α΄ – υπεύθυνη Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του νοσοκομείου, με θέμα «Το μεγαλείο του εθελοντισμού, στην αιμοδοσία».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει βράβευση των εθελοντών αιμοδοτών που υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και στην Πυροσβεστική.

www.ert.gr


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ERTgr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS