ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ηγουμενίτσα: Ένα βήμα πιο κοντά για αέριο στο Λιμάνι

Ηγουμενίτσα: Ένα βήμα πιο κοντά για αέριο στο Λιμάνι

Με την οριστική κατακύρωση των αποτελεσμάτων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, ξεκινά ουσιαστικά το πρώτο βήμα για ένα ακόμη στρατηγικό έργο για το Λιμένα Ηγουμενίτσας που αφορά στην εγκατάσταση δεξαμενών υγροποιημένου φυσικού αερίου στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Ο διαγωνισμός του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας αφορά στις γεωτεχνικές εργασίες ώστε να εκτελεστούν

www.ert.gr


Ηγουμενίτσα: Ένα βήμα πιο κοντά για αέριο στο Λιμάνι

Με την οριστική κατακύρωση των αποτελεσμάτων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, ξεκινά ουσιαστικά το πρώτο βήμα για ένα ακόμη στρατηγικό έργο για το Λιμένα Ηγουμενίτσας που αφορά στην εγκατάσταση δεξαμενών υγροποιημένου φυσικού αερίου στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Ο διαγωνισμός του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας αφορά στις γεωτεχνικές εργασίες ώστε να εκτελεστούν οι απαραίτητες έρευνες (θαλάσσιες γεωτρήσεις) στις θέσεις θεμελίωσης των μελλοντικών έργων.

Τα έργα χρηματοδοτούνται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα POSEIDON MED II, που έχει ως στόχο τη δημιουργία υποδομών για τη χρήση του υγροποιημένου φυσικού αερίου ως ναυτιλιακού καυσίμου στην Ανατολική Μεσόγειο.

www.ert.gr


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ERTgr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS