ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - Στο ίδιο καζάνι Α. Τσίπρας και Κ. Μητσοτάκης

Τα πυρά της έστρεψε η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων τόσο στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσο στον αρχηγό Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, που και οι δύο βρέθηκαν πρόσφατα στα Γιάννενα.


Εκ μέρους της διοίκησης, ο Φάνης Κάτσιος, μέλος του Δ.Σ, με την επιπλέον ιδιότητα και του υποψηφίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Ηπείρου τόνισε πως αμφότεροι οι κ.κ. Μητσοτάκης και Τσίπρας ενδιαφέρονται για την εξυπηρέτηση του κεφαλαίου και των επιχειρηματικών ομίλων, ταυτόχρονα επιχειρώντας να εξαπατήσουν τους πολίτες λίγο πριν τις εκλογές.
«Και τους δύο ο λαός πρέπει να τους βάλει στο ίδιο καζάνι, γιατί οι πολιτικές τους προτάσεις και η πρακτική τους, τους έχει καταδικάσει στα μάτια του ελληνικού λαού.
Ο κ. Τσίπρας ξέχασε να αναφερθεί στα «δωράκια« στο κεφάλαιο, όπως τα 20 εκ. σε φαρμακοβιομηχανίες με την πρόσφατη τροπολογία, αλλά και στην μείωση του φόρου των κερδών των μετόχων. 4 εκ. Έλληνες έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη και από αυτούς τα 2 εκ. βρίσκονται προ του κινδύνου αναγκαστικών μέτρων κατάσχεσης», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κάτσιος.

Από την εφημερίδα «Πρωϊνά Νέα»ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: EPIRUSONLINE.gr+ Σας ενδιαφερουν...

Ο καιρός της Τρίτης

18-06-2019 ==> ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣΕλλάδα-Κόσμος

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS