Σε αναμονή της έρευνας για τα συνθήματα

Τα αποτελέσματα που τυχόν θα προκύψουν από την εκτέλεση της εισαγγελικής παραγγελίας περιμένουν τα στελέχη της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ αλλά και του κόμματος σε κεντρικό επίπεδο, αναφορικά με τα συνθήματα κατά του Κυρ. Μητσοτάκη και της Ντ. Μπακογιάννη που έγραψαν άγνωστοι στο προεκλογικό περίπτερο του κόμματος στην κεντρική πλατεία.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης από εισαγγελέα για τη διακρίβωση τυχόν αξιόποινων πράξεων.

Παράλληλα στην παραγγελία της αναφέρει ότι πρέπει να αναζητηθεί υλικό από κάμερες που ενδεχομένως υπάρχουν στην περιοχή προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες της αξιόποινης πράξης.

Τέλος η κα Δημητρίου ζητά να ενημερωθεί αρμοδίως για την πορεία των ερευνών.

Το πρωί της Τρίτης στήθηκε επιχείρηση καθαρισμού στο περίπτερο της ΝΔ από στελέχη της ΝΟΔΕ, με τον πρόεδρο Θεόδ. Τζαρούχη να τονίζει σε δηλώσεις του, ότι αυτό που περιμένει το κόμμα και τα στελέχη του είναι ο εντοπισμός από την Αστυνομία των δραστών της αναγραφής των υβριστικών συνθημάτων σε βάρος του κ. Μητσοτάκη και της κας Μπακογιάννη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ από την «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: EPIRUSONLINE.gr


Powered by Preisvergleich


+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS