Απέκτησε «ταυτότητα» το ΔΕΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Απέκτησε «ταυτότητα» το ΔΕΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Τη νέα ταυτότητα του Δημοτικού Θεάτρου Ιωαννίνων παρουσίασε σήμερα η δημοτική αρχή. Τον απολογισμό έκανε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας με την πρόεδρο του φορέα, Αλέκα Βακαλοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι πλέον το ΔΗΠΕΘΕ «προσφέρει έργο με εξωστρέφεια, με συνέργειες, με έγνοια για τον κοινωνικό και εκπαιδευτικό ρόλο του θεάτρου, με σεβασμό στην παράδοση αλλά και ανοιχτή ματιά

www.ert.gr


Απέκτησε «ταυτότητα» το ΔΕΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Τη νέα ταυτότητα του Δημοτικού Θεάτρου Ιωαννίνων παρουσίασε σήμερα η δημοτική αρχή. Τον απολογισμό έκανε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας με την πρόεδρο του φορέα, Αλέκα Βακαλοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι πλέον το ΔΗΠΕΘΕ «προσφέρει έργο με εξωστρέφεια, με συνέργειες, με έγνοια για τον κοινωνικό και εκπαιδευτικό ρόλο του θεάτρου, με σεβασμό στην παράδοση αλλά και ανοιχτή ματιά προς τις νέες αναζητήσεις, με συνεργασίες με σημαντικότατους καλλιτέχνες, ανεβάζοντας αριστουργήματα της παγκόσμιας δραματουργίας».

Τέλος, ανέφεραν ότι το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων το οποίο όταν το αναλάβαμε βρισκόταν στο ναδίρ και πλέον λειτουργεί σε πολύ υψηλό επίπεδο.

www.ert.gr


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ERTgr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS