ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Κλείνουν δρόμοι για εργασίες

Διακοπή κυκλοφορίας στην Ανεξαρτησίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης περιλαμβάνουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν τις επόμενες μέρες. 

Οι ρυθμίσεις έχουν ως εξής:
1. Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Ανεξαρτησίας από την συμβολή της με την Οδό Αβέρωφ έως την συμβολή της με την οδό Ζωσιμάδων, θα ισχύσει την Δευτέρα 18 Μαρτίου και Τρίτη 19 Μαρτίου, από ώρα 8,30 πμ έως το πέρας των εργασιών.
2. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης και περιοδικό κλείσιμο της κίνησης όλων των οχημάτων, θα ισχύσει την Κυριακή 17/03/2019, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου από την συμβολή της με την οδό Αβέρωφ έως και μπροστά από την Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων από ώρα 7:00π.μ. έως 18:00 μ.μ., διότι θα γίνουν τμηματικά εργασίες περιποίησης και κλαδέματος των δέντρων πίσω από το Κεντρικό Δημαρχείο του Δήμου Ιωαννιτών. Οι παραπάνω εργασίες θα γίνουν με ευθύνη αναδόχου εταιρείας «ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΥΙΟΣ Ε.Ε.» και με επίβλεψη της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Συντήρησης Έργων και Πρασίνου.
3. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης και περιοδικό κλείσιμο της κίνησης όλων των οχημάτων θα ισχύσει την Παρασκευή 15/3/2019 και επί της οδού Ευαγγελίδου από την συμβολή της με την οδό Καπετάν Λεπενιώτη ως την συμβολή της με την οδό Δεξαμενής και ώρα 7:00π.μ. έως 18:00 μ.μ., διότι θα γίνουν τμηματικά εργασίες περιποίησης και κλαδέματος των δέντρων. Οι παραπάνω εργασίες θα γίνουν με ευθύνη αναδόχου εταιρείας «ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΥΙΟΣ Ε.Ε.» και με επίβλεψη της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Συντήρησης Έργων και Πρασίνου.

Από την εφημερίδα "Πρ. Νέα"ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: EPIRUSONLINE.gr+ Σας ενδιαφερουν...

Eternity: The Last Unicorn Review

27-03-2019 ==> ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣΤεχνολογία

Corsair Dark Core RGB SE Review

27-03-2019 ==> ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣΤεχνολογία

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS