Σήμερα… κληρώνει η φοιτητική στέγη

Σήμερα… κληρώνει η φοιτητική στέγη

Λύση στο στεγαστικό πρόβλημα εκατοντάδων φοιτητών που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων προσπαθεί να δώσει η πρυτανεία. Σήμερα αναμένεται η ανακοίνωση των ονομάτων όσων δικαιούνται στέγη στη Φοιτητική Εστία, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία ενοικίασης δωματίων σε δύο ξενοδοχεία των Ιωαννίνων. Στην τελευταία κινητοποίηση ο Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών κατήγγειλε τη διοίκηση του Πανεπιστημίου για

www.ert.gr


Σήμερα… κληρώνει η φοιτητική στέγη

Λύση στο στεγαστικό πρόβλημα εκατοντάδων φοιτητών που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων προσπαθεί να δώσει η πρυτανεία. Σήμερα αναμένεται η ανακοίνωση των ονομάτων όσων δικαιούνται στέγη στη Φοιτητική Εστία, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία ενοικίασης δωματίων σε δύο ξενοδοχεία των Ιωαννίνων. Στην τελευταία κινητοποίηση ο Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών κατήγγειλε τη διοίκηση του Πανεπιστημίου για αδιαφορία, ζητώντας οριστική και συνολική αντιμετώπιση της στέγης για όλα τα μέλη του.

Την τήρηση της νομοθεσίας για τους δικαιούχους υπερασπίστηκε ο αντιπρύτανης Μηνάς Πασχόπουλος, εκτιμώντας πως εντός των ημερών οι δικαιούχοι θα εγκατασταθούν τα δωμάτιά τους.

www.ert.gr


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ERTgr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS