Αίτημα για νέο κόμβο επί της Εγνατίας

Αίτημα για νέο κόμβο επί της Εγνατίας

Κοινό αίτημα για τη δημιουργία, ενός ακόμη κόμβου επί της Εγνατίας Οδού, αναμένεται να ζητήσουν οι τοπικοί φορείς των Ιωαννίνων από την Εγνατία Οδό και το υπουργείο Υποδομών. Η σχετική πρόταση είχε διατυπωθεί και παλιότερα, ενώ ο οδικός άξονας λειτουργεί εδώ και 14 χρόνια και το αίτημα επανέρχεται ενόψει της αύξησης του τουριστικού ρεύματος στην

www.ert.gr


Αίτημα για νέο κόμβο επί της Εγνατίας

Κοινό αίτημα για τη δημιουργία, ενός ακόμη κόμβου επί της Εγνατίας Οδού, αναμένεται να ζητήσουν οι τοπικοί φορείς των Ιωαννίνων από την Εγνατία Οδό και το υπουργείο Υποδομών. Η σχετική πρόταση είχε διατυπωθεί και παλιότερα, ενώ ο οδικός άξονας λειτουργεί εδώ και 14 χρόνια και το αίτημα επανέρχεται ενόψει της αύξησης του τουριστικού ρεύματος στην περιοχή. Για το λόγο αυτό σήμερα πραγματοποιείται σύσκεψη στην Περιφέρεια Ηπείρου και κατά πάσα πιθανότητα η πρόταση για νέο κόμβο στην περιοχή του Δρίσκου, θα αποτελέσει κοινό αίτημα των αυτοδιοικητικών και επαγγελματικών φορέων.

Σχετική πρόταση κατέθεσε ήδη η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, εκτιμώντας ως αναγκαίο τον κόμβο για όσους επισκέπτες επιλέγουν ως προορισμό όχι μόνο την πόλη αλλά και τις περιοχές του Ζαγορίου, της Κόνιτσας και του Πωγωνίου.

www.ert.gr


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ERTgr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS