Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

-Στην εξάρθρωση 8μελούς εγκληματικής ομάδας με πολυσχιδή δραστηριότητα και εξειδίκευση στην ανατίναξη και ληστεία τραπεζικών ΑΤΜ προχώρησε η Ασφάλεια Αττικής. Από τους 8 που συνελήφθησαν οι δύο είναι γυναίκες. Κατηγορούνται για σωρεία αδικημάτων και μεταξύ αυτών κατά περίπτωση για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία κατά συναυτουργία, διακεκριμένες κλοπές, οπλοκατοχή και χρήση ναρκωτικών. Η ομάδα έκανε διαρρήξεις

The post Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο appeared first on ert.gr.


Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

-Στην εξάρθρωση 8μελούς εγκληματικής ομάδας με πολυσχιδή δραστηριότητα και εξειδίκευση στην ανατίναξη και ληστεία τραπεζικών ΑΤΜ προχώρησε η Ασφάλεια Αττικής. Από τους 8 που συνελήφθησαν οι δύο είναι γυναίκες. Κατηγορούνται για σωρεία αδικημάτων και μεταξύ αυτών κατά περίπτωση για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία κατά συναυτουργία, διακεκριμένες κλοπές, οπλοκατοχή και χρήση ναρκωτικών. Η ομάδα έκανε διαρρήξεις ΑΤΜ στην Αττική και την Άρτα.

– Στην Πρέβεζα η Αστυνομία συνέλαβε έναν 51χρονο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 100 γραμμάρια ηρωίνης, 34 γραμμάρια κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας.

-Στη Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων συνελήφθη 22χρονος για κλοπή σε βάρος μαθητών. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια εκδρομής σχολείου, ο 22χρονος αφαίρεσε από τα μπουφάν 4 μαθητών το χαρτζιλίκι τους.

-Αστυνομικούς που διακρίθηκαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους βράβευσε χθες σε ειδική τελετή ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας. Συγκεκριμένα απονεμήθηκαν μετάλλια σε έναν υπαστυνόμο και δύο αρχιφύλακες.

The post Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο appeared first on ert.gr.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ERTgr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS