Σχέδιο εξυγίανσης υπόσχεται η ΒΙ.Κ.Η

Σχέδιο εξυγίανσης υπόσχεται η ΒΙ.Κ.Η
Με την υπόσχεση παρουσίασης σχεδίου εξυγίανσης η βιομηχανία αλλαντικών ΒΙΚΗ υπήχθη σε καθεστώς προσωρινής προστασίας από τους πιστωτές της. Η προσωρινή διαταγή θα ισχύσει για τη ΒΙΚΗ έως τις 11 Μαΐου, όποτε έχει ορισθεί να συζητηθεί η αίτηση υπαγωγής της σε καθεστώς πτώχευσης. Εκπρόσωποι της εταιρείας κάνουν λόγο για επενδυτικό ενδιαφέρον από συγκεκριμένους επιχειρηματίες στο

Σχέδιο εξυγίανσης υπόσχεται η ΒΙ.Κ.Η

Με την υπόσχεση παρουσίασης σχεδίου εξυγίανσης η βιομηχανία αλλαντικών ΒΙΚΗ υπήχθη σε καθεστώς προσωρινής προστασίας από τους πιστωτές της. Η προσωρινή διαταγή θα ισχύσει για τη ΒΙΚΗ έως τις 11 Μαΐου, όποτε έχει ορισθεί να συζητηθεί η αίτηση υπαγωγής της σε καθεστώς πτώχευσης.
Εκπρόσωποι της εταιρείας κάνουν λόγο για επενδυτικό ενδιαφέρον από συγκεκριμένους επιχειρηματίες στο χώρο των τροφίμων, υπενθυμίζοντας ότι εκκρεμεί και η ασφαλιστική αποζημίωση για την περσινή πυρκαγιά.

Την ίδια στιγμή οι 190 εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους και ελπίζοντας σε διατήρηση των θέσεων εργασίας.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ERTgr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS