Ήρθε και η σειρά της Sony να μας φέρει την δικιά της mini κονσόλα

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Nintendo, η Sony φέρνει πίσω το αρχικό της PlayStation σε mini έκδοση. Ακολουθώντας το παράδειγμα της Nintendo, η Sony φέρνει πίσω το αρχικό της PlayStation σε mini έκδοση. Το νέα αυτή κονσόλα θα κοστίζει 100 δολάρια και θα έρθει στα ράφια των καταστημάτων στις 3 Δεκεμβρίου, την ίδια μέρα δηλαδή που και το αρχικό έκανε την εμφάνιση του το 1994.
  • Εμφανίσεις: 27

Το Facebook επιδιώκει να προστατέψει τους υποψηφίους πολιτικούς από απειλές Hacking

Το νέο πιλοτικό πρόγραμμα ασφάλειας της εταιρείας έχει σχεδιαστεί για τους υποψηφίους και τα μέλη του προσωπικού που σχετίζονται με τις πολιτικές τους εκστρατείες. Το νέο πιλοτικό πρόγραμμα ασφάλειας της εταιρείας έχει σχεδιαστεί για τους υποψηφίους και τα μέλη του προσωπικού που σχετίζονται με τις πολιτικές τους εκστρατείες. Μόλις εγγραφεί ο χρήστης, η εταιρεία θα αρχίσει να παρακολουθεί τους λογαριασμούς του για πιθανές απειλές hacking.
  • Εμφανίσεις: 43

Η Google αποσύρει το Inbox

Η Google δήλωσε ότι σχεδιάζει να αποσύρει το Inbox στα τέλη Μαρτίου 2019 και να εστιάσει αποκλειστικά στο Gmail. Η Google δήλωσε ότι σχεδιάζει να αποσύρει το Inbox στα τέλη Μαρτίου 2019 και να εστιάσει αποκλειστικά στο Gmail. Εν τω μεταξύ, εάν δεν έχετε αγαπήσει ακόμα το νέο Gmail, ίσως να θέλετε να αρχίσετε να δοκιμάζετε. Η Google σχεδιάζει να μεταφέρει αυτόματα τους χρήστες του Inbox στο νέο Gmail από τις 18 Σεπτεμβρίου.
  • Εμφανίσεις: 41

+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS