To SEAT Ibiza συνεχίζει τις διακρίσεις του Car of the Year 2018

To SEAT Ibiza συνεχίζει τις διακρίσεις του  Car of the Year 2018

 

Το SEAT Ibiza συνεχίζει τις σημαντικές διακρίσεις του και το 2018, με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον κορυφαίο Ευρωπαϊκό θεσμό Car of the Year 2018.

Στα πλαίσια της Έκθεσης της Γενεύης, 60 δημοσιογράφοι του Ειδικού Τύπου από 23 Ευρωπαϊκές χώρες που απαρτίζουν την επιτροπή του θεσμού, χάρισαν στο SEAT Ibiza τη 2η θέση της τελικής κατάταξης, μπροστά από τα άλλα υποψήφια καταξιωμένα μοντέλα, αναγνωρίζοντας το ξεχωριστό του στυλ, την εξαιρετικής δυναμική οδήγηση και την λειτουργικότητά του.

Ο καταξιωμένος θεσμός Car of the Year, που φέτος γιορτάζει την 55η επέτειό του, βραβεύει τα καλύτερα αυτοκινήτα που κυκλοφόρησαν στην αγορά το προηγούμενο έτος και τα αποτελέσματα ανακοινώνονται παραδοσιακά στα πλαίσια της Έκθεσης της Γενεύης.

Έχοντας ήδη προσθέσει στη λίστα των επιτυχιών του κορυφαίες διακρίσεις όπως, Best Supermini - Car of the Year 2018 Awards Ηνωμένου Βασιλείου, Carro do Ano – Πορτογαλία και Car of the Year 2018 – Φιλανδία & Ισπανία μεταξύ άλλων, το ασημένιο μετάλλιο στο CΟΤΥ 2018 έρχεται να αναγνωρίσει για μια ακόμη φορά την αξία του Ισπανικού super mini.

 

 

Στην χώρα μας θυμίζουμε ότι το νέο SEAT Ibiza ήταν και εδώ ανάμεσα στα 10 αυτοκίνητα φιναλίστ στον θεσμό «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», όπου μετά από σκληρή μάχη, κατέκτησε τελικά την 2η θέση με μόλις 1 βαθμό διαφορά από τον νικητή.

Μοναδικό μέλος της επιτροπής που εκπροσωπεί την χώρα μας στον θεσμό του COTY είναι ο κος Στράτης Χατζηπαναγιώτου, ο οποίος στην τελική φάση του θεσμού μοίρασε τους διαθέσιμους βαθμούς του ανάμεσα στους 7 φιναλίστ ως εξής:

Volvo XC40: 7 βαθμοί (Τελικός νικητής COTY 2018)
Citroen C3 Aircross: 5 βαθμοί
SEAT Ibiza: 4 βαθμοί
Alfa Romeo Stelvio: 3 βαθμοί
Audi A8: 3 βαθμοί
Κia Stinger: 2 βαθμοί
BMW 5-Series: 1 βαθμός

 

Για περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό & video επισκεφτείτε:
http://www.seat-mediacenter.com

 

  • Εμφανίσεις: 106

Οργανωτικές αλλαγές στη Mercedes-Benz Ελλάς

Οργανωτικές αλλαγές στη Mercedes-Benz Ελλάς

 

Στη Mercedes-Benz Ελλάς πιστεύουμε ότι η εναλλαγή θέσεων ανάμεσα σε αξιόλογα στελέχη της

εταιρείας βοηθά σημαντικά στην προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη, ενώ ταυτόχρονα δίνει νέα πνοή, ιδέες και δυναμική στους τομείς που αφορούν οι οργανωτικές αλλαγές. Στο πλαίσιο αυτής της επιτυχημένης στρατηγικής, πραγματοποιήθηκε μία εκτεταμένη αναδιοργάνωση ως εξής:
Ο κύριος Κωνσταντίνος Καπλάνογλου αναλαμβάνει τη θέση του Mercedes-Benz Vans Sales Senior Manager στη Διεύθυνση Επαγγελματικών Οχημάτων της Mercedes-Benz Ελλάς. Ο κος Καπλάνογλου ξεκίνησε την καριέρα του στην εταιρεία τον Ιανουάριο του 1998 συνεισφέροντας από διάφορες θέσεις ευθύνης, όπως αυτής του Marketing Executive και του Corporate Sales Manager, ενώ από τον Ιούνιο του 2014 μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του Fleet Sales & Used Cars MBC Senior Manager.
Στη θέση του κου Κ. Καπλάνογλου ως Fleet Sales & Used Cars MBC Senior Manager προάγεται ο κος Θεόδωρος Καραγιάννης. Ο κος Καραγιάννης, έχοντας ήδη πολυετή εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου, ξεκίνησε την πορεία του στην εταιρεία τον Σεπτέμβριο του 2014 αναλαμβάνοντας τη θέση του Corporate Sales Manager, την οποία και κατείχε μέχρι τώρα.
Αντίστοιχα στη θέση του Corporate Sales Manager που κατείεχε μέχρι σήμερα ο κος Καραγιάννης, μετακινείται ο κος Ευστράτιος Μπατσολάκης. Ο κος Μπατσολάκης ξεκίνησε την καριέρα του στη Mercedes-Benz Ελλάς τον Ιούλιο του 2003 από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Δικτύου. Το 2006 ενσωματώθηκε στη Διεύθυνση Επιβατηγών Αυτοκινήτων, όπου ανέλαβε διάφορες θέσεις ευθύνης, όπως VIP Sales και Product Manager, με πιο πρόσφατη αυτή του Προϊστάμενου Πωλήσεων Περιοχής.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του μετασχηματισμού της εταιρείας από ένα παραδοσιακό κατασκευαστή αυτοκινήτων σε ένα πάροχο ολιστικών υπηρεσιών κινητικότητας η κα Ιωάννα Βελετά έχει αναλάβει από την 1η Φεβρουαρίου 2018 καθήκοντα ως CASE Implementation Manager, έχοντας πλέον την ευθύνη του συντονισμού όλων των τμημάτων εντός της Mercedes-Benz Ελλάς, αναφορικά με την ανάπτυξη και υλοποίηση των στρατηγικών που σχετίζονται με το CASE (Connected, Autonomous, Sharing/Services & Electric) στην Ελλάδα. H κα Βελετά ξεκίνησε την καριέρα της στην εταιρεία ως Marketing Trainee το 1995, στη συνέχεια ανέλαβε ως Προϊσταμένη Δημοσίων Σχέσεων & Εταιρικής Επικοινωνίας, ενώ τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση Soft Skills Trainer στο Τμήμα Εκπαίδευσης.

 

Επίσης, η κα Κατερίνα Ζήσου μετά από μακρόχρονη θητεία στον τομέα Trucks Marketing, έχει αναλάβει πλέον τη θέση MB Cars and smart Above the Line Marketing και είναι υπεύθυνη για την υποδοχή και τον συντονισμό της διαφημιστικής προβολής της μάρκας, αντικαθιστώντας την κα Αναστασία Μπίτσικα που μετακινήθηκε στη θέση MB Cars and smart Below the Line Marketing με αρμοδιότητες που αφορούν στη διαχείριση των εταιρικών και προϊοντικών εκδηλώσεων και χορηγιών. Τέλος, η κα Στέλλα Μάνεση αναλαμβάνει τη θέση Trucks & Customer Services Marketing, ενώ τη θέση Vans & Buses Μarketing διατηρεί η κυρία Δέσποινα Ιωαννίδου.

 

  • Εμφανίσεις: 117

Ήδη πάνω από 100.000 οι Παραγγελίες για το Opel Crossland X

Ήδη πάνω από 100.000 οι Παραγγελίες για το Opel Crossland X

 

Μόλις ένα χρόνο αφότου ξεκίνησε η παραγγελιοληψία, το μοντέλο είναι ήδη bestseller: 100.000 πελάτες σε όλη την Ευρώπη έχουν επιλέξει το Opel Crossland X. Εξαιρετικά καλαίσθητο εξωτερικά, πραγματικά ευρύχωρο και ευπροσάρμοστο εσωτερικά, με μοντέρνα διχρωμία και casual εμφάνιση SUV: το Crossland X χτυπά στην καρδιά της κατηγορίας SUV-B.

«Με κλασική τεχνολογία Opel, όπως εργονομικά εμπρός καθίσματα AGR, μοναδικά σε αυτή την κατηγορία της αγοράς, το Crossland X παίζει βασικό ρόλο στη συνεχιζόμενη προϊοντική μας επέλαση» δήλωσε ο Peter Küspert, Διευθύνων Σύμβουλος Πωλήσεων & Marketing, Opel Automobile GmbH. «Μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα της οικογένειας X - Mokka X και Grandland X - θα διατίθεται το 2018 για πρώτη φορά, ολόκληρο το ημερολογιακό έτος και θα συμβάλλει σημαντικά στην άνοδο.»

Το Crossland X ήταν το πρώτο project συνεργασίας μεταξύ Groupe PSA και Opel, που ξεκίνησε ανάμεσα στις δύο εταιρίες το 2012. Το αυτοκίνητο μοιράζεται την ίδια αρχιτεκτονική δομή με το Citroën C3 Aircross, ενώ και τα δύο μοντέλα παράγονται στο εργοστάσιο της Zaragoza στην Ισπανία.

Το Crossland X προσφέρει μία σειρά προηγμένων συστημάτων υποστήριξης οδηγού όπως Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Drowsiness Alert) και Σύστημα Προειδοποίησης Παρέκκλισης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας (Lane Departure Warning), Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης (Forward Collision Alert) με Ανίχνευση Πεζού Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης (Automatic Emergency Braking), υψηλής τεχνολογίας προβολείς full LED, Πανοραμική Κάμερα Οπισθοπορείας 180 μοιρών (Panoramic Rear View Camera) και Σύστημα Αναγνώρισης Πλευρικού Τυφλού Σημείου (Side Blind Spot Alert).

Το αυτοκίνητο συνοδεύεται από μια γκάμα αποδοτικών κινητήρων diesel, βενζίνης και LPG, με κυβισμό από 1.200 έως 1.600 κ.εκ. που αποδίδουν από 55 kW/75 hp έως 96 KW/130 hp, σε συνδυασμό με πεντατάχυτα και εξατάχυτα μηχανικά κιβώτια ή εξατάχυτα αυτόματα (επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου σύμφωνα με τον κύκλο NEDC, στην πόλη 8,4[1]-4,11 l/100 km, εκτός πόλης 6,01-3,31 l/100 km, μικτού κύκλου 6,91-3,61 l/100 km, επίσημες, ειδικές εκπομπές CO2 123-931 g/km, κατηγορία ενεργειακής απόδοσης C-A+).

Το Crossland X είναι το τρίτο μέλος της οικογένειας μοντέρνων SUV Opel X, δίπλα στο στιβαρό Mokka X και το συμπαγές Grandland X. Η οικογένεια X απολαμβάνει αυξανόμενη δημοτικότητα. Στη Γερμανία, για παράδειγμα, τα τρία μοντέλα ήρθαν πρώτα στην κατηγορία SUV, σύμφωνα με στοιχεία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μεταφορών - Federal Motor Transport Authority (KBA) το πρώτο δίμηνο της χρονιάς.

 

  • Εμφανίσεις: 132

+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS