Τα ζώδια της Πέμπτης 17ης Μαΐου

zodia-new1

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, προσέξτε την επικοινωνία σας, ιδιαίτερα στον τομέα των συναισθηματικών σας σήμερα προσπαθήστε να κατανοήσετε περισσότερο τη στάση των άλλων. Υδροχόοι, μην αφήνετε την ψυχολογία σας να μπαίνει εμπόδιο σε νέα σχέδια και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι σκέψεις για συνεργασίες και επικοινωνία σήμερα θα σας προσφέρουν την δεξιότητα να αφουγκραστείτε τις απαιτήσεις της εργασίας σας και να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις για να την επανδρώσετε. Οι αναλυτικές συζητήσεις δεν βοηθούν τις σχέσεις σας και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο δυναμισμός και η ευγένεια σας θα καθορίσουν τον τρόπο που θα κινηθείτε και θα ολοκληρώσετε καλύτερα ευθύνες που έχετε στα επαγγελματικά σας. Στα συναισθηματικά σας σήμερα είναι από τις θετικές μέρες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε, ώστε να ξεπεράσετε θέματα με το σύντροφό σας και να βελτιώσετε καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τρόπος που θα διοχετεύσετε την ενέργειά σας θα είναι καθοριστικός για την πορεία της ημέρα σας. Ανακαλύψτε την χαμένη σας δύναμη και μεταλλάξτε την σε δράση. Προσοχή μην ξεπεράσετε τα όρια και περάσετε στην απέναντι όχθη της οξυθυμίας. Στα συναισθηματικά σας, αφουγκραστείτε τα αισθήματά των άλλων και λειτουργείστε ανάλογα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι θέλετε σήμερα να προχωρήσετε. Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και ηρεμήστε όσο περισσότερο μπορείτε, αυτό θα σας δώσει την αρμονία και την γαλήνη την οποία χρειάζεστε.

ΛΕΩΝ

Ελέγξτε τις κινήσεις σας στα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα σε συνεργασίες και σε νέα σας σχέδια. Στα συναισθηματικά σας, βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως ισορροπήστε τη διάθεσή σας που είναι το μόνο σήμερα που μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οργανωτική διάθεση σε ότι αναλαμβάνετε στον χώρο εργασία σας, βοηθάει να προχωρήσετε θέματα που έχετε αφήσει στην άκρη αλλά και να σκεφτείτε καλύτερα πώς να προχωρήσετε θέματα επαγγελματικών σας. Η μέρα ευνοεί συναντήσεις, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε όσα εκφράζετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα, κινηθείτε σήμερα με περισσότερη διαλλακτικότητα σε σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Προσπάθησε σήμερα να ελέγξετε περισσότερο τις σκέψεις σας αλλά και όσα νιώθετε, που μπορεί να επηρεάσουν αρκετά τον τομέα των επαγγελματικών σας. Κινηθείτε με περισσότερη ψυχραιμία για να ξεπεράσετε θέματα που σας δυσκολεύουν. Στις προσωπικές σας σχέσεις, με περισσότερη κατανόηση θα καταφέρετε περισσότερα, αποφύγετε να εκφράσετε όσα νιώθετε σε τρίτους πριν ξεκαθαρίσετε πρώτα μέσα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι δυσκολίες στην εργασία σας ίσως σας αποπροσανατολίσουν τον σκοπό σας, να είστε πιο προσεκτικοί σε αποφάσεις σήμερα. Η απομόνωση θα σας δώσει τον χρόνο να σκεφτείτε αυτά που θέλετε να κάνετε. Στις προσωπικές σας σχέσεις, σήμερα προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας, αλλά και όσα πραγματικά θέλετε από τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα επαγγελματικά σας σήμερα προχωρήστε με σταθερή ψυχολογία, ιδιαίτερα αν πρέπει να προχωρήσετε κρίσιμα ζητήματα. Ασχοληθείτε με υπομονή αλλά και επιμονή με όσα θέλετε να ολοκληρώσετε, ειδικά αν αφορούν επαγγελματικές συναντήσεις. Στα συναισθηματικά σας προσέξτε αρκετά την επικοινωνία σας αλλά και την ψυχολογική σας διάθεση απέναντι σε όσους αγαπάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επισκέψεις στον επαγγελματικό σας χώρο, ίσως σήμερα σας προσφέρουν την ασφάλεια που χρειάζεστε. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα σχέδια που έχετε ήδη στο μυαλό σας. Θέματα που σας απασχολούν με την σχέση σας σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να τα συζητήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον χώρο εργασία σας σήμερα, ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα θέματα. Την οργάνωση και τις αποφάσεις αφήστε τις για άλλη μέρα. Η διάθεσή σας είναι ευχάριστη και η βαρύτητα της εργασίας δεν μπορεί να συμβαδίσει. Η κοινή πορεία με τον σύντροφό σας θα έχει αρεστά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε σήμερα να προγραμματίσετε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε, ιδιαίτερα αν αφορά τα οικονομικά σας αποφύγετε να κάνετε έξοδα που δεν έχετε υπολογίσει. Προσπαθήστε σήμερα να χαλαρώσετε περισσότερο και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Η ευχάριστη διάθεση σας βοηθάει τον συναισθηματικό σας τομέα και μπορείτε να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»- -- Πηγή: RIZOPOULOSPOST.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS