Τα ζώδια της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου 2018

zodia new

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς* pappas konstantinos zodiaΚριός Η σταθερότητα και η ασφάλεια που έχετε ανάγκη αυτό το διάστημα η μέρα σήμερα τα ευνοεί, θα πρέπει όμως να δείξετε σοβαρότητα και υπευθυνότητα κυρίως στον χώρο των επαγγελματικών σας. Προσοχή στις ενέργειές σας προς τους άλλους, οι οποίες πρέπει να είναι ανάλογες με τον τρόπο που σας αντιμετωπίζουν για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Η μέρα σήμερα σας σας ευνοεί ώστε να ασχοληθείτε με υποθέσεις οικονομικές ή νομικές που εκκρεμούσαν στο παρελθόν. Τοποθετηθείτε σε νέες προτάσεις που έχετε ήδη ερευνήσει και εργαστεί στο παρελθόν για την άνοδο της εργασίας σας. Η γενναιόδωρη στάση σας βοηθάει πολύ τις σχέσεις σας σήμερα.

Δίδυμοι

Ένα ενδιαφέρον στίγμα θα σας κάνει να ανατρέξετε στο παρελθόν, ώστε να επιλύσετε κάποιες εκκρεμότητες που υπήρξαν μέχρι τώρα. Μην δείξετε αφελής διότι θα έχετε επιπτώσεις στα επαγγελματικά σας. Μπορείτε να ανανεώσετε σήμερα τις σχέσεις σας και νέες σχέσεις εμφανίζονται στον συναισθηματικό σας τομέα.

Καρκίνος

Η ειλικρίνεια σας είναι το προσόν στις σχέσεις σας και ειδικότερα στις επαγγελματικές, όταν κάποιοι το παραβλέπουν αυτό σας ρίχνει την ψυχολογία σας και σας αποδυναμώνει, απλά σήμερα αντιληφθείτε ποια άτομα σας περιβάλλουν και ανταμείψτε τους δεόντως. Μιλήστε ειλικρινά με άτομα που αγαπάτε για όσα συμβαίνουν, μπορείτε σήμερα να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας.

Λέων

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με επίκαιρα πράγματα της καθημερινότητας, όπως γραφειοκρατικές υποθέσεις, συναλλαγές τα οποία αφορούν ειδικότερα τον χώρο εργασία σας. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις και όλες οι εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψετε αυτόν τον καιρό μπορεί να μην σας αφήνουν το περιθώριο να ασχοληθείτε όσο θα θέλατε με τα προσωπικά σας, όμως βρείτε χρόνο για όσους αγαπάτε.

Παρθένος

Τα μελλοντικά σας σχέδια ιδιαίτερα για τη καριέρα σας, η μέρα σας καλεί να κάνετε την έναρξη αυτών, ώστε να μπορείτε να τα προχωρήστε στο προσεχές μέλλον. Αποβάλλετε το άγχος που σας επηρεάζει την σκέψη και εξάλλου έχετε την δυνατότητα και την ευελιξία να τα καταφέρετε. Η συναισθηματική σας ζωή σήμερα βρίσκεται σε ευχάριστο επίπεδο ώστε να σας αποφέρει αυτό που αποζητάτε.

Ζυγός

Ο έντονος συναισθηματισμός σας σήμερα σας επηρεάζει γενικά, αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις και να δημιουργηθούν εντάσεις στις σχέσεις σας σήμερα, προσωπικές ή επαγγελματικές θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, όπως και σε οικογενειακά σας ζητήματα. Με καλύτερη διάθεση όλα θα κυλήσουν καλύτερα σήμερα.

Σκορπιός

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να σταθεροποιήσετε της απόψεις σας θα πάνω σε θέματα που σας απασχολούν, είναι σημαντικό να εστιάζετε σε ότι θέλετε να καταφέρετε, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας πού καλό είναι να ελέγξετε ξανά κάποια ζητήματα. Έχετε ανάγκη να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα και κάποια συνάντηση ή συζήτηση θα έκανε καλό σήμερα στις προσωπικές σας σχέσεις.

Τοξότης

Σήμερα μπορείτε να εστιάσετε ουσιαστικά σε θέματα που σας δυσκολεύουν και με περισσότερη ηρεμία να βρείτε λύσεις και να βελτιώσετε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά αλλά και οικονομικά σας. Τα συναισθήματα και η ευαισθησία που εκδηλώνετε προς τους άλλους μπορούν να βελτιώσουν αρκετά τις σχέσεις σας σήμερα.

Αιγόκερως

Σήμερα αν και καλό θα ήταν να αποφύγετε αρκετά συζητήσεις για κρίσιμα θέματα αλλά και αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, προσπαθήστε να ανοιχτείτε σε νέες δυνατότητες που μπορεί να υπάρχουν μπροστά σας και να σκεφτείτε περισσότερο τον τρόπο που θέλετε να προχωρήσετε, ακόμα και αν αρκετά πράγματα σας μπερδεύουν μην αφήσετε αυτό να επηρεάζει προσωπικές σας σχέσεις, μοιραστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε όσα νιώθετε.

Υδροχόος

Σήμερα μπορείτε να δείτε αρκετές καταστάσεις διαφορετικά και να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να αντιμετωπίσετε θέματα που σας έχουν δυσκολέψει στο παρελθόν, ώστε να βελτιωθούν αρκετά πράγματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή αλλά και στα επαγγελματικά σας μπορείτε πλέον να προχωρήσετε καλύτερα σχέδια που έχετε, όμως κινηθείτε με περισσότερη σταθερότητα σε αυτό τον τομέα και αποφύγετε να αφήσετε αρνητικές σκέψεις σας επηρεάζουν.

Ιχθύες

Σήμερα κινηθείτε με ισορροπημένη ψυχολογία ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις που η θετική σας διάθεση μπορεί να βοηθήσει πολύ στην αντιμετώπιση οποιαδήποτε κατάστασης μπορεί να σας είχε προβληματίσει στο παρελθόν σε αυτό τον τομέα, προσπαθήστε να συζητήσετε περισσότερο με το σύντροφό σας. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει σήμερα να ασχοληθείτε αρκετά για να προχωρήσετε θέματα που σας απασχολούν και στα οικονομικά σας προσέξτε αρκετά σήμερα τα έξοδα.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»- -- Πηγή: RIZOPOULOSPOST.gr+ Σας ενδιαφερουν...

9 - 2018-02-21 23:04:46 -

22-02-2018 ==> ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣΕλλάδα-Κόσμος

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS