Διάβημα στην Άγκυρα για την παρενόχληση του ελικοπτέρου του Τσίπρα

tsipras-agathonisi

Με αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας αναμένεται να «απαντήσει» η Αθήνα στην Άγκυρα μετά την παρενόχληση του ελικοπτέρου του πρωθυπουργού χτες, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του προς το Αγαθονήσι για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, επικαλούμενος πηγές του υπουργείου Εξωτερικών, θα υπάρξει αυστηρό διάβημα στην τουρκική κυβέρνηση, καθώς η Αθήνα δε θέλει να περάσει έτσι το γεγονός της προκλητικής παρενόχλησης.

Παρότι η Άγκυρα ισχυρίζεται πως η παρενόχληση δεν έλαβε ποτέ χώρα, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε από το Αγαθονήσι ότι δύο τουρκικά μαχητικά F-16 ανάγκασαν τον πιλότο του ελικοπτέρου του να κάνει χαμηλούς ελιγμούς μέχρι τα ελληνικά μαχητικά να τα αναχαιτίσουν.

Το πρακτορείο Anadolu, το οποίο επικαλείται πηγές του στρατού, έγραφε χτες πως τα τουρκικά μαχητικά δεν επιχείρησαν καμία παρενόχληση «παρά μόνο άσκησαν τα συνήθη καθήκοντά τους».

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για «ανόητες ενέργειες που δεν έχουν κανένα νόημα». Διερωτήθηκε, μάλιστα, τι νομίζει πως πετυχαίνει η τουρκική πλευρά.

«Χαλάνε κηροζίνη και βενζίνη τσάμπα. Θα είμαστε πάντα εκεί για να προστατεύσουμε την εθνική μας ακεραιότητα. Ο πρωθυπουργός θα είναι και στο πιο απομονωμένο νησί και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά, ακόμα και αν χρειαστεί να φτάσει κολυμπώντας» είπε ο πρωθυπουργός, προειδοποιώντας παράλληλα πως παρότι η Αθήνα εμμένει στο διάλογο δεν θα διστάσει να απαντήσει στις προκλήσεις εάν χρειαστεί.

«Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι εμείς έχουμε τα χέρια απλωμένα για διάλογο και συνεννόηση, αλλά θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε, αυτό που μας έχουν μάθει οι πρόγονοί μας. Θα υπερασπιστούμε το δίκαιο και την κυριαρχία μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

 • Εμφανίσεις: 31

«Ομολογία» Μέι: Δεν έχω τη στήριξη για να φέρω ξανά το Brexit στη Βουλή – Τι απαντά η ΕΕ

may theresa brexit

Την αδυναμία της να βρει τις απαιτούμενες ψήφους που χρειάζονται, προκειμένου να περάσει τη Συμφωνία Αποχώρησης (ήτοι, το Brexit) από τη Βουλή των Κοινοτήτων, παραδέχθηκε η Τερέζα Μέι, μιλώντας ενώπιον των Βρετανών βουλευτών.

H πρωθυπουργός της Βρετανίας, αφού αναφέρθηκε στην επιστολή παράτασης που απέστειλε στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ και την συμφωνία που πέτυχε με τους Ευρωπαίους εταίρους στη Σύνοδο Κορυφής της περασμένης Πέμπτης στις Βρυξέλλες, παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχει η απαραίτητη πλειοψηφία, ώστε να περάσει η συμφωνία από τη Βουλή.

Oι εξελίξεις αυτές φαίνεται να ματαιώνουν το σχέδιο της για τη διεξαγωγή ενδεικτικών ψηφοφοριών, δηλώνοντας ότι «είναι αμφίβολο αν θα έχουν αποτέλεσμα». «Όπως είναι τα πράγματα, δεν υπάρχει η απαραίτητη στήριξη, για να φέρουμε τη συμφωνία για τρίτη φορά ενώπιον σας» είπε, κατά τη διάρκεια της σημερινής, έκτακτης συνεδρίασης στη Βουλή των Κοινοτήτων.

Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια της συνόδου της περασμένης εβδομάδας, οι Ευρωπαίοι ηγέτες έδωσαν στη Μέι δύο επιλογές: παράταση του Brexit έως τις 22 Μαΐου, υπό τον όρο να εγκριθεί την επόμενη εβδομάδα η συμφωνία από τη Βουλή των Κοινοτήτων -διαφορετικά, στις 12 Απριλίου το Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει είτε να παρουσιάσει ένα σχέδιο με τα επόμενα βήματά του ή να αποχωρήσει οριστικά, χωρίς συμφωνία.

Η Μέι είπε ακόμη ότι θα φέρει στη Βουλή τροπολογία, προκειμένου να αλλάξει η σχετική νομοθεσία για το Brexit, και από τις 29 Μαρτίου, να μεταφερθεί το νωρίτερο έως τις 12 Απριλίου.

Νωρίτερα, η Τερέζα Μέι είχε συναντηθεί με τον ηγέτη των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, ο οποίος αρνήθηκε να στηρίξει την Συμφωνία Αποχώρησης, με αποτέλεσμα στη συνέχεια η πρωθυπουργός της Βρετανίας να ανακοινώσει στους βουλευτές ότι δεν υπάρχει ακόμα η απαιτούμενη στήριξη, για να τεθεί εκ νέου το Brexit σε ψηφοφορία στη Βουλή.

Κομισιόν: Είμαστε έτοιμοι για «no deal» Brexit

Από την πλευρά της, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τις προετοιμασίες της για την περίπτωση διαζυγίου χωρίς συμφωνία με τη Βρετανία, μια προοπτική που μοιάζει "όλο και πιο πιθανή", στις 12 Απριλίου. "Παρότι το σενάριο μιας μη συμφωνίας δεν είναι το επιθυμητό, η ΕΕ είναι έτοιμη" δηλώνει η Επιτροπή.

Η Επιτροπή υπενθυμίζει ότι, σε περίπτωση διαζυγίου χωρίς συμφωνία, η Βρετανία "θα γίνει μια τρίτη χώρα" και ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική περίοδος, όπως προβλέπει η συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ των 27 και της Μέι, αλλά την οποία το βρετανικό Κοινοβούλιο απέρριψε ήδη δύο φορές.

"Αυτό προφανώς θα δημιουργήσει σημαντικές αναταράξεις για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις" υπογραμμίζει η Επιτροπή στην ανακοίνωση, υπονοώντας την πιθανότητα μιας άτακτης εξόδου.

"Οι Βρετανοί πολίτες δεν θα είναι πλέον πολίτες της ΕΕ" και "θα υποβάλλονται σε πρόσθετους ελέγχους όταν θα διασχίζουν τα σύνορα της ΕΕ" προειδοποιεί η Επιτροπή.

Προειδοποιεί επίσης ότι, παρά τις προετοιμασίες, η επαναφορά των τελωνειακών και των υγειονομικών ελέγχων και ο έλεγχος της τήρησης των κανονισμών της ΕΕ "μπορεί να προκαλέσουν σημαντικές καθυστερήσεις στα σύνορα".

Όσον αφορά το πολύ επίμαχο θέμα των ιρλανδικών συνόρων, η Επιτροπή "εργάζεται πολύ στενά" με το Δουβλίνο σε μια προσπάθεια να πραγματοποιούνται οι έλεγχοι "εξ αποστάσεως από τα σύνορα αν αυτό είναι δυνατόν", σε περίπτωση μη συμφωνίας, σύμφωνα με ευρωπαίο αξιωματούχο.

Η δικλείδα ασφαλείας ("backstop") που αναφέρεται στη συμφωνία που έχει απορριφθεί έως σήμερα έχει στόχο να αποφύγει την αποκατάσταση ενός σκληρού συνόρου ανάμεσα στις δύο Ιρλανδίες, ώστε να μην υπονομευτούν οι ειρηνευτικές συμφωνίες του 1998.

Εκτιμώντας ότι τα μέτρα προετοιμασίας σε περίπτωση βίαιου διαζυγίου "δεν θα μπορούν να αμβλύνουν τελείως τις συνέπειες μιας απουσίας συμφωνίας", η Επιτροπή υπενθυμίζει ότι αυτά αφορούν κυρίως τους ευαίσθητους τομείς της αλιείας, των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και των αεροπορικών μεταφορών.

Η διάταξη για την αμοιβαιότητα στις βίζες, που είναι σε διαδικασία υιοθέτησης, προβλέπει τη δυνατότητα για τους Βρετανούς πολίτες να ταξιδεύουν χωρίς βίζα μέσα στην ΕΕ υπό τον όρο το Λονδίνο να χορηγεί "ένα αμοιβαίο καθεστώς και χωρίς διακρίσεις" για τους πολίτες της ΕΕ.

Τα θέματα που αφορούν ένα βίαιο διαζύγιο μπορούν να υποβάλλονται στο 00 800 6 7 8 9 10 11, όπου ειδική ομάδα ασχολείται με το Brexit.

 • Εμφανίσεις: 40

Η Ρωσία στη Βενεζουέλα ~ Φτιάχνεται μια νέα Κούβα;

putin maduro

Η κατάσταση στη Βενεζουέλα εξακολουθεί να παρουσιάζει επιπλοκές καθώς ο Νικολάς Μαδούρο δεν δείχνει καμία διάθεση να κάνει την παραμικρή υποχώρηση προς την αντιπολίτευση και προς τα κράτη που πλέον αναγνωρίζουν ως νόμιμο μεταβατικό πρόεδρο της χώρας τον πρόεδρο της Βουλής Χουάν Γκουαϊδό. Αντιθέτως, φαίνεται ότι έχει ζητήσει ήδη τη βοήθεια της Ρωσίας. Η Ρωσία απέστειλε στρατιωτικά μεταγωγικά, στρατιώτες και φορτηγά στη Βενεζουέλα. Και το ερώτημα είναι: Δρομολογεί η Μόσχα στρατιωτική επέμβαση στη χώρα για να στηρίξει τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο; Σε τι αποσκοπεί το Κρεμλίνο; Θέλει να στήσει μια νέα Κούβα στην Κεντρική Αμερική; Όταν το περασμένο Σάββατο προσγειώνονταν στο Καράκας δύο ρωσικά μεταγωγικά παρατηρητές έκαναν λόγο για πιθανή στρατιωτική επέμβαση στην Βενεζουέλα. Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης δύο αεροσκάφη τύπου Ilyushin-62 και Antonov-124 μετέφεραν στη Βενεζουέλα 100 στρατιώτες, 35 τόνους υλικό και φορτηγά. Λέγεται μάλιστα ότι σε ένα από τα αεροπλάνα επέβαινε και ο αρχηγός των ρωσικών χερσαίων δυνάμεων στρατηγός Βασίλι Τονκοσκούροφ. Σύμφωνα με πληροφορίες τα μεταγωγικά προσγειώθηκαν για ανεφοδιασμό στη Συρία, όπου η Ρωσία στηρίζει στρατιωτικά το καθεστώς Άσαντ από το 2015. Είναι πιθανή μια παρόμοια εμπλοκή και στη Βενεζουέλα; Προτίθεται το Κρεμλίνο να στηρίξει στρατιωτικά τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο; Μήπως η Μόσχα σχεδιάζει επέμβαση όπως στο Αφγανιστάν; Η μέχρι σήμερα ρωσική παρουσία στη λατινομερικανική χώρα δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνη στη Συρία, πόσο μάλλον με την εισβολή στο Αφγανιστάν το 1979. Για τα πραγματικά κίνητρα της Μόσχας μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, δηλώνει στην DW o Ρώσος ειδικός στρατιωτικών ζητημάτων Αλεξάντερ Γκολτς στην DW: «Ίσως οι ρωσικές δυνάμεις προετοιμάζουν την φυγάδευση ή την στρατιωτική υπεράσπιση του προέδρου Μαδούρο ή τη μεταφορά χρυσού στο εξωτερικό. Δεν αποκλείεται κανένα σενάριο». Μέχρι στιγμής η Ρωσία κρατά κλειστά τα χαρτιά της. Τα ρώσικα μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στην αποστολή των δύο μεταγωγικών στις σύντομες ειδήσεις, λέγοντας ότι Ρώσοι στρατιωτικοί μετέβησαν στη Βενεζουέλα βάσει παλαιότερων συμφωνιών για συνεργασία σε στρατιωτικό επίπεδο. Δεν υπάρχει τίποτα το μυστηριώδες, τονίζουν. Μόνο σε συμβολικό επίπεδο η Μόσχα δείχνει ότι προτίθεται να βοηθήσει στρατιωτικά τη Βενεζουέλα. Έτσι τον Δεκέμβριο δύο βομβαρδιστικά Tupolew-160 συμμετείχαν σε στρατιωτική άσκηση στη Βενεζουέλα. Στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται δύο λόγοι για την περιορισμένη στρατιωτική παρουσία στη Βενεζουέλα. Πρώτον, ο στρατός της χώρας είναι πολύ ισχυρότερος από τις δυνάμεις του Άσαντ. Δεύτερον, η απόσταση της Βενεζουέλας είναι σαφώς μεγαλύτερη από εκείνης της Συρίας και η λογιστική υποστήριξη των δυνάμεων πολύ δυσκολότερη. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πάντως επικρατεί η άποψη ότι στόχος της Ρωσίας είναι να δράσει με την παρουσία της αποτρεπτικά σε ενδεχόμενα αμερικανικά σχέδια για στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα.
 • Εμφανίσεις: 42

Χωρίς απόφαση το EuroWorkingGroup για την επιστροφή του 1 δισ.

euroworking-group

Άκαρπες απέβησαν τελικά οι συνεχείς τηλεδιασκέψεις μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών για το πλαίσιο προστασίας της κύριας κατοικίας των δανειοληπτών, που θα διαδεχθεί εκείνο του νόμου Κατσέλη.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, το χθεσινό EuroWorkingGroup (EWG) ασχολήθηκε ελάχιστα με το σχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση, επειδή οι τεχνικές συζητήσεις με τους θεσμούς δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Το EWG παρέπεμψε την κυβέρνηση στην Τρόικα των ευρωπαϊκών θεσμών (EE-EKT-ESM) η οποία επιστρέφει την ερχόμενη Δευτέρα 1η Απριλίου στην Αθήνα για να τελειώσει την 2η αξιολόγηση και να ξεκινήσει την 3η που πρέπει να ολοκληρωθεί τον Μάιο (ή και αρχές Ιουνίου ενδεχομένως για να μην συμπέσει με τις ευρωεκλογές).

Αν δεν κλείσει το θέμα τελικά αυτήν την εβδομάδα, στο παζάρι θα προστεθούν από 1ης Απριλίου και όλα τα ζητήματα που εκκρεμούν από την 2η αξιολόγηση, μαζί με εκείνα που τεθούν στην 3η αξιολόγηση.

Άρα, με τις προϋποθέσεις αυτές μετατίθεται και το θέμα της επιστροφή του 1 δισ. που αποτελεί ποσό προερχόμενο από τα κέρδη των κεντρικών τραπεζών.

 • Εμφανίσεις: 32

Γυναίκες και μεσήλικες έχει πλήξει η ανεργία – Αύξηση κατά 50% στην ελαστική απασχόληση

anergia4

Tα μεγαλύτερα θύματα της κρίσης που οδηγήθηκαν στην ανεργία είναι οι ηλικίες άνω των 45 ετών, καθώς και οι γυναίκες, ενώ από το 2013 οι ελαστικές μορφές απασχόλησης αυξήθηκαν κατά 144.618 μισθωτούς και σε ποσοστό 52,1%.

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει μελέτη του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ (Γιώργος Κρητηκίδης) με θέμα «Μισθωτή εργασία και Άνεργοι» (στοιχεία ΕΡΓΑΝΗ και ΟΑΕΔ). Η ίδια μελέτη οδηγείται στο συμπέρασμα ότι η σταθερότητα από το 2013 του αριθμού τόσο των εγγεγραμμένων όσο και των ανέργων που αναζητούν εργασία, παρά τη σημαντική αύξηση των θέσεων μισθωτής εργασίας που έχει συντελεστεί, οφείλεται κατά κύριο λόγο στη νομιμοποίηση της αδήλωτης απασχόλησης, στα προγράμματα της επιδοτούμενης απασχόλησης και στις ευέλικτες μορφές απασχόλησης.

Στην έρευνα του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ αποτυπώνεται η εξέλιξη της μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας σε συνάρτηση με τα στατιστικά στοιχεία των ανέργων του ΟΑΕΔ, ανά φύλο και κατά ηλικιακές ομάδες. Η σημαντική αύξηση του μεγέθους της μισθωτής εργασίας στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας από το 2013 κατά 39,1% και σχεδόν 536.500 μισθωτούς δεν φαίνεται να έχει ακόμη αντίκτυπο στον αριθμό των ανέργων, καθώς δεν έχει επιφέρει αντίστοιχη μείωσή τους.

Όπως τονίζεται στη μελέτη το ζητούμενο σήμερα της ελληνικής κοινωνίας δεν είναι μόνο η στείρα ποσοτική μείωση του ποσοστού ανεργίας και κατά συνέπεια των ανέργων, αλλά και η ποιοτική αναβάθμιση των όρων εργασίας και η εργασιακή ασφάλεια των εργαζομένων, η οποία δεν προκύπτει με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Κατά την ίδια έρευνα η αποκλιμάκωση των ανέργων ανά φύλο συντελείται μόνο στους άνδρες σε αντίθεση με τις γυναίκες. Όσον αφορά τις ηλικιακές ομάδες η αποκλιμάκωση των ανέργων συντελείται στους νέους και μέχρι την ηλικιακή ομάδα των 44 ετών, ενώ για τις ηλικιακές ομάδες άνω των 45 ετών η εξέλιξη μόνο εφησυχαστική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Κάτω από την επίδραση των νεοφιλελεύθερων αντιλήψεων, όσον αφορά τον προσανατολισμό των ασκούμενων οικονομικών πολιτικών και των ασκούμενων πολιτικών καταπολέμησης της ανεργίας, επικρατούν οι έννοιες της «ευελιξίας» και της «απελευθέρωσης» της αγοράς εργασίας και γενικότερα της οικονομίας.

Επίσης η μελέτη καταλήγει στα παρακάτω συμπεράσματα:

1 Η ταχεία επέκταση των ελαστικών μορφών απασχόλησης έχει ως αποτέλεσμα το 2018 πάνω από ένας στους πέντε εργαζομένους (22,13%) στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας να εργάζεται με ευέλικτες μορφές απασχόλησης (442.150 εργαζόμενοι με μερική απασχόληση και εκ περιτροπής απασχόληση). Από το 2013 οι ελαστικές μορφές απασχόλησης αυξήθηκαν κατά 144.618 μισθωτούς και σε ποσοστό 52,1% και σε αυτές αναλογεί το 27% των 536.495 νέων θέσεων εργασίας που αντίστοιχα δημιουργήθηκαν από το 2013. Η μισθωτή απασχόληση σε σχέση με το 2013 αυξήθηκε κατά 536.495 άτομα και ποσοστό 39,1%. Η εν λόγω μεταβολή οφείλεται κατά 53,6% σε αύξηση των ανδρών, κατά 47,5% στην αύξηση της ηλικιακής ομάδας 45-64 ετών και κατά 30,8% στην αύξηση της ηλικιακής ομάδας 30-44 ετών. Επίσης, λίγο πάνω από το 1/5 οφείλεται στην αύξηση των μισθωτών μέχρι 29 ετών (11,5% για τους νέους μέχρι 24 ετών και 9,5% για τους 25-29 ετών).

2 Η σημαντική αύξηση του μεγέθους της μισθωτής εργασίας στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας από το 2013 κατά 39,1% και σχεδόν 536.500 μισθωτούς δεν φαίνεται να έχει ακόμη αντίκτυπο στον αριθμό των ανέργων, καθώς δεν έχει επιφέρει αντίστοιχη μείωσή τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 2013 μέχρι σήμερα, κατά μέσο όρο, ο μηνιαίος αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα του ΟΑΕΔ εξακολουθεί να υπερβαίνει το 1.000.000, ενώ ο μηνιαίος αριθμός των ανέργων που αναζητούν εργασία κυμαίνεται κατά μέσο όρο στις 850.000.

 • Εμφανίσεις: 55

Banksy: «Ψεύτικη η έκθεση στην Αθήνα, δεν έχει τη συγκατάθεσή μου»

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 75

Μέσα από την ιστοσελίδα του, o Banksy ενημερώνει πως η έκθεση στην Αθήνα, η οποία είναι αφιερωμένη στο έργο του είναι ψεύτικη, ενώ η διοργάνωση δεν έχει τη συγκατάθεσή του. Πρόκειται για την έκθεση «Τhe world of Banksy» η οποία φιλοξενείται στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, και σύμφωνα με τον Banksy σε αυτήν δεν υπάρχουν αυθεντικά έργα του, αλλά αντίγραφα και αναπαραστάσεις. «Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπήρξε ένα πρόσφατο κύμα εκθέσεων του Banksy, καμία εκ των οποίων δεν είχε τη συναίνεσή μου. Έχουν όλες οργανωθεί εξ ολοκλήρου χωρίς τη γνώση ή τη συμμετοχή του καλλιτέχνη. Παρακαλούμε να τις μεταχειριστείτε ανάλογα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Banksy στο μήνυμά του. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Banksy έχει στραφεί εναντίον Street Art εκθέσεων που χρησιμοποιούν το όνομά του, ενώ παρ΄ όλο που η Αθήνα φιγουράρει πρώτη στη λίστα των «fake» εκθέσεων, δεν είναι η μόνη. Ανάλογες εκθέσεις φιλοξενούνται σε Μόσχα, Μιλάνο, Βρυξέλλες, Άμστερνταμ, Μαϊάμι, Βερολίνο είναι επίσης μεταξύ της λίστας των ψεύτικων εκθέσεων. banksy11
 • Εμφανίσεις: 53

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Die Zeit: Υπαίθρια φυλακή για τους πρόσφυγες η Ελλάδα
 2. Χωρίς συμφωνία το EWG, ελπίδες για το Eurogroup της 5ης Απριλίου
 3. Παιδικές κατασκηνώσεις ΟΑΕΔ: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αίτησης
 4. Αλλαγή ώρας: Πότε θα πρέπει να γυρίσουμε τους δείκτες του ρολογιού μας
 5. Έτοιμο για δοκιμές το νέο διαστημόπλοιο του Έλον Μασκ
 6. Ρόδος: Νεαρός μαχαίρωσε συγγενή του και ταμπουρώθηκε
 7. Σέρρες: Συνελήφθησαν 8 άτομα που άνοιξαν σήραγγα μήκους 30 μέτρων κάτω από Μονή
 8. Ακτοπλοϊκή σύνδεση Σμύρνης - Λαυρίου: Πόσο θα διαρκεί το ταξίδι
 9. Η Διεθνής Αμνηστία ζητά από την Ελλάδα να αλλάξει τον ορισμό του βιασμού
 10. Θεσσαλονίκη: «Παγώνει» το πρόστιμο 200 ευρώ στην 90χρονη γιαγιά με τα τερλίκια (pics)
 11. Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία την Τετάρτη
 12. Θρίλερ με νεκρή φοιτήτρια στο Αιγάλεω
 13. Μήνυση Ζουγανέλη κατά του εκπροσώπου του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι: «Με διαπόμπευσε δημόσια»
 14. Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. «η μεγάλη κυρία της απάτης»
 15. Θρίλερ στη Βούλα: «Δεν τον έσπρωξα, με χτυπούσε και είχε πάρει ναρκωτικά» υποστηρίζει η 32χρονη

+ Σας ενδιαφερουν...

Eternity: The Last Unicorn Review

27-03-2019 ==> ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣΤεχνολογία

Corsair Dark Core RGB SE Review

27-03-2019 ==> ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣΤεχνολογία

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS