Ιωάννινα:Το Πνευματικό Κέντρο δίνει τον τόνο και τον παλμό για μια γιορτινή ατμόσφαιρα !


όλες οι εκδηλώσεις 

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών με αντικείμενο τις προσεχείς εκδηλώσεις του Πνευματικού Κέντρου
Ο Πρόεδρος του ΠΚΔΙ κ. Κωνσταντίνος Γκόγκος, μεταξύ άλλων, ανέφερε και τα εξής:
«Οι εκδηλώσεις του δήμου Ιωαννιτών και του Πνευματικού Κέντρου συνεχίζονται με αυξανόμενη ένταση, όσο προχωράμε προς την κορύφωση της γιορτινής περιόδου.
Σχεδόν κάθε μέρα υπάρχει κάποια εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους, είτε στους χώρους μας, είτε σε σημεία της πόλης μας.
Τα αναλυτικά προγράμματα των εκδηλώσεων έχουν κυκλοφορήσει σε χιλιάδες αντίτυπα, αλλά και μέσα από τα ηλεκτρονικά μέσα του Πνευματικού Κέντρου.
Αξίζει όμως να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά σε ορισμένες σημαντικές εκδηλώσεις που έρχονται τις επόμενες ημέρες.
Αύριο Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο ιστορικό κέντρο της πόλης, μια πραγματική γιορτή χαράς περιμένει μικρούς και μεγάλους στις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε με το σύλλογο του Ιστορικού Κέντρου Παλιά Γιάννενα.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από τις 11 το πρωί και θα εξελιχθούν με άξονα τις οδούς Ανεξαρτησίας, Καλλάρη και τους γύρω δρόμους.
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του κύκλου μας «Μεγάλοι Ερμηνευτές» το Πνευματικό Κέντρο φιλοξενεί την Δήμητρα Γαλάνη σε μια μεγάλη συναυλία.
Ήδη τα περισσότερα εισιτήρια έχουν διατεθεί και όσα απομένουν είναι διαθέσιμα από το Ταμείο του Πνευματικού Κέντρου και ηλεκτρονικά.
Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, στις 8 μ.μ., ο χαρισματικός πιανίστας Μιχάλης Τάγκας παρουσιάζει, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας», ένα ρεσιτάλ με έργα Μozart, Haydn & Chopin. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» φιλοξενούμε την μεγαλύτερη βραδιά standup comedy της χρονιάς με τους Σίλα Σεραφείμ, Αριστοτέλη Ρήγα και Δημήτρη Δημητρόπουλο.
Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου σειρά έχουν οι Goin’ Through στην Κεντρική Πλατεία σε μια δωρεάν συναυλία, τόσο για τους νεώτερους, όσο και για τους μεγαλύτερους.
Παράλληλα, την ίδια μέρα, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» έχουμε την χαρά να υποδεχόμαστε το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και το Εθνικό Θέατρο Κροατίας, στην παραγωγή τους Romeo και Ιουλιέτα.
Η Συμφωνική Ορχήστρα και τα παιδικά τμήματα του Δημοτικού μας Ωδείου, παρουσιάζουν με μουσική γιορτή με τίτλο Τα Χριστούγεννα των Παιδιών, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» με ελεύθερη είσοδο για όλους.
Το δυναμικό συγκρότημα των Κόζα Μόστρα αναλαμβάνει να εκτοξεύσει το κέφι της γιορτής την Παραμονή των Χριστουγέννων στον Πεζόδρομο της Τσιριγώτη και Ανεξαρτησίας, σε μια ακόμα δωρεάν συναυλία που οργανώνεται από τον Τρυποκάρυδο με την υποστήριξη του Πνευματικού Κέντρου.
Τέλος, όλοι μαζί, υποδεχόμαστε το 2019 με το Πρωτοχρονιάτικο Κονσέρτο της Συμφωνικής Ορχήστρας του Πνευματικού Κέντρου την Τρίτη 1η Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας»
Όπως παρατηρεί κανείς και φέτος
το Πνευματικό Κέντρο δίνει τον τόνο και τον παλμό για μια γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη μας.
Μια ατμόσφαιρα χαράς, για μικρούς και μεγάλους.
Γιαννιώτες και επισκέπτες μας.
Σας περιμένουμε λοιπόν, για να ανταμώσουμε στους δρόμους και τις πλατείες, στις αίθουσες και στους χώρους των εκδηλώσεων.
Να μοιραστούμε στιγμές χαράς και να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη και την ελπίδα». κατέληξε ο κ. Γκόγκος
Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι τα αναλυτικά προγράμματα, εκτός από την έντυπη μορφή τους, σε δεκάδες σημεία της πόλης, υπάρχουν και σε ηλεκτρονική μορφή τόσο στη σελίδα του Πνευματικού Κέντρο στο διαδίκτυο, όσο και στην σελίδα μας στο Facebook.

  • Εμφανίσεις: 21

Η Γεν.Πρόξενος και ο Υποπρόξενος της Τουρκίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Η Γενική Πρόξενος της Τουρκίας στην Αθήνα κα. Oya Yazar και ο Υποπρόξενος κος  Oğuz Köşker επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων την Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018. Αφορμή για την επίσκεψη αποτέλεσε η πιλοτική διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας σε φοιτητές, που διεξάγεται φέτος για πρώτη φορά στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η Γενική Πρόξενος και ο Υποπρόξενος συναντήθηκαν με τον Πρύτανη Καθ. κ. Τριαντάφυλλο Αλμπάνη, τον Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Καθ. κ. Μηνά Πασχόπουλο, καθώς και με την κα Θ.Τσελίγκα, Ε.Ε.Π. Αγγλικής Γλώσσας και υπεύθυνη της δράσης του Κέντρου Ξένων Γλωσσών.
Ο Πρύτανης έκανε μία αναλυτική παρουσίαση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, δίνοντας έμφαση στις ακαδημαϊκές και ερευνητικές δραστηριότητες του Ιδρύματος. Η Γενική Πρόξενος εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ Τμημάτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και αντιστοίχων πανεπιστημιακών Τμημάτων στην Τουρκία. Όσον αφορά τη διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας, συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Γενικού Προξενείου της Τουρκίας, ώστε η διδασκαλία της να συνεχίσει να προσφέρεται σε ετήσια βάση στους φοιτητές και το προσωπικό του Ιδρύματος, στοχεύοντας μάλιστα στην απόκτηση πιστοποίησης της γνώσης των συμμετεχόντων.

  • Εμφανίσεις: 19

Ελεύθερος ο Ριχάρδος

Αποφυλακίστηκε ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς, ο οποίος είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση «λαθρεμπορίας χρυσού», ενώ αναμένεται να αποφυλακιστούν…
  • Εμφανίσεις: 28

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS